Dwayne Johnson maakt een einde aan de 'niet zwemmen'-trend

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson maakt een einde aan de 'niet zwemmen'-trend
Dwayne Johnson maakt een einde aan de 'niet zwemmen'-trend
Anonim

Dwayne Johnson wil er niets mee te maken hebben.

Natuurlijk verbijsterd en geschokt door de beroemdheden die naar voren zijn gekomen om toe te geven dat ze niet vaak douchen en geneigd zijn hun kinderen te laten gaan zonder zichzelf schoon te maken… the Rock heeft het record rechtgezet met zijn fans, streng hen te adviseren hem niet in de war te brengen in deze mix.

Het draait allemaal om zijn douches, en hij ging naar Instagram om te praten over hoe vaak hij doucht, wat de temperatuur van zijn water is, en oh ja… boor in hun hoofd dat deze hele 'niet in bad'-trend is zeker niet iets dat hij omarmt.

De 'niet baden'-trend

De afgelopen dagen hebben Mila Kunis en Ashton Kutcher hun standpunt over baden onthuld, en voor degenen die het hebben gemist, kunnen we gerust stellen dat baden en schoon schrobben gewoon niet bovenaan hun prioriteitenlijstje staat. Het is niet van belang voor hen, en zij hebben dat op hun beurt vertaald in douches voor hun kinderen die er maar weinig zijn.

Het duurde niet lang voordat Dax Shepard en Kristen Bell zich bij het gesprek voegden en toegaven dat ze hun kinderen 5 of 6 dagen zonder bad lieten gaan, en ze alleen maar schrobben als ze 'beginnen te stinken'. '

Dwayne Johnson zet het record recht

In het licht van Dwayne Johnson voelde de behoefte om zijn liefde voor douches aan de wereld te uiten.

Hij ging naar Instagram om te laten zien hoeveel hij geniet van dat frisse en schone gevoel, en schreef; "Nee. Ik ben het tegenovergestelde van een celeb die zichzelf niet wast."

Hij ging verder met zijn doucheroutine door te zeggen; "Douche (koud) wanneer ik uit bed rol om mijn dag aan het rollen te krijgen, Douche (warm) na mijn training voor het werk, Douche (warm) nadat ik thuiskom van mijn werk. Gezichtswas, body wash, exfoliëren en ik zing (uit key) in the shower" en hij vervolgde zijn bericht met een emoji van een stuk zeep en een muzieknoot.

Toen The Shade Room zijn Instagram-bericht op hun website plaatste, nam hij zelfs deel aan het gesprek door te schrijven; "Nee. Stop met dat "niet in bad gaan" bullshit ?✋??."

Het is duidelijk aan welke kant van dit gesprek hij staat, en fans lijken zijn standpunt te steunen. Het duurde niet lang voordat fans zijn sociale media overspoelden met lof, waardoor sommigen zich afvroegen hoe douchen en persoonlijke hygiëne überhaupt een onderwerp van discussie waren geworden.

Aanbevolen: