‘Dancing With The Stars’: JoJo Siwa reageert op de tweede plaats

Inhoudsopgave:

‘Dancing With The Stars’: JoJo Siwa reageert op de tweede plaats
‘Dancing With The Stars’: JoJo Siwa reageert op de tweede plaats
Anonim

JoJo Siwa en haar 'Dancing With The Stars'-partner Jenna Jonhson zijn dit jaar misschien slechts tweede geworden in het seizoen van de populaire show, maar ze hebben zeker geschiedenis geschreven.

De Nickelodeon-ster en pro-danser Johnson waren het eerste koppel van hetzelfde geslacht in de show, een mijlpaal die veel te laat was.

Ze verloren de titel aan voormalig NBA-speler Iman Shumpert, die op maandag 22 november werd uitgeroepen tot balzaalkampioen en de eerste professionele basketbalspeler werd die de finale haalde of de Mirrorball Trophy won in de geschiedenis van de show.

JoJo Siwa en Jenna Johnson maakten 'Dancing With The Stars' inclusiever

Siwa en Johnson zorgden echter voor grote zichtbaarheid voor de LGBTQ+-gemeenschap, waarvan de YouTube-persoonlijkheid eerder dit jaar onthulde deel uit te maken van. Tijdens de finale dansten ze freestyle op 'Born This Way' van Lady Gaga, een altijd krachtige hymne die viert dat je je ware zelf bent.

Siwa stelde zich open om een rolmodel te zijn voor de gemeenschap en hielp bij het naar voren komen van de representatie van homo's met Johnson.

"Ik denk dat de crew van de show en de castingafdeling een geweldig team is. Ik heb het gevoel dat, als het logisch is, er meerdere paren van hetzelfde geslacht moeten zijn en zullen zijn, " vertelde Siwa in een interview met 'Teen Vogue'.

"Ik ben blij dat ik de eerste mocht zijn, maar ik zou nooit verwachten dat ik de laatste zou zijn. Het is iets dat voor altijd en altijd kan doorgaan … een heteroman kan dansen met een heteroman, of een hetero man kan dansen met een homoseksuele man. Ik denk dat het niet uit zou moeten maken, het zou moeten zijn waar elk feest zich prettig bij voelt, "voegde ze eraan toe.

In een Instagram-bericht dat werd gedeeld na de laatste 'DWTS'-aflevering, zei Siwa dat ze er trots op is een baken te zijn van LGBTQ+-vertegenwoordiging.

"[…] Ik ben MEER dan trots op de boodschap die we verspreiden. Dansen met dezelfde sekspartner is het verste van raar of vreemd, het is magisch, geaccepteerd en GEVIERD!! Ik ben zo dankbaar dat kinderen vandaag zulke momenten in de geschiedenis hebben om naar te kijken en te beseffen dat LIEFDE LIEFDE IS en dat het mooi is om te zijn wie je bent. Vier elke dag geboren worden zoals je bent, wat er ook gebeurt!" schreef ze.

JoJo Siwa debuteert meer volwassen, glamoureuze look

Op de danswedstrijd debuteerde Siwa ook met wat meer volwassen ensembles, waarbij ze haar kenmerkende boog en paardenstaart achter zich liet. Ze droeg deze meer volwassen modestijl ook naar de rode loper van de AMA.

De danseres en zangeres namen deel aan de ceremonie op 21 november, verbluffende fans en mede-beroemdheden door een zwarte jurk met een gegolfde, transparante rok en een off-the-shoulder lijfje te wiegen. Siwa onthulde dat haar moeder de jurk voor haar had uitgezocht, terwijl Johnson haar hielp de juiste schoenen te kiezen.

In een interview op de rode loper getweet door Access Hollywood, zei de 18-jarige: "Ik heb mijn moeder naar de winkel gestuurd. Ik zei 'mama, ik heb een volwassen outfit nodig'."

Siwa onthulde toen dat haar danspartner haar de sprankelende schoenen met hakken had geschonken die ze droeg. En niet zomaar hakken: Siwa droeg haar allereerste paar Louboutins.

"Jenna kwam vandaag opdagen, ze heeft hakken voor me gekocht. Ze heeft mijn allereerste paar Louboutins voor me gekocht," zei Siwa.

Naast de schoenen gaf Johnson Siwa wat advies over hoe hij op hakken moest lopen.

Siwa zei: "We hebben een paar weken geleden een rumba gedaan op 'Dancing with the Stars' en Jenna vertelde me 'doe rumba-wandelingen'."

"Ik heb bij elke stap rumba-wandelingen gemaakt en het helpt," voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: