Wat doet 'America's Got Talent' tweede plaats Jackie Evancho nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet 'America's Got Talent' tweede plaats Jackie Evancho nu?
Wat doet 'America's Got Talent' tweede plaats Jackie Evancho nu?
Anonim

America's Got Talent fans zullen zich Jackie Evancho herinneren als het kleine wonderkind dat de jury, waaronder Simon Cowell, verblufte met haar ongelooflijke prestaties van de klassieke Italiaanse opera-aria 'O Mio Babbino Caro.' Ondanks dat ze pas 10 jaar oud was, was haar stem ongelooflijk krachtig en verraste ze iedereen in de studio die dag. Ondanks dat ze de show op de tweede plaats eindigde, begon haar carrière die dag.

Sinds de show eindigde, heeft Jackie, met de hulp van haar familie en crew, gewerkt aan het smeden van haar carrière. Laten we eens kijken wat deze getalenteerde jonge vrouw onlangs heeft gedaan, nu ze officieel volwassen is, en waar haar talent haar heeft gebracht.

9 Ze verhuisde naar New York

Omdat Jackie Evancho ouder en meer ingeburgerd was als artiest, zette ze een stap in de richting van het vormgeven van haar carrière zoals ze het wilde. In 2019 verhuisde ze eindelijk naar New York City. Het was een droom die uitkwam voor haar, en sindsdien heeft ze vele malen voor haar fans gespeeld in haar nieuwe huis.

"Wonen in New York was iets waar ik echt naar verlangde", zei ze erover. "Ik hield van het drukke leven en de constante beweging en toen ik hierheen verhuisde, kon ik daar eindelijk deel van uitmaken. Ik vind het heerlijk om altijd iets te kunnen doen en ergens heen te gaan of iets nieuws te ervaren."

8 Ze keerde terug naar 'America's Got Talent'

Om niet te zeggen dat ze in haar eentje niet succesvol zou zijn geweest. Met haar talent was het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Maar het was ongetwijfeld America's Got Talent wat Jackie's carrière voortstuwde en haar in staat stelde naam te maken, zelfs als klein meisje. Dus toen ze werd uitgenodigd om terug te keren voor AGT Champions, was ze meer dan tevreden. Ze zei dat het een nostalgische ervaring was, maar dat de show een van haar favoriete momenten uit haar jeugd was. In haar eigen woorden: "om weer op dat podium te staan, voelde het echt alsof ik weer thuis was."

7 Ze bracht een album met Broadway-covers uit

Nadat AGT heeft Jackie verschillende albums uitgebracht, maar gek genoeg heet haar meest recente album The Debut. Voor deze plaat heeft Jackie veel geweldige covers gemaakt van Broadway-musicals waar ze van houdt. Het kwam allemaal voort uit haar verlangen om liedjes uit musicals te zingen die nieuw waren, in tegenstelling tot het zingen van het soort liedjes dat iedereen van haar zou verwachten.

"Ik heb de personages echt bestudeerd toen ik de nummers had gekozen. Voor mij was het erg belangrijk om cruciale delen van de shows te vinden en (ze) op het album te vertegenwoordigen, en echt naar nummers te kijken die mensen niet zouden verwachten."

6 Ze trad op in '54 Below'

Nadat ze naar de stad was verhuisd, werd Jackie vrijwel onmiddellijk een New Yorker, en als zodanig had ze de eer om op te treden in de meest exclusieve pub van Broadway: Feinstein's/54 Below. Toen ze haar album The Debut uitbracht, was het een soort vanzelfsprekendheid om aan haar tour in New York te beginnen. Het was een plaat over musicals, dus Broadway was de perfecte plek om haar nieuwe werk te vieren. Ze plaatste verschillende foto's van haar optredens op die ongelooflijke locatie, waar veel supersterren hebben gespeeld.

5 Ze bracht een video uit die heel belangrijk voor haar was

Met het nummer 'I'm Not That Girl' probeerde Jackie met haar fans te praten over een onderwerp waar ze erg gepassioneerd over is, namelijk lichaamsbeeld en eigenliefde. Ze worstelde met het leren van haar lichaam te houden en voelde zich onder druk gezet om aan bepaalde schoonheidsnormen te voldoen, vooral omdat ze al van jongs af aan in de publieke belangstelling stond.

"Ik vind het geweldig dat mensen deze video zien, omdat ik iedereen wil laten zien dat een sterke, onafhankelijke vrouw in alle soorten en maten komt", deelde ze. "Het betekent niet dat we ons moeten conformeren aan de social media-standaard van schoonheid en kracht om ons geliefd en gewaardeerd te voelen door anderen. Ik heb dit zelf pas onlangs ontdekt na jaren van proberen te zijn wie mensen van me verwachtten en ik kijk ernaar uit om dit pad van groei en onafhankelijkheid voort te zetten. Ik hoop dat je ervan geniet!"

4 Een quarantaineproject

"Ik heb zoveel kleine projecten gedaan die ik jullie allemaal wil laten zien, maar dan word ik nerveus omdat het allemaal Garageband is."

Dit is wat Jackie vorig jaar tijdens de lockdown op een post schreef. Net als elke andere muzikant moest ze al haar shows in 2020 annuleren, dus ze had honger naar muziek, maar ze had natuurlijk niet alle middelen die ze zou hebben gehad om een studio in te gaan. Toch waren de reacties van haar fans zo overweldigend positief dat het haar aanmoedigde om een kleine video te plaatsen van een Hallelujah-cover die ze thuis maakte. Zoals verwacht was het verbluffend.

3 Ze sloot zich aan bij 'The Masked Singer'

The Masked Singer is een Fox reality-tv-show met beroemdheden gekleed in extravagante kostuums en korte covers zingend terwijl ze hun identiteit verbergen voor de juryleden en het publiek in de studio. Bepaalde hints worden gegeven over hun identiteit en aan het einde van elke aflevering stemmen panelleden en het publiek. De deelnemer die het minste aantal stemmen krijgt, moet zijn identiteit onthullen en wordt geëlimineerd. Voor het derde seizoen van de show verscheen Jackie als 'Kitty'. Ze werd uiteindelijk uitgeschakeld, maar had een geweldige tijd en hoopt terug te komen.

2 Ze stak een Joni Mitchell-cover uit

Als we het hebben over volksmuziek en rock & roll, is het onmogelijk om Joni Mitchell niet te noemen. Deze Canadese zangeres is een van de meest invloedrijke muzikanten van de afgelopen eeuw en wordt beschouwd als een van de beste songwriters in de geschiedenis. Dus, natuurlijk, hoe kon Jackie niet van haar houden? Terwijl fans nog steeds wachten op nieuwe muziek, gaf ze hen een voorproefje van wat komen gaat door een cover op te nemen van een van Joni's klassieke nummers, 'River'.

1 Ze heeft binnenkort een nieuw album

Dit jaar zal Jackie voor het eerst sinds 2019 nieuwe muziek uitbrengen. Ze scoorde vorig jaar een platencontract en werkt sindsdien aan het album dat waarschijnlijk binnenkort uitkomt. Ze tekende bij een in Nashville gevestigd platenlabel genaamd Melody Place, waar ze erg enthousiast zijn om met haar samen te werken.

"Sinds de leeftijd van 10 heeft ze miljoenen mensen in de palm van haar hand gehouden met haar voortreffelijke zang, en Melody Place is zo trots om haar nieuwe label thuis te zijn," zei Fred Mollin, die de label's president en mede-oprichter. "En laten we niet vergeten dat ze pas 20 is."

Aanbevolen: