Lil Wayne bood aan om financieel te zorgen voor ex-politieagent die zijn leven redde

Inhoudsopgave:

Lil Wayne bood aan om financieel te zorgen voor ex-politieagent die zijn leven redde
Lil Wayne bood aan om financieel te zorgen voor ex-politieagent die zijn leven redde
Anonim

Lil Wayne heeft onlangs zijn problemen met de geestelijke gezondheid onthuld aan zijn fans, door toe te geven dat hij zelfmoord probeerde te plegen toen hij nog maar 12 jaar oud was. Nu, na al die jaren, probeert hij nog steeds de politieagent terug te betalen die weigerde hem op te geven en zijn leven wist te redden. Hij heeft contact gehad met de officier die hij liefkozend 'oom Bob' noemt en probeert zijn jarenlange belofte waar te maken om zijn toekomst financieel veilig te stellen.

Fans hadden geen idee dat Lil Wayne zo veel geleden had toen hij een kind was, maar hij heeft openhartig gesproken over hoe een incident dat eerder als een 'per ongeluk schieten' werd beschouwd, helemaal niet zo verliep.

Lil Wayne's leven wordt gered

Lil Wayne geeft nu toe dat hij als jong kind in een donkere omgeving verkeerde en dat hij zelfmoord probeerde te plegen door een pistool op zijn eigen borst te richten en te schieten. Hij wilde een einde maken aan zijn leven, maar er was een grotere kracht aan het werk om ervoor te zorgen dat hij gered werd.

Lil Wayne zou geslaagd zijn in zijn zelfmoordpoging, ware het niet dat een politieagent genaamd Robert Hoobler de plaats delict had bijgewoond en herhaaldelijk reddingspogingen had ondernomen, totdat hij uiteindelijk in staat was Lil Wayne's jonge leven te redden.

Op een gegeven moment ging het gerucht dat oom Bob was overleden, en toen Lil Wayne aanbood zijn begrafenis te betalen, was hij blij verrast te horen dat hij nog leefde. De twee kwamen in 2019 bij elkaar en hebben sindsdien contact gehouden.

Lil Wayne wil financieel voor zijn held zorgen

Lil Wayne heeft een lange weg afgelegd sinds die noodlottige dag dat oom Bob hem voor het eerst ontmoette. Hij heeft nu een verbazingwekkende netto waarde van $ 170 miljoen en kan bogen op een ongelooflijk succesvolle carrière als rapper en producer. Hij wil ervoor zorgen dat hij de man die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt financieel veilig stelt door zijn leven te redden.

Tot nu toe heeft Hoobler, die met pensioen is gegaan bij de politie, Lil Wayne niet op zijn aanbod ingegaan. Er is echter gemeld dat de twee in gesprek zijn om mogelijk een administratieve rol voor Hoobler binnen het rijk van Lil Wayne te creëren.

Het is nog niet duidelijk hoe de twee de uitwisseling van geld zullen definiëren, maar wat wel duidelijk is, is het feit dat Lil Wayne vernederd is door de man die hem de kans gaf om zo ver in zijn leven te komen, en wil zeker weten dat er voor hem gezorgd wordt.

Aanbevolen: