De gecompliceerde waarheid over de relatiegeschiedenis van Ariana Grande's broer Frankie

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over de relatiegeschiedenis van Ariana Grande's broer Frankie
De gecompliceerde waarheid over de relatiegeschiedenis van Ariana Grande's broer Frankie
Anonim

Ariana Grande is een van de meest succesvolle en beroemde zangeressen ter wereld. Niet iedereen weet echter van haar oudere broer, Frankie. Ze verschillen tien jaar in leeftijd en groeiden samen op in Florida. De broers en zussen sturen elkaar voortdurend steun via hun sociale media en plaatsen foto's van familiebijeenkomsten. Net zoals Ariana in mei 2021 met haar makelaar-vriendje trouwde, is haar broer ook verloofd en plant hij een bruiloft.

Frankie Grande stelde in juni 2021 haar vriend Hale Leon ten huwelijk. Sindsdien lijkt hij ongelooflijk blij dat hij zijn eeuwige persoon heeft gevonden. Dit is echter niet de eerste keer dat het liefdesleven van Ariana Grande's oudere broer in de publieke belangstelling staat. Voordat hij zijn huidige verloofde en collega-acteur Hale ontmoette, had Frankie een relatie met een ander getrouwd stel. Laten we eens kijken naar enkele van zijn vroegere relaties om te zien hoe ver hij is gekomen.

Frankie Grande had een relatie met een getrouwd stel

Voordat Frankie de liefde van zijn leven ontmoette, had hij een relatie met een getrouwd stel, wat betekent dat alle drie de mensen een toegewijde relatie met elkaar hadden. Grande vertelde Us Weekly: "Het was zo ingewikkeld om in een throuple te zitten … je hebt dubbele hoogtepunten, dubbele opwinding … maar ook dubbele dieptepunten, dubbele drama."

De acteur legt echter uit dat het drietal uiteindelijk besloot om de zaken in der minne te beëindigen en dat hij geen wrok koestert jegens het paar. Hij kreeg ook wat aandacht van een korte affaire met collega Big Brother-ster Zach Rance. Hij hielp Rance zijn identiteit te realiseren en uiteindelijk als biseksueel voor het publiek te verschijnen.

Frankie Grande hielp zijn 'Big Brother' co-ster om uit de kast te komen

Tijdens een Halloween-feest in het huis van Ariana sloop de twee samen in een kast om te vrijen. Dit was de eerste keer dat Zach een andere man kuste, en hij was in de war over wat dat voor hem betekende. Hij zoende later ook met een man tijdens een fotoshoot en besloot in het openbaar als biseksueel uit de kast te komen. Zach onthulde: "Ik werd verliefd op wie hij is als persoon. Liefde kan niet wezenlijker worden dan dat." Hoewel ze nooit een volledige relatie hebben gehad, speelde Frankie een belangrijke rol in het leven van Zach, en de twee hebben nog steeds contact als vrienden.

Voor fans van de show is dit geen nieuw nieuws. Ze waren extreem flirterig op Big Brother en zeiden vaak: "Ik hou van je", elkaar op de schouders kussen, speelse klappen op de billen, enz. Er is zelfs een scène waarin ze samen in bed hun liefde voor elkaar verklaren. Frankie ging zelfs zo ver om tegen Zach te zeggen: "Ik zou met je trouwen; ik zou absoluut met je trouwen." Zach antwoordde: "Jammer dat ik geen homo ben, toch?"

Zach kwam in december 2020 uit de kast als biseksueel, terwijl Frankie en zijn huidige vlam al diep verliefd waren.

Kunnen Ariana Grande en haar broer Frankie opschieten?

Frankie werd geboren in 1983, terwijl Ariana in 1993 werd geboren. Ze zijn halfbroers en -zussen van hun moeder Joan Grande, maar zijn net zo hecht als volle broers en zussen. Hun liefde voor elkaar is inderdaad heel duidelijk. Frankie had altijd al een jongere broer of zus gewild en met Ariana's geboorte kreeg hij een zus en een levenslange beste vriend. Net zoals hij Ariana voortdurend steunt voor haar zangcarrière, steunt zij hem in het openlijk uiten van zijn seksualiteit.

Aan de andere kant moet talent in de familie zitten, want hij heeft behoorlijk wat acteerprestaties en een spraakmakende carrière. Hij speelde in en produceerde vele succesvolle Broadway-toneelstukken. De popster was nog maar een kind toen haar oudere broer als homo uit de kast kwam voor haar familie. Maar ze reageerde perfect op het nieuws en zei: "Geweldig, wanneer kan ik je vriendje ontmoeten?" Frankie heeft uitgelegd dat de snelle acceptatie van zijn zus geworteld was in de ruimdenkendheid van hun familie. Hij heeft zich altijd geliefd, gesteund en geaccepteerd gevoeld voor wie hij werkelijk is.

Frankie Grande is verloofd met Hale Leon

Ariana trouwde in mei 2021 met haar makelaar-vriendje. Haar broer is ook verloofd en plant een huwelijk. Frankie Grande vroeg haar vriend Hale Leon ten huwelijk in juni 2021. Het was een zeer uitgebreid en gepland voorstel, en het is onnodig om te zeggen dat Leon ja zei!

Volgens People verraste de Broadway-ster Leon met een virtual reality-voorstel in Dreamscape in LA, dat toevallig een van de locaties was van de eerste dates van het stel. Dat omvatte goede vrienden, familie en virtueel vuurwerk dat afging. Frankie verraste zijn geliefde door hem te vertellen dat ze een paar dagen eerder met vrienden zouden afspreken om zijn vierde nuchtere verjaardag te vieren. Grande vertelde People: "Het was zo'n perfect, mooi moment. Hale was compleet verrast, en we begonnen allebei tranen van vreugde te huilen. Ik heb meer dan een jaar gewerkt aan het voorstellen van hem in virtual reality, en het was ABSOLUUT adembenemend voor ons beiden."

Aanbevolen: