De waarheid over de rommelige relatiegeschiedenis van actrice Michelle Williams

Inhoudsopgave:

De waarheid over de rommelige relatiegeschiedenis van actrice Michelle Williams
De waarheid over de rommelige relatiegeschiedenis van actrice Michelle Williams
Anonim

Oscar-genomineerde actrice Michelle Williams lijkt de minst waarschijnlijke persoon om controverse te veroorzaken. Ze is een indie-lieveling en staat bekend om haar rollen in een eclectisch assortiment van films, van low-budget arthousefilm Wendy en Lucy tot tranentrekker Manchester by the Sea, waarvoor ze in 2017 werd genomineerd voor de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol.

De aluin van Dawson's Creek was beroemd verloofd met wijlen Heath Ledger, met wie ze een dochter heeft, en fans verwonderden zich over de gratie en het evenwicht dat ze tentoonspreidde na zijn vroegtijdige dood in 2008. Maar sindsdien beginnen fans zich tegen haar te keren, waarbij ze enkele discrepanties opmerken in haar relatietijdlijn. Dit is de waarheid over de rommelige relatiegeschiedenis van Michelle Williams.

10 Was Heath Ledger haar enige ware liefde?

Toen Heath Ledger op 28-jarige leeftijd overleed, waren fans begrijpelijkerwijs kapot van. Maar de mensen die dicht bij hem stonden, werden op een veel diepere manier getroffen. Zijn ex en baby mama, Michelle Williams, worstelde om met de pers over Heath te praten zonder in tranen uit te barsten. Williams en Ledger ontmoetten elkaar op de set van Brokeback Mountain uit 2005, waarin ze man en vrouw spelen, en werden verliefd. Al snel was Williams zwanger en beviel in de herfst van 2005 van het enige kind van het paar, Matilda.

9 Ze ging daarna met een paar jongens uit

Sinds Ledger's dood heeft Michelle Williams contact met een paar jongens, maar geen van de relaties lijkt de intensiteit te hebben die ze met Ledger deelde. Onder de A-lijst mannen met wie ze naar verluidt uitging, zijn Jason Segel en de veelgeprezen romanschrijver Jonathan Safran Foer, die kort voordat ze met Williams uitgingen van zijn vrouw scheidden. Al deze relaties lijken hooguit een jaar te hebben geduurd.

8 En ze raakte meer dan eens verloofd

Begin 2018 was Williams naar verluidt verloofd met financier Andrew Youmans. Het stel werd samen gespot op een strandvakantie, maar ook tijdens uitstapjes met de dochter van de actrice, Matilda. Hun huwelijk kwam echter nooit van de grond omdat Williams zich een paar maanden later voor de tweede keer zou verloven…

7 Haar eerste huwelijk schokte iedereen

Slechts enkele maanden na haar verloving met Andrew Youmans schokte Michelle Williams de wereld door in juli 2018 te trouwen met indiemuzikant Phil Elverum. Een onwaarschijnlijk paar, ze werden beschouwd als de gezonde versie van Grimes en Elon Musk.

De reden waarom het huwelijk van Williams en Elverum weerklank vond bij fans, ligt in hun gedeelde tragische geschiedenis. Net zoals Williams Ledger verloor, verloor Elverum zijn 13-jarige vrouw, Geneviève Castrée, die in 2016 stierf aan alvleesklierkanker. Ze was net 35 en liet de eenjarige dochter van het stel, Agathe, achter.

6 Maar haar scheiding was nog schokkender

Het leek alsof Michelle Williams eindelijk de ware liefde had gevonden met Phil Elverum, maar dat was niet het geval. Nogmaals, ze schokte de wereld toen werd aangekondigd dat het paar midden in een scheiding zat, na minder dan een jaar huwelijk. Volgens Cinema Blend waren ze eigenlijk slechts 6 maanden romantisch betrokken voordat ze ermee ophielden.

5 Ze begon met haar collega te daten

In hetzelfde jaar dat ze scheidde van Elverum, begon Williams te daten met theaterregisseur Thomas Kail. Hij had de FX-serie Fosse/Verdon geproduceerd, met Williams in de hoofdrol. Bovendien scheidde Kail in 2019 van zijn vrouw van meer dan tien jaar, Angela Christian, waardoor de scheidingen tussen hem en Williams bijna gelijktijdig plaatsvonden.

4 Al snel was ze voor de tweede keer zwanger

Niet alleen werd eind 2019 gemeld dat Williams en Kail verloofd waren, maar ze verwachtten ook een baby. Williams beviel in juni 2020 van haar tweede kind, wat betekent dat ze in september 2019 moet zijn verwekt. Al in de war? Het wordt steeds verbijsterender…

3 De tijdlijn klopte niet

Michelle Williams en Phil Elverum gingen in april 2019 uit elkaar. Sinds ze in september 2019 zwanger raakte van Thomas Kail, is er geen overlap met haar huwelijk met Elverum. Wat echter niet klopt, is de tijdlijn van haar romance met Kail; ze hebben elkaar naar verluidt ontmoet op de set van Fosse/Verdon, maar de opnames voor de serie begonnen in november 2018 en eindigden in maart 2019.

Dit begint er allemaal extreem duister uit te zien, aangezien Williams die hele tijd getrouwd was met Elverum. In feite ontmoetten Williams en Kail elkaar pas vier maanden na haar huwelijk met Elverum.

2 Twee huwelijken in twee jaar

In maart 2020 trouwden Michelle Williams en Thomas Kail. Dit maakt de verkering haar tweede huwelijk in slechts 2 jaar. Het paar lijkt echter geslagen en erg verliefd, dus misschien heeft Williams na jaren zoeken eindelijk Mr. Right gevonden.

1 Fans denken dat er iets duisters aan de hand is

Veel fans hebben zich gericht op de schijnbaar rommelige tijdlijn van de relatiegeschiedenis van Williams. "Natuurlijk volkomen geloofwaardig dat twee mensen een professionele relatie hebben. Toevallig op hetzelfde moment scheiden en dan denken 'Hé… laten we zwanger worden en trouwen', "schreef een fan in het commentaargedeelte van Dlisted. Ondertussen hebben anderen zich afgevraagd of ze bij dit alles rekening hield met de gevoelens van haar ex-man Phil Elverum: "Haar vervreemde man heeft een heel jonge dochter. Heeft ze op zijn minst geprobeerd om de relatie te laten werken? Deze twee brengen [sic] een aantal enorme veranderingen aan in hun leven om bij haar te zijn."

Natuurlijk weet niemand echt wat er is gebeurd, behalve Williams, Kail en hun respectieve ex-echtgenoten. Als Williams eindelijk de ware liefde heeft gevonden, dan is dat het enige dat er echt toe doet.

Aanbevolen: