De waarheid over de relatiegeschiedenis van AJ Michalka

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatiegeschiedenis van AJ Michalka
De waarheid over de relatiegeschiedenis van AJ Michalka
Anonim

Er was een tijd dat Aly en AJ twee van de grootste namen op Disney Channel waren. Ze waren niet alleen te zien in een aantal grote Disney Channel-projecten, maar ze maakten het ook enorm met hun muziek. Vooral "Into the Rush" was een enorme hit voor hen. Het is dus niet meer dan normaal dat sommige fans zich afvragen wat er met Aly en AJ Michalka is gebeurd. Maar fans van de prachtige zussen weten dat ze het extreem druk hebben gehad met hun acteer- en muziekcarrière. Vooral AJ heeft het op televisie uit het park geslagen. Maar dat betekent niet dat ze geen tijd heeft gehad voor relaties.

Zoals veel jonge Hollywood-sterretjes, heeft AJ Michalka behoorlijk wat romantische affaires en langdurige relaties gehad. Sommige van de mensen met wie ze is gekoppeld, kunnen zelfs enkele van haar grootste fans verrassen, terwijl anderen buitengewoon goed gedocumenteerd zijn. Hier is de waarheid over alle vroegere vriendjes van AJ Michalka en haar huidige relatie met acteur Josh Pence.

AJ Michalka heeft een paar opmerkelijke mannen gedateerd

AJ Michalka is niet verlegen geweest voor de mannen in haar leven. Ze heeft een geschiedenis van het weergeven van nogal wat op haar Instagram, maar alleen als het serieus is. Het eerste opmerkelijke vriendje van de zangeres was niemand minder dan haar Disney Channel-collega, Joe Jonas. Terwijl de Jonas Brother in 2005 nog in zijn puriteinse dagen verkeerde, was hij erg betrokken bij AJ. Volgens Seventeen hebben de twee zelfs ongeveer een jaar een relatie gehad. Dit is een beetje gek om over na te denken, aangezien Joe nu getrouwd is en een kind heeft met Sophie Turner. Jongen, laat de dingen veranderen.

Na een jaar daten was Joe eigenlijk de eerste kus van AJ. "Het gebeurde op een bowlingbaan in Midden-Amerika op tournee in Michigan", vertelde ze in 2016 aan BuzzFeed."[The Jonas Brothers] gingen voor ons open toen we allemaal 15 waren, en dus begonnen we te daten en waren we een jaar samen."

Hoewel Joe werd geroepen door zijn eerste minnaar, lijkt het alsof AJ niets dan aardige dingen over hem te zeggen heeft. Hoewel, eerlijk gezegd, het lijkt alsof ze behoorlijk positieve breuken heeft gehad met al haar vriendjes.

In 2008 werd AJ kort in verband gebracht met de beroemde skateboarder Ryan Sheckler, en begon een soort trend om kortere, blonde, Californië-types te daten. Hoewel noch AJ noch Ryan hun relatie ooit hebben bevestigd, gaven ze toe dat ze meerdere keren rondhingen. Bovendien werden ze meer dan twee keer samen gefotografeerd. Onmiddellijk daarna ging ze uit met Ryan Sheckler-lookalike Bennet Heimple. Hoewel er massa's met pda's gevulde foto's van het toen tienerpaar op internet te vinden zijn, duurden de twee uiteindelijk niet langer dan een paar maanden.

Kort na haar breuk met Bennet, vond AJ zichzelf weer een knappe blondine in 17 Again-ster Hunter Parish. Dit was de eerste keer dat AJ haar vriend echt in het openbaar liet zien. Ze woonden zelfs samen de Teen Choice Awards 2009 bij, volgens Just Jared.

Na ongeveer een jaar maakte AJ het uit met Hunter en ging kort uit met Ryan Blair, en daarna een jaar met Harrison Mead. Eind 2013 ging AJ een relatie aan die behoorlijk serieus leek. Dit was met Bates Motel en Day of the Dead-ster Keenan Tracey. Het paar ontmoette elkaar op de set van Motive toen ze beiden een gastrol hadden in de Canadese misdaadserie. Hun relatie duurde een paar jaar, wat duidelijk moeilijk voor hen was omdat Keenan in Vancouver, B. C., en AJ in L. A. woonde. Maar het paar gebruikte elk excuus om heen en weer te reizen. Bovendien woonde AJ's zus Aly in Vancouver, dus het maakte de langeafstandsrelatie gemakkelijker, volgens Just Jared.

AJ en Keenan's relatie was zo serieus dat het paar werd voorgesteld aan al elkaars vrienden en de zangeres nam de knappe acteur mee naar de bruiloft van haar zus in Italië. Hun relatie verwaterde echter en Keenan werd gespot met een andere vrouwelijke medester, Priscilla Quintana. Hoewel het lijkt alsof ze nog steeds op goede voet staan, werd AJ net gespot in Vancouver op een van Keenan's kunstshows. Na Keenan leek AJ een pauze te nemen van het daten om zich te concentreren op The Goldbergs en haar muziekcarrière… en toen kwam Josh Pence.

AJ Michalka's huidige vriend is Josh Pence

Vier jaar geleden viel AJ Michalka voor de geheime ster van The Social Network, Josh Pence. Terwijl sommigen Josh kennen als Tony Hughes uit Revenge of als Young Ra's Al Ghul in The Dark Knight Rises, speelde Josh eigenlijk Armie Hammer's Twin in The Social Network. Zijn gezicht is zojuist bewerkt om dat van Armie te kopiëren om Cameron en Tyler Winklevoss tot leven te brengen.

Op 8 augustus 2021 ging AJ naar haar Instagram om te vieren dat zij en Josh vier jaar samen hebben doorgebracht. Dit betekent dat hun relatie begon ergens rond de tijd dat Josh speelde in de videoclip van Aly en AJ voor "Take Me".

Volgens haar Instagram doen AJ en Josh vrijwel alles samen. Ze wonen nu al een paar jaar bij elkaar, maar delen ook graag hun leven door de wildernis te verkennen, de wereld rond te reizen en zich over te geven aan de behandelingen van een paar extravagante spa-paren.

Hoewel AJ een achtbaan van een relatiegeschiedenis heeft gehad, lijkt het alsof ze zich echt aan het settelen is met haar lange en knappe beau.

Aanbevolen: