Hier zijn alle kampioenen van America's Got Talent en wat ze nu doen

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle kampioenen van America's Got Talent en wat ze nu doen
Hier zijn alle kampioenen van America's Got Talent en wat ze nu doen
Anonim

In het tweede seizoen van de fel bevochten finale in America's Got Talent spin-off: Champions; V. Onverslaanbaar werd uitgeroepen tot winnaar. Hoewel hij veel lof kreeg en misschien wel de grootste staande ovatie van het seizoen, vonden veel fans het resultaat oneerlijk, vooral de fans van Marcelito Pomoy die op Twitter hun ernstige teleurstelling uitten en de superfan-stem vervalst noemden.

Er was veel talent dat aantoonbaar de overwinning verdiende; met name acrobatische acts uit Utah: Duo Transcend en Sandou Trio Russian Bar, 11-jarige violist Tyler Butler Figueroa, en nog veel meer. Er waren zelfs meerdere winnaars van de afgelopen seizoenen in America's Got Talent die deelnamen aan de spin-off competitie, waarvan de meesten niet eens de finaleronde haalden.

Maar nu seizoen 2 van de spin-offshow van AGT is afgelopen en besloten, wordt het tijd dat we terugkijken naar de winnaars van alle afgelopen AGT-seizoenen.

14 Seizoen 1: Bianca Ryan was de eerste kampioen van AGT en bouwt haar carrière opnieuw op na een operatie aan haar stembanden

Bianca Ryan is de allereerste winnaar van America's Got Talent in 2006, toen ze nog maar 11 jaar oud was. In 2016 moest ze een operatie ondergaan om een verlamde stemband te herstellen. Daarom moest ze haar carrière een tijdje stopzetten, maar nu ze haar carrière nieuw leven in wil blazen - trad ze op met "Say Something" van A Great Big World in de AGT spin-off show Champions en kreeg een staande ovatie van de jury.

13 Seizoen 2: Terry Fator And His Merry Puppets zijn op tournee

Terry Fator is de zingende en komische poppenspeler, de beruchte buikspreker is vooral bekend om zijn vrolijke poppen: Winston de imiterende schildpad, Maynard Thompkins de Elvis-imitator en enkele anderen. Hij toerde in het Paramount Theatre in Aurora en in Waukegan in het Genesee Theatre.

12 Seizoen 3: Neal E. Boyd bracht een muzikaal album uit en trad op voor verschillende Amerikaanse presidenten voordat hij helaas overleed

Neal E Boyd was een operazanger die in 2008 AGT won. Helaas stierf hij 10 jaar later op 42-jarige leeftijd in het huis van zijn moeder in Sikeston, Missouri in juni 2018. Volgens de lijkschouwer: hij was een geval van hart- en nierfalen, gemengd met leverziekte. Na het winnen van AGT bracht hij een album uit genaamd "My American Dream", en trad op voor George Bush Senior en Junior, Bill Clinton en Barack Obama. Vervolgens probeerde hij de politiek in te gaan als Republikein in het Huis van Afgevaardigden.

11 Seizoen 4: Kevin Skinner blijft uit de schijnwerpers na een scheiding en psychische problemen

Kevin Skinner is een van de minst populaire AGT-winnaars, hij stond bekend om het zingen van countryklassiekers als "Always on My Mind" en "If Tomorrow Never Comes" tijdens de show. In 2010 bracht hij wel een album uit genaamd "Long Ride". Hij begon echter te vechten tegen een psychische aandoening en scheidde van zijn vrouw in 2014. Hij blijft nu uit de schijnwerpers.

10 Seizoen 5: Michael Grimm trad op in de AGT Spin-Off Series, kampioen, maar werd al vroeg uitgeschakeld

Michael Grimm won seizoen 5 in 2010. Onlangs trad hij opnieuw op in de spin-off 'Champions' van de show. Hij zong en speelde op zijn akoestische gitaar Etta James' "I'd Eerder Go Blind", en kreeg veel lof van de jury. De lof was echter van korte duur, want hij werd al na één nummer uitgeschakeld.

9 Seizoen 6: Landau Eugene Murphy werkt aan zijn album

Na het winnen van AGT kreeg Landau Eugene Murphy een contract bij Columbia Records. Murphy was onlangs op 69 News, waar de AGT-winnaar Frank Sinatra's "I've Got You Under My Skin" live in de studio uitvoerde. Hij toert ook door de VS en legt de laatste hand aan zijn album dat dit voorjaar zou moeten uitkomen.

8 Seizoen 7: The Olate Dogs treden op in Las Vegas en touren door de VS

Ongetwijfeld de beste dierenact op AGT; De Olate Dogs treden al een tijdje op in Las Vegas en toeren al een tijdje door de VS met hun honden. Ze zullen deelnemen aan Billy Martin's Cole All-Star Circus; een inzamelingsactie voor gemeenschapsdiensten van de Mexico Academy en de Duitse/Spaanse clubs van de middelbare school.

7 Seizoen 8: Kenichi Ebina was de eerste dansact die won en speelde op kampioenen, maar werd uitgeschakeld

Visuele danskunstenaar Kenichi Ebina was de eerste en enige dansact die AGT won. Hij probeerde opnieuw te winnen in "America's Got Talent: The Champions", maar werd uitgeschakeld voor de laatste ronde. Zijn laatste optreden was geïnspireerd op videogames, vechtdansen tegen een enorm robotmonster, op een gegeven moment leek zijn hoofd alsof het van zijn lichaam was verwijderd.

6 Seizoen 9: Mat Franco kreeg de sleutel van de Las Vegas Strip aangeboden, kreeg een dag naar hem vernoemd en treedt dagelijks op in Vegas

Mat Franco was de eerste goochelaar die AGT won. In 2014 voerde hij een kaarttruc uit bestaande uit mensen. In 2017 kreeg hij de sleutel van de Las Vegas Strip aangeboden en 10 juli werd uitgeroepen tot Mat Franco Day. Tegenwoordig zul je hem elke avond in Vegas aantreffen met een steeds evoluerende magische show in het Linq Theatre, dat later werd omgedoopt tot het Mat Franco Theatre in The Linq.

5 Seizoen 10: Paul Zerdin begon zijn eigen tv-show met zijn poppen

De beroemde buikspreker won in 2015 AGT, wat hem hielp een tijdje in Las Vegas te wonen, voordat hij terugkeerde naar zijn geboorteland om een nieuwe show op te voeren genaamd Paul Zerdin's Puppet Party, met onder meer "Roger" oftewel de paranoïde bodyguard waar hij niet vanaf kan komen en "The Urban Fox" die tijdens het inpakken in zijn bagage was opgeborgen en er sindsdien niet meer uit is gekomen.

4 Seizoen 11: Grace VanderWaal wordt de hoofdrol in Disney's Stargirl

De tweede minderjarige winnares in AGT was Grace VanderWaal, die iedereen omver blies in haar finale door haar originele "Clay." Na het winnen in 2016 bracht ze het album "Just The Beginning" en de EP "Perfectly Imperfect" uit en toerde ze door het land in 2019. Ze zal ook de hoofdrol spelen in de Disney-film Stargirl in 2020.

3 Seizoen 12: Darci Lynne verscheen in de Kelly Clarkson Show en is op tournee tot september 2020

AGT-winnaar Darci Lynne, die seizoen 12 won toen ze ironisch genoeg nog maar 12 was, verscheen onlangs in The Kelly Clarkson Show. Ze is niet alleen een begaafde buikspreker met schattige poppen, maar ze heeft ook een geweldige zangstem. Ze blijft touren op haar "2020 Fresh Out of the Box Tour" tot september 2020.

2 Seizoen 13: Shin Lim treedt overal in Las Vegas op

Shin Lim is een verbazingwekkende goochelaar die seizoen 13 won en onlangs deelnam aan The Champions, maar verloor in de finale, nadat hij in 2019 ook seizoen 1 had gewonnen. Tegenwoordig verbaast hij het publiek op de Las Vegas Strip. Via Youtube staat hij ook bekend als 'The Silent Magician', waarbij hij vingervlugheid en kaarttrucs uitvoert, net als een georkestreerde dans die mensen sprakeloos verbaast.

1 Seizoen 14: Kodi Lee treedt op in het Parijse theater van Las Vegas

De nieuwste AGT-winnaar die de eerste autistische deelnemer is die wint, nam ook deel aan de finale van The Champions, met een epische cover van Harry Styles' hit 'Sign of the Times'. Hij kreeg een staande ovatie van vrijwel iedereen die naar de show keek; juryleden en publiek. Lee doet sindsdien zijn show in Las Vegas in het Paris Theatre.

Aanbevolen: