Dit is wat we weten over de comeback van Hayden Christensen in Hollywood

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de comeback van Hayden Christensen in Hollywood
Dit is wat we weten over de comeback van Hayden Christensen in Hollywood
Anonim

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst hoorden over een film of serie van Hayden Christensen. Nu is het wachten voorbij, want de Canadese acteur maakt zich op voor de komende Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+.

"Ik had het gevoel dat ik iets geweldigs had in Star Wars dat al deze kansen bood en me een carrière gaf, maar het voelde allemaal een beetje te overhandigd aan mij, " vertelde hij de LA Times eerder, in 2015, waarom hij geen optredens op het grote scherm nam na zijn tijd bij Star Wars. "Ik wilde niet door het leven gaan met het gevoel alsof ik op een golf zat."

Dus, wat weten we over deze serie? Hoe zal het aansluiten bij de prequel-tijdlijn van Star Wars? Zullen er later grote namen opduiken? Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over de comeback van Hayden Christensen in Hollywood.

8 Getiteld 'Obi-Wan Kenobi', in de serie zal Ewan McGregor de hoofdrol spelen uit de prequel

Ewan Mcgregor
Ewan Mcgregor

Zoals de titel van de aankomende serie suggereert, zal Obi-Wan Kenobi ook zien hoe Ewan McGregor zijn beruchte rol als de titulaire held opnieuw vertolkt. In feite is hij meer dan extatisch om zich te herenigen met Christensen, met de belofte dat het een "rematch van de eeuw" zal zijn.

"Het mooiste van alles is dat het me weer bij elkaar heeft gebracht met Hayden", zei McGregor in beelden die exclusief voor de Disney Investor Day in 2020 werden vertoond. "Het zal geweldig zijn om die personages weer bij elkaar te brengen nogmaals, heel onverwacht."

7 Het oorspronkelijke project was bedoeld als spin-offfilm

Obi-Wan Kenobi wordt een gelimiteerde serie van zes afleveringen. Het oorspronkelijke plan was echter om het te ontwikkelen als een spin-off film. Lucasfilm tikte regisseur Stephen Daldry aan om het project te leiden, terwijl Hossein Amini het script schreef, maar later herwerkte hij het als een beperkte serie vanwege de financiële mislukking van Solo: A Star Wars Story.

De laatste film, uitgebracht in 2018, had veel grote sterren zoals Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover en meer, maar presteerde slecht tegen zijn budget van $ 275 miljoen. Hoewel de film wereldwijd meer dan $ 393,2 miljoen opbracht, is het nog steeds de meest winstgevende Star Wars-live-actionfilm aller tijden.

6 De verhaallijn is volledig herschreven omdat Lucasfilm niet blij was met Amini's script

Hayden
Hayden

Obi-Wan Kenobi zou in de zomer van vorig jaar worden geproduceerd. Lucasfilm zette de serie echter voor onbepaalde tijd in de wacht omdat Kathleen Kennedy, de president van het productiehuis, niet enthousiast was over het script van Amini. Zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter, huurde het bedrijf later Joby Harold in om het verhaal te schrijven, geregisseerd door Deborah Chow van The Mandalorian.

5 Het speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van 'Revenge Of The Sith' af

Obi-Wan Kenobi gaat tien jaar verder met wat Revenge of the Sith ophield. De twee tegengestelde kanten hebben zoveel verbijsterende dynamiek gedeeld, dat ze de schrijvers een breed canvas hebben gegeven om de serie te schilderen.

Obi-Wan Kenobi begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Revenge of the Sith, waar hij zijn grootste nederlaag onder ogen zag: de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker die een slechte Sith werd. Heer, Darth Vader', zei de president tijdens de aankondiging van Investor Day 2020.

4 Zijn er nog andere castleden aangekondigd?

Joel Edgerton
Joel Edgerton

Naast Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi en Christensen als Darth Vader, zullen veel voormalige Star Wars-acteurs hun respectievelijke rollen opnieuw opnemen. Joel Edgerton trad toe als Owen Lars, met Bonnie Piesse als zijn liefdesbelang en de tante van Luke Skywalker. Er zijn ook tal van grote namen bevestigd in geheime rollen, waaronder O'Shea Jackson Jr. (Godzilla: King of the Monsters), Moses Ingram (The Queen's Gambit), Kumail Nanjiani (The Big Sick) en meer.

3 De opnames vonden plaats in Los Angeles in april 2021

Obi Wan
Obi Wan

Na een reeks vertragingen veroorzaakt door het herschrijven van het script en de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis, begonnen de opnames van de live-action limited-serie in april 2021. Vorig jaar werd gemeld dat de set zou plaatsvinden in Londen en Boston, Engeland, maar de acteur onthulde dat het team in plaats daarvan in Los Angeles zou plaatsvinden.

2 'Obi-Wan Kenobi' wordt in 2022 uitgebracht

Obi Wan
Obi Wan

Obi-Wan Kenobi wordt een beperkte serie, wat betekent dat er maar zes afleveringen in het seizoen zullen zijn. De serie zelf wordt in 2022 via Disney+ uitgebracht en de exacte releasedatum is nog niet bekend.

Meer nieuws in het Disney+-universum, we zullen ook zien dat Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, Indiana Jones 5, The Marvels en Avatar 2 volgend jaar hun streaming-release krijgen.

1 Christensen was onlangs ingesteld om te verschijnen op het San Antonio Celeb Fan Fest, maar hij trok zich terug

Hayde
Hayde

Ander nieuws in de Hayden Christensen-wereld, de acteur zou deze zomer aanvankelijk verschijnen op het Celebrity Fan Fest in San Antonio om de komende serie verder te promoten. Helaas hebben de acteur en de rest van de bemanningsleden, waaronder McGregor en Owen Wilson, zich teruggetrokken uit de conventie vanwege de "recente piek van COVID-gevallen en de agressieve aard van de Delta-variant".

Aanbevolen: