Welke Backstreet Boy heeft vandaag de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke Backstreet Boy heeft vandaag de hoogste nettowaarde?
Welke Backstreet Boy heeft vandaag de hoogste nettowaarde?
Anonim

Als het gaat om de grootste artiesten in de geschiedenis, zijn er maar weinig zo groots en succesvol geweest als de iconen van de jaren 90 en 2000, de Backstreet Boys. Hoewel ze vaak ontpit waren tegen hun grootste concurrent, 'NSYNC, was het duidelijk dat de jongens zich nergens zorgen over hoefden te maken.

De Backstreet Boys, opgericht in Orlando, Florida, brachten boybands terug naar de mainstream en verkochten miljoenen platen terwijl ze de grootste arena's ter wereld uitverkochten. Zelfs nu kan de groep nog steeds een enorme zaal met fans inpakken, waardoor velen moeten bellen voor een broodnodige BSB Vegas-residentie!

Hoewel Nick Carter altijd de leider van de groep was, lijkt het alsof elk lid van de groep in de loop der jaren een behoorlijk deel van het geld heeft verdiend, en op dit moment hoeven ze waarschijnlijk niet te werken ooit weer een dag. Dus, welke Backstreet Boy heeft het hoogste vermogen? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 1 augustus 2021, door Michael Chaar: The Backstreet Boys brachten een revolutie teweeg in het idee van boybands tijdens hun regeerperiode in de jaren 90 en 200. Als groep zijn ze samen 200 miljoen dollar waard, maar wie komt eruit als de rijkste? Welnu, Brian Littrell en Howie Dorough hebben allebei een nettowaarde van $ 45 miljoen, terwijl Kevin Richardson een kleiner fortuin heeft van $ 40 miljoen. Wat Nick Carter betreft, zijn $ 35 miljoen zit krap na een succesvolle solocarrière, terwijl A. J McLean binnenkomt met $ 30 miljoen. Aangezien de groep succes heeft geboekt als solisten, investeert in eigendommen of gezinnen stichten, is een van de dingen waar de Backstreet Boys pal voor staan, hun steun voor Britney Spears. De boyband haalde onlangs de krantenkoppen nadat ze hun steun aan Britney hadden uitgebreid toen de gesprekken over haar conservatorium een recordhoogte bereikten.

Brian en Howie nemen de leiding met $45 miljoen

Ondanks het feit dat elk lid van de Backstreet Boys een fortuin heeft verdiend, is er aan de top maar plaats voor enkelen. Volgens Celebrity Net Worth zijn zowel Brian Littrell als Howie Dorough naar schatting $ 45 miljoen waard.

Houd er rekening mee dat deze beide mannen geld hebben verdiend met activiteiten buiten de groep zelf. Brian heeft bijvoorbeeld een behoorlijk aantal platen verkocht als soloartiest, hoewel geen van zijn werken hetzelfde soort verkopen heeft gegenereerd als de grootste platen van de Backstreet Boys uit de jaren 90 en 2000.

Howie heeft ondertussen zijn handen in andere potten buiten de muziek om. Howie en zijn broer, John, zijn al enige tijd betrokken bij Dorough Brothers Development and Consulting. Florida Today meldt dat Dorough zelfs een appartementencomplex in het centrum van Cocoa Beach heeft geopend voor ongeveer $ 35 miljoen.

Howie zou tegen de publicatie zeggen: Alles wat hier nieuw en fris is, word ik enthousiast van. We brengen een stukje Miami-South Beach mee… Ik denk dat dat een hotspot gaat worden. Ik denk dat iedereen omhoog zal kijken en zegt: 'Ik wil daarboven zijn', deelde Howie.

Dit zou enorm kunnen worden voor Dorough, die duidelijk het een en ander weet over beleggen. Het zal enige tijd duren voordat die appartementen klaar zijn om te rocken, maar als ze dat eenmaal zijn, kunnen ze een hot item worden in een ondergewaardeerd gebied van Florida.

Kevin staat tweede met $40

Brian en Howie voeren de groep misschien aan met $ 45 miljoen, maar de andere jongens lopen niet ver achter. Kevin Richardson heeft zelfs een geschat vermogen van $ 40 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Richardson is al een hele tijd bij de groep, op één na, nadat hij de groep een tijdje heeft verlaten. Het nieuws van zijn terugkeer was enorm en fans waren klaar om alle 5 leden samen terug op het podium te zien. Sinds zijn terugkeer bloeit Richardson op het podium en in de studio samen met zijn mede-Backstreet Boys.

Een ding dat het vermelden waard is, is dat Kevin heeft gekeken naar beleggen in het verleden. Er was zelfs een moment dat Kevin en de rest van de jongens overwogen om in een hotel te investeren, maar daar kwam niets van terecht. Volgens Chicago Business hebben Kevin en de rest van de groep wel in Lash Now geïnvesteerd, maar er is geen informatie over hoeveel hij daarmee verdiende.

Brian, Howie en Kevin zijn de enige leden van de groep met een nettowaarde van $40 miljoen of meer, maar Nick en A. J. Doen het allebei heel goed.

Nick en A. J. Zijn tussen $30-35 miljoen

Op de vierde plaats komt niemand minder dan Nick Carter, die toevallig ook het jongste lid van de groep is. Nick was een van de belangrijkste vocalisten, vooral op de eerdere platen, en hij werd een tienerhartenbreker toen de groep een wereldwijde sensatie werd.

Buiten de muziek van de groep had Carter uiteindelijk succes als soloartiest. Zijn eerste album, Now or Never, heeft zelfs een Gold-certificering van de RIAA kunnen behalen. Het was een leuke manier om te beginnen met zijn solo-run, maar tot nu toe was zijn eerste album zijn meest succesvolle, waarmee hij een nettowaarde van $ 35 miljoen verdiende.

Eindelijk hebben we A. J. McLean, die een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft, volgens Celebrity Net Worth. AJ heeft onlangs deelgenomen aan Dancing with the Stars, net zoals Nick Carter voor hem had gedaan.

The Backstreet Boys maken al jaren muziek en treden op voor grote menigten, en zodra podia weer open gaan, verwacht je dat ze geld zullen verdienen en hun vermogen wat zullen verhogen.

Backstreet Boys tonen steun voor Britney Spears

Terwijl de Backstreet Boys blijven touren en van hun fortuin genieten, blijven ze behoorlijk vocaal als het gaat om de FreeBritney-beweging. Aangezien de boyband en Britney Spears in hetzelfde tijdperk regeerden, werden de twee artiesten behoorlijk close.

Britney heeft zelfs haar status als BSB-fan duidelijk gemaakt toen ze een foto naast A. J Maclean plaatste tijdens zijn bezoek aan haar voormalige residentie in Vegas in Planet Hollywood. Nu haar conservatorium momenteel een hot topic is, hebben zowel Nick Carter als A. J McLean sprak zich uit ter ondersteuning van hun vriend, Britney.

Tijdens een bezoek aan Sirius XM's Andy Cohen Live! A. J zei: 'Ik zou je nu kunnen zeggen dat mijn gedachten en gebeden bij haar zijn. Ik ben een 100 procent Team Britney, 'zei McLean. “Ik vind het krankzinnig. Ik denk van wel, het is compleet brutaal, McLean

Aanbevolen: