Wie is Jonathan Goodwin? Dit is wat we weten over de stuntman die gewond is geraakt bij 'America's Got Talent: Extreme

Inhoudsopgave:

Wie is Jonathan Goodwin? Dit is wat we weten over de stuntman die gewond is geraakt bij 'America's Got Talent: Extreme
Wie is Jonathan Goodwin? Dit is wat we weten over de stuntman die gewond is geraakt bij 'America's Got Talent: Extreme
Anonim

Sommige fans zullen de naam van Jonathan Goodwin misschien herkennen omdat ze een aantal van zijn dodelijke stunts op een live podium of op televisie hebben gezien. Anderen leren nu over zijn vak, aangezien hij onlangs op een zeer dramatische manier de krantenkoppen heeft gehaald. Ongeacht hoe fans zijn naam zijn tegengekomen, er is geen twijfel dat Goodwin stalen zenuwen heeft en talenten die niet eens volledig kunnen worden uitgelegd.

Hij wordt echt bewonderd door miljoenen mensen over de hele wereld als een van 's werelds meest bekwame stuntmannen. Goodwin verlegt de limiet van elk van zijn prestaties die ieders wildste verbeelding te boven gaan. Hij heeft zijn fans verbluft, toekomstige stuntmannen en waaghalzen geïnspireerd en het publiek betoverd door te laten zien dat er echt geen uitdaging is die hij niet kan beheersen en overwinnen.

10 Zijn achtergrond is Welsh

Jonathan Goodwin komt uit een traditionele Welshe opvoeding. Ondanks dat hij op de grootste podia ter wereld stond en tijdens zijn carrière in verschillende televisieshows verscheen, is hij erin geslaagd zijn persoonlijke leven zeer privé te houden. In alle opzichten lijkt het erop dat hij een rustig leven leidt als de camera's niet draaien. Goodwin werd geboren op 20 februari 1980 in Pembrokeshire, Verenigd Koninkrijk. Hij was eerder getrouwd met Katy Goodwin, die zijn assistente was tijdens veel van zijn shows.

9 Jonathan Goodwin is een deskundige escapoloog

Als het gaat om gedurfde, dodelijke stunts die wankelen op de rand van onmogelijk te volbrengen, schittert Jonathan Goodwin echt. Afgezien van de talrijke, extreme situaties waarin hij zich heeft gestort, is het belangrijk op te merken dat Goodwin gedijt op zijn meesterlijke vaardigheid om zijn weg naar buiten te vinden. Hij is een deskundige escapoloog die echt heeft gedomineerd in zijn vakgebied en schijnbaar zichzelf uit de meest nijpende, schijnbaar onmogelijke situaties kan halen. Escapologie is zijn specialiteit, wat de beperkingen of omstandigheden ook zijn, hij kan ze altijd overwinnen.

8 Hij werd geïnspireerd om op jonge leeftijd een stuntman te zijn

Jonathan Goodwins levensstijl is een snelle, hoge adrenaline en het nemen van risico's, en iedereen die hem echt kent, zal bevestigen dat dit de structuur van zijn wezen is sinds hij een heel jong kind was. Altijd aangetrokken tot gevaar en zichzelf uitdagend om de meest extreme situaties te overwinnen, begon Goodwin zijn vak onder de knie te krijgen op de prille jonge leeftijd van slechts 7 jaar oud. Na het lezen van een boek over Houdini, wist hij dat dit zijn roeping was, en vanaf dat moment raakte hij geïnspireerd, geïntrigeerd en opgesloten in het uitvoeren van een leven vol gevaarlijke stunts.

7 Hij tipt de 'gevarenschaal' bij elke stunt

Jonathan Goodwin heeft zoveel stunts uitgevoerd die echt te veel zijn om op te noemen. Onder de wilde en gekke dingen die hij heeft gedaan, is Goodwin opgehangen, aangevallen door een haai en is ontsnapt uit handboeien nadat hij aan zijn tenen van een helikopter was opgehangen. Hij is ook op de brandstapel verbrand, levend begraven en zijn lichaam volledig bedekt met meer dan 200.000 levende bijen. Na bij elke prestatie de "gevarenschaal" te hebben doorgeslagen, is Goodwin snel een van 's werelds meest erkende stuntmannen geworden.

6 Jonathan Goodwin is een alleenstaande vader

Als de gevaarlijke trucs voorbij zijn en de lichten op het podium uitgaan, is er iets magisch "normaals" aan Jonathan Goodwin. Nadat hij is weggelopen uit een show die miljoenen fans met open mond achterlaat, wordt Jonathans stuntmanstatus opzij gezet in ruil voor de status van supervader. Hij is niet alleen een actieve ouder, hij is ook nog eens een alleenstaande vader. Hij is de belangrijkste verzorger voor zijn jonge dochter, Milligan, die hij alleen opvoedt.

5 Hij is ook een motiverende spreker

Van wie kun je beter advies inwinnen dan van een man die de dood en het gevaar bij elke stap heeft overwonnen? Jonathan Goodwin heeft zijn vaardigheden van het podium gehaald en vertaald naar een motiverende spreekrol. Hij heeft advies, ondersteuning en motiverend bewustzijn geboden aan fans van alle leeftijden, over de hele wereld. Zijn website onthult dat hij zijn talenten heeft overgebracht via zijn workshops; "Vaardigheden verwerven en versneld leren", "Je innerlijke superheld ontketenen", "Het onmogelijke bereiken" en "De mentale sportschool raken."

4 Hij speelde in een aantal televisieshows

Jonathan Goodwins stunts zijn ontzagwekkend en ze verleggen volledig de normale grenzen waarbinnen de meeste andere entertainers blijven. Het lijkt erop dat elke uitvoering gevaarlijker is dan de vorige, en het publiek kan er nooit genoeg van krijgen. Goodwin is te zien geweest in America's Got Talent, Dangerman, One Way Out en Shark Week, Death Wish Live en Dirty Tricks, om er maar een paar te noemen.

3 Jonathan Goodwin treedt ook op als stuntadviseur

De gedurfde vaardigheden van Jonathan Goodwin zijn niet alleen vermakelijk, ze worden ook met ongelooflijke precisie geassembleerd. De meeste andere waaghalzen hebben de neiging zich te specialiseren in een bepaald expertisegebied, maar Goodwins vaardigheden zijn ongeëvenaard en veel diverser.

Hij is zeer gewild als stuntadviseur en heeft zijn vaardigheden en technieken aan anderen geleerd. Hij trad op als stuntadviseur op een aantal verschillende shows, om zijn advies en training te geven om de talenten van hun artiesten te maximaliseren. Shows zoals The World's Dirtiest Man, That's A Record en The Haunted Collector behoren tot de vele shows die de vruchten plukten van de begeleiding van Goodwin.

2 Hij liep serieblessures op op de set van AGT

Jonathan Goodwin heeft onlangs een grote tegenslag in zijn carrière meegemaakt en herstelt in een ziekenhuis na een van zijn gewaagde repetities voor America's Got Talent: Extreme ging heel, heel erg mis. Goodwin hing 70 voet in de lucht aan zijn voeten, en hij bungelde tussen twee auto's die ook waren opgehangen. Dat is niet alles - hij zat toevallig ook strak in een dwangbuis.

Het was de bedoeling dat hij uit het keurslijf zou ontsnappen, zichzelf zou bevrijden en op een luchtbed zou vallen, voordat slingerende auto's contact met elkaar maakten. Helaas ging er iets heel erg mis, en de auto's botsten op Goodwin, vlogen onmiddellijk in brand en staken hem in brand. Hij viel - maar landde niet op het luchtbed. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis met talrijke, niet nader genoemde verwondingen.

1 Hij is pas verloofd

Na het overleven van deze schrijnende beproeving, realiseerde Jonathan Goodwin zich meer dan ooit tevoren dat het leven te kort was om uit te stellen. Jonathan Goodwin, die zijn dromen najaagt en zijn hart volgt, heeft zojuist zijn verloving met Amanda Abbington aangekondigd, en de twee kijken uit naar hun 'nog lang en gelukkig'. De twee zijn al een aantal jaren aan het daten en nu, meer dan ooit, hebben ze heel veel om dankbaar voor te zijn. Goodwin is klaar om zijn liefde officieel te maken en een nieuw hoofdstuk in het leven te beginnen.

Aanbevolen: