Deze grote ster heeft onthuld dat ze een intieme scène met Jim Carrey willen filmen

Inhoudsopgave:

Deze grote ster heeft onthuld dat ze een intieme scène met Jim Carrey willen filmen
Deze grote ster heeft onthuld dat ze een intieme scène met Jim Carrey willen filmen
Anonim

Hoewel sommige mensen het misschien niet willen toegeven, is vrijwel iedereen wel eens verliefd geweest op een beroemdheid. Aan het eind van de dag weten we allemaal dat dit behoorlijk dwaas is, omdat de kans dat mensen hun celebrity-verliefdheid ontmoeten bijna nul is, laat staan dat ze een romantische relatie met hen hebben. Ondanks dat, gezien hoe geïdealiseerd de meeste beroemdheden in de media zijn, is het voor waarnemers veel te gemakkelijk om verliefd op ze te worden.

Zodra mensen verliefd worden op een filmster en ze zien hoe ze deelnemen aan een intieme scène op het grote scherm, kan het filmen van een van die scènes een droom lijken die uitkomt. In werkelijkheid hebben echter veel filmsterren onthuld hoe vreselijk het kan zijn om intieme scènes te filmen. Jennifer Lawrence onthulde bijvoorbeeld dat ze dronken moest worden om met haar zenuwen om te gaan voordat ze een intieme scène filmde en een acteur weigerde een rol in een Brad Pitt-film om te voorkomen dat er een liefdesscène werd gefilmd. Ondanks dit soort anekdotes zei een grote ster ooit dat ze een intieme scène met Jim Carrey wilden filmen.

Een enorme ster

Op het hoogtepunt van Jim Carrey's carrière was hij verreweg een van de grootste filmsterren ter wereld. Nadat hij beroemd werd na de release van Ace Ventura: Pet Detective in 1994, bracht Carrey in hetzelfde jaar nog twee andere geliefde films uit, The Mask en Dumb and Dumber. Nadat Carrey in 1994 de filmwereld in brand had gestoken, ging Carrey verder met de headliner van een aantal meer populaire komedies, waaronder Liar Liar, Me, Myself & Irene en Bruce Almighty

Naast de wereld aan het lachen te maken, heeft Jim Carrey ook bewezen een buitengewoon getalenteerde dramatische acteur te zijn. Carrey was tenslotte geweldig in dramatische films als The Truman Show, Man on the Moon, I Love You Phillip Morris en vooral Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Gezien alles wat Jim Carrey in de loop der jaren heeft bereikt, lijkt het vrijwel zeker dat hij de geschiedenis in zal gaan als een van de grootste sterren van zijn generatie. Ondanks dat alles en zijn overduidelijke knappe uiterlijk, is Carrey echter nooit het soort ster geweest waar mensen naar lusten. Om die reden was het verrassend toen een grote ster Carrey de naam liet vallen terwijl hij sprak over acteurs met wie ze een intieme scène wilden filmen.

Een verrassende openbaring

Als de meeste acteurs al tientallen jaren een ster zijn, wordt het vrij duidelijk dat het ze geen moer meer kan schelen hoe ze overkomen tijdens interviews. Bijvoorbeeld, tijdens een optreden waarin hij en Mary Louise Parker hun film Red 2 promootten, was Bruce Willis zo grof en minachtend dat het resulteerde in "het meest ongemakkelijke interview ooit". Evenzo lijkt Harrison Ford soms enigszins betrokken tijdens media-optredens, maar voor het grootste deel lijkt hij minachting te hebben voor het hele interviewproces. Dan is er Diane Keaton, een acteur die geen filter meer lijkt te hebben wanneer ze wordt geïnterviewd.

Net als Diane Keaton lijkt het vaak alsof Tiffany Haddish zo ongeveer alles zegt wat in haar opkomt als ze met de pers spreekt. Natuurlijk is Haddish al tientallen jaren niet meer in Hollywood aanwezig. In plaats daarvan lijkt het alsof Haddish's openheid voortkomt uit een combinatie van onbevreesdheid en zoveel dankbaarheid voor haar succes dat ze vastbesloten is om ten volle te genieten van het zijn van een beroemdheid.

Als gevolg van de openhartige aard van Tiffany Haddish, zegt ze tijdens interviews vaak dingen die andere sterren te bang zouden zijn om uit te spreken. Haddish heeft bijvoorbeeld verschillende dingen gezegd die echt gezegd moesten worden, zoals het uitroepen van de Hollywood Foreign Press vanwege het gebrek aan diversiteit. In andere gevallen heeft Haddish ervoor gekozen om op hilarische manieren te veel te delen, inclusief de keer dat ze onthulde dat ze ooit een serieuze crush had op Nicolas Cage. Hoewel het moeilijk te voorspellen is of Haddish haar serieuze of gekke kant naar voren zal brengen tijdens elk van haar interviews, is er altijd een goede kans dat ze iets gedenkwaardigs te vertellen heeft.

Tijdens een optreden in 2021 in The Ellen Show stelde Tiffany Haddish niet teleur. Aangezien Haddish aanwezig was om The Card Counter te promoten, een film waarin Tiffany's personage een liefdesscène deelt met een personage geportretteerd door Oscar Isaac, werden intieme sequenties besproken. Nadat ze de discussie had onthuld die ze met Isaac had voordat ze hun scène filmde, sprak Haddish over een drietal acteurs met wie ze intieme scènes wil filmen, waaronder haar vriend.

“Nu ik weet dat ik liefdesscènes kan doen, zou ik het niet erg vinden om er een te doen met Michael B. Jordan of Jim Carrey. Ik zou er een doen met Jim Carrey. Weet je, ik ben eclectisch. Ik zal er een doen met Common. Dat zou fijn zijn. Wij doen het soms. We oefenen.”

Aanbevolen: