Kylie Jenner, mama schaamde zich dat ze dochter in zeemeerminkostuum liet zwemmen

Kylie Jenner, mama schaamde zich dat ze dochter in zeemeerminkostuum liet zwemmen
Kylie Jenner, mama schaamde zich dat ze dochter in zeemeerminkostuum liet zwemmen
Anonim

Kylie Jenner is bekritiseerd door mama-shamers nadat ze twee nieuwe foto's deelde van haar peuterdochter Stormi die zwemt met een zeemeerminstaart.

De lieve kiekjes tonen het dochtertje van de zakenvrouw en rapper Travis Scott die geniet van haar middag in sprankelend blauw water als LA.

Stormi, 3, droeg een gegolfd, blauw h alterzwempak en een lang, bijpassend broekje in de vorm van een zeemeerminstaart.

De CEO van Kylie Cosmetic liet een enkele zeemeermin-emoji vallen als bijschrift terwijl meer dan 11 miljoen fans stroomden en de schattige foto's leuk vonden.

Maar sommige louche social media-commentatoren bekritiseerden de 24-jarige omdat ze haar dochter in een "gevaarlijk" zwempak had gestopt.

"Wauw, verantwoord ouderschap in die zeemeerminpakken is een gevaar om in te zwemmen, maar ik bedoel, wat verwacht je van deze luchtkop?" één persoon schreef online.

"Die dingen zijn dodelijk. Kinderen hebben hun ledematen vrij om te zwemmen", voegde een tweede eraan toe.

"Geen driejarige zou moeten zwemmen met hun benen in bedwang! Het kan me niet schelen hoe diep het water is of hoe dichtbij mama is met haar telefoon", merkte een derde op.

"Het is erg gevaarlijk voor een jong kind om in een zeemeermin-outfit te zwemmen. Ze kunnen gemakkelijk verdrinken", viel een vierde in.

Afbeelding
Afbeelding

Ondertussen is Kylie bezig haar succesvolle zakenimperiums uit te breiden. De make-upmagnaat plaagde eerder deze maand de lancering van Kylie Baby in deel drie van haar Inside Kylie Cosmetics YouTube-serie.

Het nieuws komt twee jaar nadat Kylie Jenner, Inc. het handelsmerk van Kylie Baby heeft aangevraagd. Fans van de reality-ster kunnen zich verheugen op producten zoals kinderwagens, hoezen voor kinderwagens, autostoeltjes voor kinderen en hoezen voor autostoeltjes voor kinderen.

Kylie plaagde de nieuwe onderneming toen ze door de regisseur werd gevraagd om haar telefoon te pakken en te posten over iets dat ze in petto heeft.

Ze antwoordde: "Ik heb net deze foto van Stormi gemaakt en ik gebruikte wat Kylie Baby-producten en ik kon op Instagram posten en Kylie Baby plagen."

Afbeelding
Afbeelding

Maar sommige boze social media-commentatoren slaan terug op Kylie "die haar baby gebruikt" voor haar nieuwe bedrijf. Sommigen gaven zelfs Kylie's moeder, Kris Jenner, de schuld.

"Kylie exploiteert Stormi net zoals Kris Kylie uitbuitte, " las een duistere opmerking.

"Moeten ze echt alles verzilveren?" een tweede toegevoegd.

"Stop alsjeblieft met het uitbuiten van je 3-jarige kind. Wat een vreselijke moeder", viel een zeer louche persoon in.

Afbeelding
Afbeelding

Kijkers leerden tijdens de YouTube-serie dat peuter Stormi elke dag met mama naar kantoor komt, haar eigen bureau heeft en aan haar eigen 'geheime merk' werkt, waardoor een van de medewerkers grapt:

"Op een dag zullen we waarschijnlijk ook allemaal voor Stormi werken!"

Aanbevolen: