Wat we weten over de vermeende Disney-deal van $ 300 miljoen van Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de vermeende Disney-deal van $ 300 miljoen van Johnny Depp
Wat we weten over de vermeende Disney-deal van $ 300 miljoen van Johnny Depp
Anonim

Als er één ding is dat Hollywoodsterren goed weten te doen, dan is het wel een fortuin verdienen. Sommige sterren verdienen miljoenen dollars op het grote scherm, anderen laten het gebeuren op tv, en sommigen kunnen zelfs miljoenen aan goedkeuringen binnenhalen. Ongeacht de straat, beroemdheden zullen altijd de weg naar rijkdom vinden.

Johnny Depp floreert al tientallen jaren in Hollywood en hij heeft zelf een fortuin verdiend. Onlangs begonnen geruchten de ronde te doen over een deal ter waarde van honderden miljoenen, en men dacht dat die vermeende deal enorme gevolgen zou hebben voor zijn toekomst.

Laten we eens kijken naar wat er aan de hand is met Johnny Depp en de vermeende deal die hij heeft gesloten met een grote studio.

Johnny Depp is een legende

In de loop van zijn decennialange carrière was Johnny Depp niets minder dan een superster op het grote scherm. De man weet een geweldig project uit te kiezen, en hoewel sommigen er voor terugdeinzen, nam Depp consequent de gelegenheid om zijn plaats in de geschiedenis te versterken met zijn optredens.

Een opmerkelijk kenmerk van Depp is het aannemen van vreemde en ongebruikelijke karakters. De man was verantwoordelijk voor het spelen van personages als Edward Scissorhands, The Mad Hatter, Willy Wonka, Raoul Duke en zelfs Sweeney Todd tijdens zijn carrière. Deze personages vormden allemaal een legitieme uitdaging, maar dankzij Depps werk gedijden ze goed op het grote scherm.

Depps personages waren op zichzelf al geweldig, maar zijn films ook. Zijn Pirates of the Caribbean-franchise genereerde miljarden dollars, en zelfs zijn Alice in Wonderland-films verdienden een fortuin. Hoewel hij niet altijd aan de kassa sloeg, had de man talloze hits die hem uitzonderlijk rijk maakten.

Hoewel Depp veel succes had met een aantal studio's, had hij uitzonderlijk succesvol werk met Disney. Hij en de studio hadden een geweldige samenwerking, maar uiteindelijk veranderden de dingen.

Hij werd losgelaten door Disney

Ondanks hun lange staat van dienst samen, werd Depp uiteindelijk door Disney aan de kant gezet, iets dat enkele jaren geleden plaatsvond.

Volgens een Washington Post-rapport zou Disney Depp uit de Pirates-franchise hebben laten vallen, slechts vier dagen na Heard's opruiende 2018-opinie in dezelfde publicatie, waarin ze beweerde, zonder Depp te noemen, dat ze was het slachtoffer van huiselijk geweld. Depp's advocaten beweerden dat de verwijdering van de acteur uit de miljarden dollars aan brutowinst franchise was vanwege haar aantijgingen', meldde Hindustan Times.

In een oogwenk onderging de Pirates-franchise een enorme verschuiving en uiteindelijk werd aangekondigd dat Margot Robbie de hoofdrol zou spelen in de toekomstige films.

Natuurlijk was er opwinding over het binnenhalen van een talent als Margot Robbie, maar Captain Jack Sparrow was de hartslag van de franchise en het verliezen van het iconische personage voelde als een enorme klap voor fans. Het was ook een klap voor Depp, die jarenlang het gezicht van de franchises was en onderweg een fortuin binnenhaalde.

Onlangs was er echter een verschuiving in de wind, en plotseling lijkt het alsof Johnny Depp terug zou kunnen komen naar het Huis van Muis.

De nieuwe deal van $ 300 miljoen

Dus, wat is er precies aan de hand met Johnny Depp en de gerapporteerde deal van $ 300 miljoen die hij onlangs met Disney heeft gesloten. Nou, zijn vertegenwoordigers openden deze geruchten, en helaas is het niet wat mensen denken.

Volgens People zei de vertegenwoordiger van de acteur dat dit nieuws "vals" was.

Dat bedrag van $ 300 miljoen was iets dat werd rondgegooid tijdens het proces van Depp, en het is geen legitieme deal die is bevestigd voor de voormalige Pirates-ster.

Dat gezegd hebbende, denkt een voormalige Disney-directeur dat het zou kunnen gebeuren.

"Ik geloof absoluut dat Pirates na de uitspraak klaar is om opnieuw op te starten met Johnny als Capt. Jack terug aan boord", vertelde de voormalige directeur aan PEOPLE na het vonnis. "Er is gewoon te veel potentiële kaskraker voor een geliefd personage dat diep verankerd is in de Disney-cultuur", zei de directeur, per Yahoo.

Dit nieuws zal zeker een teleurstelling zijn voor fans, die hoopten dat Depp een lange en lucratieve deal zou sluiten met Disney. Vanaf nu is dit niet waar, maar Hollywood werkt natuurlijk op mysterieuze manieren, en dit gerucht had gewoon kunnen worden gebruikt om de wateren te testen op een mogelijke terugkeer.

We weten wel dat de Pirates-films doorgaan, en als Johnny Depp in staat is om terug te keren als Captain Jack Sparrow, zelfs in een beperkte capaciteit, zal dit helpen om de toekomstige films van de franchise lucratiever te maken op de kassa.

Aanbevolen: