Lily Collins griste bloemen van prinses Diana en gooide speelgoed naar het hoofd van prins Charles

Inhoudsopgave:

Lily Collins griste bloemen van prinses Diana en gooide speelgoed naar het hoofd van prins Charles
Lily Collins griste bloemen van prinses Diana en gooide speelgoed naar het hoofd van prins Charles
Anonim

Emily in Parijs-actrice Lily Collins onthulde haar koninklijke verleden in The Late Late Show. De 32-jarige actrice, dochter van zanger Phil Collins, verscheen op de CBS-chatshow met James Corden om deze links te onthullen.

De actrice legde het verhaal dinsdag uit aan de presentator van de chatshow, nadat hij een foto liet zien van Collins die in de armen van haar moeder werd gehouden en de bloemenshow aan wijlen prinses Diana gaf.

Lily Collins onthult koninklijke links op chatshow

Collins vertelt het verhaal van een ontmoeting met de overleden prinses van Wales met haar moeder, Jill Tavelman. De actrice, die toen nog maar een peuter was, herinnerde zich hoe ze probeerde de bloemen uit Diana's armen te trekken.

'Ik geef Diana bloemen, maar zodra ze ze wilde pakken, probeerde ik ze terug te trekken.' Dat vertelt ze aan de 43-jarige presentator van de chatshow. De Mirror Mirror-actrice grapte dat haar acties alle lucht uit de kamer zogen, maar omdat ze een schattige jurk droeg, kwam ze ermee weg.

Vervolgens onthulde ze hoe ze als jong meisje een speelgoedtelefoon naar het hoofd van prins Charles had gegooid. 'Er werd mij ook verteld dat ik toen ik jonger was met wat speelgoed aan het spelen was met prins Charles en ik vervolgens iets naar hem gooide, zoals een speelgoedtelefoon naar zijn hoofd,' zei ze.

Lily Collins onthult banden met koninklijke familie via haar vader

De banden van de actrice met de koninklijke familie komen via haar superstervader, een succesvolle soloster en zanger in rockband Genesis. Hij werkte vaak samen met het koningshuis voor de liefdadigheidsinstelling Prince's Trust, waarbij hij Collins meenam.

Lily vertelde hem dat haar vader, de drummer en zanger van rockband Genesis, veel heeft gedaan voor de Prince's Trust en dat ze opgroeide in Engeland.

Lily onthulde ook aan James dat ze Nieuwjaar in New York doorbracht met haar man Charlie McDowell, haar vader Phil, door de stad reisde en Trivial Pursuit speelde. Gedurende deze tijd in de stad plaatste ze op humoristische wijze foto's van zichzelf met een onleesbare poster van Emily In Paris.

Collins trouwde in september vorig jaar met McDowell tijdens een intieme ceremonie in Colorado. Een paar dagen later deelde ze beelden van de ceremonie en haar Ralph Lauren-jurk.

Aanbevolen: