De waarheid over de relatiegeschiedenis van Jonathan Scott's 'Property Brothers'-ster

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatiegeschiedenis van Jonathan Scott's 'Property Brothers'-ster
De waarheid over de relatiegeschiedenis van Jonathan Scott's 'Property Brothers'-ster
Anonim

Jonathan Scott is beter bekend van zijn werk met zijn tweelingbroer Drew in de Canadese show 'Property Brothers'. De twee co-hosts staan ook achter de verschillende spin-offs van de hoofdshow: 'Buying and Selling', 'Brother Vs. Brother', 'Forever Homes' en 'Property Brothers: At Home', die in de Verenigde Staten worden uitgezonden op HGTV.

Voorafgaand aan zijn langdurige periode bij de geliefde 'Property Brothers', studeerde de 43-jarige performance-magie en werkte hij als illusionist. Hoewel Jonathans carrière succesvol was, kende zijn privéleven een reeks ups en downs voordat hij zijn "forever home" vond bij zijn huidige partner, 'New Girl'-actrice Zooey Deschanel.

'Property Brothers'-ster Jonathan Scott en zijn vroegere en huidige relaties

Scott heeft nu een relatie met Deschanel, vooral bekend van het spelen van de hoofdrol in de Fox-komedie 'New Girl' en van de hoofdrol in '(500) Days of Summer' tegenover Joseph Gordon-Levitt en Chloë Grace-Moretz.

Deschanel en Scott begonnen te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet in een segment van 'Carpool Karaoke: The Series' dat in augustus 2019 werd uitgezonden en het klikte meteen.

Ze gingen naar de beurs slechts een week nadat de 'Elf'-ster aankondigde dat zij en haar man, filmproducent Jacob Pechenik, die al vier jaar getrouwd is, gaan scheiden. Deschanel en Pechenik hebben twee kinderen, Elsie Otter en Charlie Wolf. De actrice was eerder getrouwd met Death Cab for Cutie-zanger Ben Gibbard, en hun huwelijk duurde van 2009 tot 2012.

Scott had ook een groot deel van de liefdesverdriet van zijn eerdere relaties, die hij vaak in interviews heeft besproken.

In 2007 - vier jaar voordat hij begon met de hoofdrol in en de productie van 'Property Brothers' naast Drew - trouwde Jonathan met zijn oude vriendin Kelsy Ully, die werkte als een WestJet-crewplanner. Slechts twee jaar later viel die relatie uit elkaar.

"Getrouwd zijn was een groot deel van mijn leven. Ik heb zes en een half jaar met iemand doorgebracht en het werkte niet. Iedereen in een langdurige relatie weet hoe moeilijk dat is," Scott vertelde 'People' in 2017.

Destijds had Jonathan een relatie met de Canadese radioproducent Jacinta Kuznetsov, met wie hij in 2016 was gaan daten. Helaas duurde die romance ook niet lang en ging het paar uit elkaar in 2018.

"Daarna voelde ik me verslagen, maar ik heb veel geleerd", zei Scott over zijn huwelijk met Ully, voordat hij over zijn relatie met Kuznetsov gutste.

"Ik denk niet dat ik zou kunnen genieten van wat ik vandaag heb met Jacinta als ik niet door een mislukt huwelijk was gegaan."

En het lijkt erop dat het hebben van eerdere relaties die niet helemaal gelukt zijn, Deschanel en Scott ook dicht bij elkaar hebben gebracht. Ze hebben elkaar op het juiste moment in hun leven gevonden en zijn net ook huiseigenaren geworden.

Jonathan Scott's romantiek met Zooey Deschanel

Deschanel en Scott hielden het even stil na een ontmoeting op 'Carpool Karaoke'. Na zijn ongelukkige relaties was Scott aanvankelijk bang om zijn nieuwe significante ander te delen, vooral omdat ze een beroemde actrice en zangeres is.

"Ik ga met iemand om", vertelde Scott 'ons' een dag voordat hun relatie openbaar werd, en voegde eraan toe: 'Ik ben een zeer privépersoon, dus daar praat ik normaal niet over. Het is zeker speciaal voor mij omdat ik de man ben die de lat hoger legt in wat ik zoek in een partner. Ik was een beetje overrompeld. Het was absoluut een aangename verrassing."

In oktober 2019 maakte het paar hun romance op Instagram officieel door een foto te delen die tijdens een dubbele date was genomen met Jonathans broer Drew en zijn vrouw, Linda Phan. In de schattige foto houdt Jonathan Zooey in zijn armen nadat ze de Halloween Horror Nights in Universal Studios in Los Angeles hebben getrotseerd. Hij nam voor de goede orde ook een 'New Girl'-referentie op in het bijschrift.

In november van dat jaar woonde Deschanel de bruiloft van Scotts oudere broer JD bij, en het paar vierde samen Thanksgiving. De twee haalden 2020 en gingen samen in quarantaine toen de Covid-19-pandemie toesloeg. Sindsdien heeft het gelukkige paar fans vele andere PDA-gevulde sociale media-berichten geschonken, waarmee ze laten doorschemeren hoeveel ze om elkaar geven.

In 2022 keek Scott terug op de eerste ontmoeting met Zooey: "Ik wist natuurlijk van haar, maar de ervaring op het scherm is niet hetzelfde als in het echte leven. Vanaf het eerste moment dat ze naar haar toe liep om te zeggen hallo, ze had een sprong in haar stap en een energie over zich waardoor ik het meteen opmerkte."

Scott kocht een huis met Deschanel

En het was tijdens de quarantaine dat de zaken een wending namen voor Jonathan en Zooey.

In het winternummer van 'Drew + Jonathan Reveal' vertelde het stel dat ze in mei 2020 samen een huis hadden gekocht en van plan waren om het binnenkort te renoveren.

Een grote stap voor het paar, wat de serieuze aard van hun relatie bevestigde. Na het zien van een huis, hoewel ze niet echt op zoek waren om te kopen, struikelde het paar per ongeluk over hun "forever home": een huis in Georgische stijl uit 1938, ontworpen door de Californische architect Gerard Colcord.

"Toen we de oprit stopten, leek het gewoon… magisch", zei Jonathan over hun eerste bezichtiging.

"Het stond op iets meer dan een hectare, en met zijn weelderige gazon en enorme Californische platanen, zag het eruit als een park. Daarom noemden ze het het Park House toen we de kinderen voor het eerst bij het terrein brachten. En weet je wat er gebeurt als je iets een naam geeft, of het nu een schurftige zwerfhond is of een prachtig huis van je dromen? Je houdt het. Voor je het weet, waren Zooey en ik eigenaar van het Park House."

Hoewel het paar verschillende keren de geruchten over verloving heeft stopgezet, lijkt het erop dat het stellen van de vraag een organische, natuurlijke stap voorwaarts voor hen zou kunnen zijn. Fans kunnen maar beter hun ogen open houden voor een verrassende Instagram-aankondiging.

Aanbevolen: