Wat doet de tweede ex-vrouw van Elon Musk nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet de tweede ex-vrouw van Elon Musk nu?
Wat doet de tweede ex-vrouw van Elon Musk nu?
Anonim

Degenen die geïntrigeerd zijn door miljardair Elon Musk zijn momenteel gefocust op zijn ogenschijnlijk afbrokkelende relatie met de moeder van zijn jongste kind. Maar wat sommigen zijn vergeten met alle krantenkoppen over de naar verluidt minnelijke breuk tussen Grimes en Elon, is dat Elon eerder is getrouwd - en kinderen heeft gehad.

Hij is eigenlijk drie keer getrouwd geweest, maar twee van die keren waren met dezelfde vrouw. Wat interessant is aan zijn tweede en derde huwelijk, is dat ze kwamen nadat Elon een gezin stichtte met zijn eerste vrouw, Justine Musk. Wat grappig is, is dat Justine zelf heeft verklaard dat Elon een 'type' heeft en dat ze misschien gelijk heeft.

Zijn tweede vrouw was Talulah Riley, en hoewel het paar geen kinderen had, speelde Talulah beslist de stiefmoeder van Elons vijf kinderen met Justine. Maar wat is er met haar gebeurd toen ze uiteindelijk uit elkaar gingen, en wat doet ze nu?

Elon Musk ontmoette Talulah Riley in het jaar dat hij van Justine scheidde

Op het moment dat Elon Talulah ontmoette, sprongen de roddelbladen over het feit dat hij net gescheiden was van Justine. Elon zei echter in verschillende interviews dat hij en Justine al uit elkaar waren en dat er geen reden was om te beweren dat hij er "vandoor was gegaan" met de veel jongere Talulah.

Maar haar leeftijd alleen al was genoeg om de tongen te laten kwispelen; Talulah is 14 jaar jonger dan Elon. Grimes is natuurlijk drie jaar jonger dan Talulah, maar 2008 was blijkbaar een andere tijd.

Hoe ontmoette Elon Musk Talulah Riley?

Het verhaal gaat dat Elon en Talulah elkaar ontmoetten in een bar, waarbij Elon zei dat ze niets te maken had met zijn scheiding; toen hij en Justine uit elkaar gingen, was Talulah een halve wereld verwijderd.

Maar de actrice zou Musk onmiddellijk charmeren en na twee jaar daten, trouwden ze. Hun eerste echtscheiding was in 2012, hoewel ze in 2013 hertrouwden. Elon had naar verluidt in 2014 een echtscheiding aangevraagd, maar ging niet door.

Maar in 2016 sloot Talulah de aanvraag af en werd de scheiding uiteindelijk afgerond. Later twitterde Elon echter dat hij altijd van Talulah zou houden, en ze zei later dat ze "elkaar nog steeds de hele tijd zien en voor elkaar zorgen".

Wat doet Talulah Riley nu?

Talulah Riley is nu halverwege de dertig en werkt nog steeds, en hoewel ze een flink bedrag ontving in haar echtscheidingsconvenant met Elon, is ze niet gestopt met acteren. Haar recente projecten omvatten een periode in 'Westworld', een handvol films, waaronder 'Bloodshot' uit 2020, en een aankomende miniserie waarin ze Vivienne Westwood zal vertolken.

Het is duidelijk dat het met Talulah prima gaat, hoewel fans de miljoenen die ze na de scheiding kreeg niet zijn vergeten. Misschien kan ze zich zo haar landelijke levensstijl veroorloven, waar ze op een boerderij met geiten en kippen werkt, zonder dat ze elk optreden hoeft te doen dat op haar pad komt.

Aanbevolen: