Alles wat we weten over de romantiek van Jacob Elordi en Olivia Jade

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de romantiek van Jacob Elordi en Olivia Jade
Alles wat we weten over de romantiek van Jacob Elordi en Olivia Jade
Anonim

Euphoria-ster Jacob Elordi is in de stad gezien rondhangen met beauty-influencer Olivia Jade Giannulli. De combinatie van beroemdheden is op zijn zachtst gezegd onverwacht. Fans zijn meer dan geïntrigeerd door dit nieuwe koppel in de buurt. Elordi en Jade deden datinggeruchten ontstaan in december 2021 toen ze samen koffie aan het drinken waren. Hij en supermodel Kaia Gerber gingen in november 2021 uit elkaar, dus fans waren verrast om te zien hoe snel Jacob verder ging. Olivia Jade kwam ook net uit een serieuze relatie met haar oude vriend Jackson Guthy. Het paar ging die zomer uit elkaar nadat ze drie jaar lang met elkaar hadden gedate.

Het is onduidelijk wie wie als eerste heeft geraakt, maar hoe dan ook, de combinatie van beroemdheden is snel een favoriet bij fans geworden, en het is veilig om te zeggen dat Olivia Jade moet afstemmen om haar nieuwe boe-geroep op Euphoria te zien. Het is echt moeilijk om Jacob Elordi en Olivia Jade niet samen te verzenden. Er is niet veel informatie over hun relatie omdat het zo fris en nieuw is. Laten we dus alles op een rijtje zetten wat we weten over de acteur en de relatie van de YouTuber.

6 Olivia Jade geniet van het gezelschap van Jacob Elordi

Een inside-bron morste de thee naar E! Nieuws over Olivia en Jacob. "Ze hangen rond en kijken waar het heen gaat, maar zijn zeker in elkaar geïnteresseerd. Het was heel gemakkelijk en leuk, en Olivia is erg blij als ze bij hem is."

Olivia heeft veel publieke controle ondergaan voor een 22-jarige, dus het is belangrijk voor haar om mensen in haar leven te hebben die haar kunnen helpen geaard te blijven. Het hebben van een beroemde moeder (Lori Loughlin) en vader (Mossimo Giannulli) betekende dat ze onvermijdelijk opgroeide in de schijnwerpers. Jacob Elordi kan zich ook inleven in de druk die gepaard gaat met roem en populariteit. Na de hoofdrol in The Kissing Booth, werd Jacob Amerika's favoriete hartenbreker. Door het jaar daarop als Nate Jacobs op Euphoria te verschijnen, werd zijn succes alleen maar groter.

5 Olivia Jade's 'DWTS' verlossingsverhaal

Olivia Jade heeft zich absoluut gedeisd sinds het toelatingsschandaal van de universiteit in 2019. Ze verwijderde al haar sociale media en stopte met het plaatsen van haar populaire YouTube-blogs. Jade is meer dan een jaar vrijwel van de aardbodem verdwenen. Toen ze de oproep kreeg om Dancing With The Stars te doen, was het vrijwel een goed idee voor haar. De show en het platform gaven Jade de kans om zichzelf te verlossen aan de wereld. Gedurende het hele proces leerde ze zichzelf te vergeven voor alle fouten die ze in het verleden heeft gemaakt. Fans kregen de social media-ster in een nieuw licht te zien toen ze wat zelfvertrouwen terugkreeg dat ze in de loop der jaren was kwijtgeraakt. Nadat de show was afgelopen, begon Jade haar eigen podcast genaamd 'Conversations with Olivia Jade'.

4 Olivia Jade en Jacob beginnen socializen

Olivia en Jacob wonen allebei in Los Angeles, Californië, en werden gespot terwijl ze rondhingen. Naar verluidt is het paar gewoon nonchalant aan het daten en worden er nog geen labels rondgegooid. Volgens PEOPLE werden ze "gefotografeerd tijdens een middagwandeling in de wijk Silver Lake in Los Angeles. De twee kleedden zich nonchalant voor de dag en Elordi werd destijds ook gezien terwijl hij zijn golden retriever, Layla, uitliet."

3 Jacob Elordi's vroegere relaties

Het is geen geheim dat Elordi iets heeft met het daten van zijn co-sterren, dus Olivia Jade was de curveball die niemand zag aankomen. Jacob Elordi ging uit met zijn The Kissing Booth co-ster, Joey King, en zijn Euphoria co-ster Zendaya.

Elordi en King ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de populaire Netflix-film. Volgens Capital FM: "Het paar leek hechter dan ooit voordat het bleek dat ze in februari 2019 uit elkaar waren gegaan, waarbij ze allebei sporen van elkaar verwijderden op hun respectieve Instagram-accounts. Om het nog ongemakkelijker te maken, moesten ze doorgaan en film The Kissing Booth 2, die in juli 2020 uitkwam, terwijl ze op het scherm vriend en vriendin Elle Evans en Noah Flynn speelden." Ik denk dat ze erin geslaagd zijn om voorbij de onhandigheid te werken sinds ze zelfs een derde aflevering hebben gemaakt!

2 Jacobs relatie met Zendaya

HBO Max' breakout-serie Euphoria liet fans castleden links en rechts vervoeren. Fans waren zo blij toen het nieuws brak dat Jacob Elordi en Zendaya iets waren. Hoewel hun relatie uiteindelijk uit de hand liep, gaf het Elordi zeker een zekere reputatie. Als je naast Jacob Elordi in de hoofdrol speelt, is de kans groot dat je in het echt een kans met hem maakt!

1 Olivia Jade en Jacob Elordi's toekomst

Volgens Elle lijkt het erop dat een snelle koffiedate tussen Jacob Elordi en Olivia Jade iets meer is geworden. "Het bleek niet alleen koffie te zijn. Nadat acteur Jacob Elordi werd gefotografeerd terwijl hij een kopje koffie deed in Los Angeles met YouTuber Olivia Jade Giannulli, dochter van Lori Laughlin, verspreidden de geruchten zich onmiddellijk dat de twee een stille relatie zouden kunnen aanwakkeren. Een bron bevestigde de berichten op 21 december in een interview met People: "Olivia en Jacob zijn terloops aan het daten." De toekomst van deze relatie is nog onbekend, maar we houden deze twee tortelduifjes allemaal nauwlettend in de gaten!

Aanbevolen: