De waarheid over het schokkend rommelige persoonlijke leven van Casper Van Dien

Inhoudsopgave:

De waarheid over het schokkend rommelige persoonlijke leven van Casper Van Dien
De waarheid over het schokkend rommelige persoonlijke leven van Casper Van Dien
Anonim

Als de studiomanagers in staat waren om hun ideale filmster genetisch te manipuleren, is de kans groot dat de acteur eruit zou zien als Casper Van Dien. Per slot van rekening is Van Dien gezegend met een buitengewoon goed uiterlijk, wat hem perfect maakt voor het soort matinee-idoolrollen die de afgelopen jaren allemaal razend waren. Gedeeltelijk vanwege die goede looks, geloofden veel mensen dat Van Dien ooit in het verleden het volgende grote ding in Hollywood zou worden.

Terwijl sommige sterren waarvan wordt gedacht dat ze het volgende grote ding in Hollywood zijn, de taak op zich nemen, voldoen anderen ver achter bij de verwachtingen. Helaas voor Casper Van Dien belandde hij in de laatste groep omdat hij nooit het niveau bereikte waarop hij een grote filmster kon worden genoemd. Toch genoot Van Dien ooit genoeg bekendheid dat mensen over de hele wereld de acteur tot op de dag van vandaag met veel plezier herinneren. De meeste mensen die zich Van Dien het beste herinneren vanwege zijn succes in het verleden, hebben echter geen idee dat zijn persoonlijke leven de afgelopen jaren zoveel drama heeft meegemaakt.

Casper Van Dien's Rise To Fame and Fall of Grace

Tussen 1987 en 1995 was Paul Verhoeven de regisseur van de films RoboCop, Total Recall en Basic Instinct. Ook al heeft Sharon Stone Verhoeven er sindsdien van beschuldigd haar op grove wijze te hebben misleid tijdens het maken van Basic Instinct, het succes van al die films maakte hem zeer krachtig. Toen bekend werd dat Verhoeven de film Starship Troopers zou gaan regisseren, hadden veel mensen daarom hoge verwachtingen van de film. Met dat in gedachten, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat het een heel groot probleem was toen Casper Van Dien werd gecast als het hoofdpersonage van Starship Troopers, Johnny Rico.

Rond dezelfde tijd dat Casper Van Dien werd gecast als het hoofdpersonage van Starship Trooper, werd aangekondigd dat hij de legendarische figuur Tarzan zou vertolken. Van Dien kreeg ook een opmerkelijke rol in Sleepy Hollow van Tim Burton. Hoewel de meeste mensen Sleepy Hollow niet als een van Burtons beste films beschouwen, was het een groot probleem dat Van Dien met de beroemde regisseur mocht werken. Bovendien is het in korte tijd zo'n serie rollen waar elke acteur van droomt.

Helaas voor Casper Van Dien kreeg Starship Troopers veel kritiek toen het uitkwam en presteerde het ondermaats aan de kassa. Erger nog, critici en publiek konden Tarzan and the Lost City van Van Dien niet uitstaan, dus het flopte volledig aan de kassa. Als het op Sleepy Hollow aankomt, deed het solide zaken, maar vrijwel niemand schreef Van Dien het succes toe. Om al die redenen mislukte Van Diens ooit veelbelovende carrière snel en sindsdien speelt hij de hoofdrol in kleinere projecten.

Casper Van Diens persoonlijke leven is extreem rommelig geweest

Toen Casper Van Dien en de cast en crew van Starship Troopers aan de film werkten, hadden ze erop moeten kunnen vertrouwen dat ze ongedeerd zouden blijven. Helaas voor Van Dien liep hij echter een zware blessure op toen een stunt misging. Toen Van Dien een scène filmde waarin zijn personage van een "tankerbug" zou springen, liep de acteur drie gekneusde ribben op. Erger nog, Van Dien had ook inwendige verwondingen die zo ernstig waren dat hij bloed ophoestte.

Helaas voor Casper Van Dien waren de ergste dingen die in zijn leven zijn gebeurd zo erg dat ze iedereen die erover leest gemakkelijk kunnen triggeren. Om die reden zou iedereen die gevoelig is voor lezen over zelfbeschadiging of misbruik hier moeten stoppen.

Halverwege de jaren 2000 onthulden Casper Van Dien en zijn toenmalige vrouw Catherine Oxenberg in een CNN-interview dat hij seksueel was misbruikt toen hij een achtjarig kind was. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat Van Dien in 2009 speelde als zijn Starship Troopers-personage in een PSA over kindermishandeling. Verbazingwekkend genoeg was dat niet de eerste keer dat Van Dien en Oxenberg het onderwerp waren van krantenkoppen die gerelateerd waren aan misbruik. Per slot van rekening werd gemeld dat Van Dien in 2002 was gearresteerd wegens fysiek misbruik van Oxenberg. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat de enige opvallende uitlaatklep die over het vermeende incident berichtte, The National Enquirer was en dat al hun verhalen met een korreltje zout.

In 2012 kreeg Casper Van Dien te maken met een situatie die de nachtmerrie van elke ouder is, toen zijn zoon, die dezelfde naam heeft als hij, zelfmoord probeerde te plegen. Gelukkig, hoewel de zoon van Van Dien niet meer reageerde, zou hij het uiteindelijk overleven en tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat er iets soortgelijks is gebeurd. Hopelijk is de zoon van Van Dien vandaag gelukkig en gezond en heeft de hele familie het trauma van zoiets op de best mogelijke manier voor hen verwerkt.

Aanbevolen: