8 keer dat Justin Bieber liet zien dat hij ernstige woedeproblemen heeft

Inhoudsopgave:

8 keer dat Justin Bieber liet zien dat hij ernstige woedeproblemen heeft
8 keer dat Justin Bieber liet zien dat hij ernstige woedeproblemen heeft
Anonim

Justin Bieber werd begin jaren 2000 een populair tieneridool dankzij zijn adembenemende popsongs en charmante uiterlijk. Na ontdekt te zijn door Scooter Braun, was Bieber pas 14 jaar oud toen zijn debuutalbum in de schappen kwam en hem wereldwijd tot een popsensatie maakte. Terwijl Bieber tijdens zijn volwassenheid topmuziek uitbracht, overschaduwde zijn beroemdheid zijn carrière als muzikant. Samen met zijn romantische relaties met publieke figuren, werd hij het middelpunt van vele controverses en schandalen die hem een slechte reputatie in de muziekindustrie bezorgden.

Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière werd Justin Bieber opgelicht in veel gevechten, beschuldigingen, aanklachten en zelfs politie-ontmoetingen, terwijl velen hem als een verwend nest noemden. Met de wisseling van het decennium heeft hij zijn imago getransformeerd, maar de incidenten worden nog steeds goed herinnerd door mensen overal. Van touroptredens tot onbezonnen rij-incidenten, hier is een glimp van de momenten waarop Justin Bieber bewees dat hij ernstige woedeproblemen had.

8 Gepest vliegtuigpersoneel op een privéjet

In 2014 namen Justin Bieber en zijn vader een privéjet om van Toronto naar Teterboro, New Jersey te pendelen. Omdat ze veel rookten, was de omringende lucht bedwelmd, waardoor de piloten een zuurstofmasker droegen om het niet in te ademen. Helaas hielp dit niet en leidde het tot het verlies van hun vergunning tijdens het testen van drugs.

7 levenslang verbannen uit Vegas Indoor Skydiving

In hetzelfde jaar bezocht Justin Bieber tijdens de sluitingstijd een Las Vegas Indoor Skydiving Center met zes van zijn vrienden. Het personeel liet hen ondanks het late uur genieten van de virtuele ervaring. Op het moment van betaling kreeg de zangeres de optie om 1.600 dollar te betalen of een selfie op Instagram te plaatsen. Bieber koos voor het laatste, maar deed alleen alsof hij een foto nam. Hij postte het echter niet. Hij en zijn vrienden zouden ook een puinhoop hebben gemaakt in de badkamer door overal papieren handdoeken te strooien terwijl de werknemers toekeken.

6 sloeg een ventilator in het gezicht

Tijdens zijn Purpose-tour was Bieber in Barcelona en zat in de auto en werd overspoeld door fans en paparazzi die een glimp wilden opvangen. Een van de meer enthousiaste fans ging zijn gezicht aanraken. Bieber stompte hem echter door het rijdende voertuig en verwondde zijn mond.

5 crashte een ATV in een minibus

Tijdens het toch al tumultueuze jaar 2014 bracht Justin wat tijd door in zijn geboorteplaats, Stratford, Ontario, met zijn gezin. Terwijl hij met Selena Gomez op een quad reed, botste Bieber met het voertuig in een minibus met paparazzi erin. Hij kwam aan de zijkant van de auto, waar hij de camera van de fotograaf probeerde af te pakken, en er was een fysieke woordenwisseling tussen hen. Bieber werd later schuldig bevonden en kreeg een boete van $ 750.

4 Bieber kreeg ruzie met Orlando Bloom

De ster had ruzie met Lord Of The Rings-acteur Orlando Bloom in 2014 terwijl ze in hetzelfde restaurant op Ibiza waren. Er was een lichte spanning tussen de twee omdat Bieber naar verluidt in 2012 een hechte band had gekregen met Blooms toenmalige vrouw Miranda Kerr. Bieber schreeuwde: 'What's up Bitch?' na het maken van grove opmerkingen over Kerr in het restaurant.

3 heeft het huis van zijn buurman belazerd

Toen hij in 2014 in de wijk Calabasas woonde, veroorzaakte de zanger veel problemen voor zijn buren, Jeffrey en Suzanne Schwartz. Hij spuugde naar verluidt ook in het gezicht van Jeffrey Schwartz, reed agressief en organiseerde luide feesten die schade toebrachten aan de gated community. Bieber bekogelde ook het huis van de buren terwijl Schwartz de beelden opnam. De familie spande begin 2015 een rechtszaak tegen hem aan wegens huis- en emotionele schade, die in 2018 werd opgelost toen Bieber $ 89.000 betaalde voor de veroorzaakte schade.

2 gearresteerd voor dragracen met zijn Lamborghini

Hoewel er verschillende schandalen zijn waar Justin Bieber deel van uitmaakte, is zijn arrestatie de ernstigste tot nu toe. Twee auto's werden tijdens de vroege ochtenduren betrapt op racen, een gele Lamborghini bestuurd door Bieber naast zijn vriend in een rode Ferrari. Hij werd beschuldigd van rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs en verzet tegen arrestatie toen de Miami Police Officers hem in hechtenis namen.

1 liep van het podium af tijdens een concert vanwege schreeuwende fans

Tijdens zijn Purpose-tour kreeg Justin Bieber te maken met kritiek omdat hij zijn frustratie op de fans had gericht. Vooral tijdens zijn set in Birmingham vertelde hij zijn fans dat hij boos was over hun onaangename geschreeuw terwijl hij iets probeerde te delen. Een week later, tijdens een optreden in Manchester, vroeg Bieber fans om te stoppen met schreeuwen, maar toen ze dat niet deden, liep hij het podium af. Hij keerde terug om de set af te maken, maar had de rest van de avond geen contact met de aanwezigen.

Justin Bieber heeft niet alleen zijn woede getoond door middel van fysieke gevechten, maar ook deelgenomen aan een online vete op Instagram met zijn ex-Selena Gomez, in 2016. Terwijl Bieber terugkijkt op zijn carrière, reflecteert hij vaak op zijn fouten en is dankbaar voor de spirituele kracht die hem heeft geholpen om ten goede te veranderen.

Aanbevolen: