Cher dreigt meer dan $ 1 miljoen te verliezen na financieel buitengesloten te zijn door de weduwe van Sonny Bono

Inhoudsopgave:

Cher dreigt meer dan $ 1 miljoen te verliezen na financieel buitengesloten te zijn door de weduwe van Sonny Bono
Cher dreigt meer dan $ 1 miljoen te verliezen na financieel buitengesloten te zijn door de weduwe van Sonny Bono
Anonim

Iconische zanger en legendarische artiest, Cher, wordt al lang gecrediteerd met het produceren van enkele van de beste deuntjes die ooit uit de jaren 60 en 70 kwamen. Nadat ze de wereld met hit na hit had verbluft als onderdeel van het epische duo Sonny & Cher, bleef ze genieten van regelmatige roy altybetalingen van haar harde werk tijdens dat muzikale tijdperk. Plots is al dat geld in beslag genomen door Sonny Bono's weduwe, Mary Bono, die net Cher financieel heeft afgesneden en haar verdere roy altybetalingen heeft geweigerd.

Verbijsterd en verward door deze abrupte en schijnbaar ongeoorloofde wijziging, dreigt Cher meer dan $ 1 miljoen aan roy altybetalingen te verliezen, en heeft snel juridische stappen ondernomen en een rechtszaak aangespannen tegen de weduwe van Sonny Bono, daarbij verwijzend naar haar recht om 50% van alle winsten en roy alty's te allen tijde.

Cher's inkomstenstroom wordt geblokkeerd

Er is geen indicatie waarom Sonny's weduwe plotseling zou besluiten dat ze het verdient om 100% van alle roy alty's op haar rekening te storten, waardoor Cher niets voor zichzelf heeft. Het lijkt een gedurfde, irrationele zet, en het lijkt er een te zijn die nog niet is onderbouwd.

Roy alties voor megahits zoals I Got You Babe en The Beat Goes On, zijn terecht verdeeld tussen Cher en Sonny's landgoed, en zijn dat al sinds het begin van hun relatie. Cher's inkomstenstroom is geblokkeerd door Mary Bono, maar Cher kan geen logische reden voor deze plotselinge verandering begrijpen.

Cher's team heeft met de pers gesproken en staat erop dat het paar sinds de tijd van hun scheiding in 1975 wettelijk een overeenkomst had opgesteld waarin duidelijk wordt aangegeven dat ze elk "een gelijke verdeling van hun gemeenschapsgoederen" zouden krijgen, en Cher is onvermurwbaar dat deze overeenkomst een 50/50 verdeling van alle roy alty's omvatte.

Ze sleept deze strijd voor de rechter en heeft al juridische documenten ingediend.

De verbijsterende 'Beëindiging'

Deze hele situatie was echt verbijsterend voor fans, en vermoedelijk heeft Cher volledig opzij gezet, die geen idee had dat dit zelfs mogelijk was.

Het is ongeveer een maand geleden dat Cher een 'opzeggingsbrief' ontving van Sonny's weduwe. Dit papierwerk gaf haar in feite de mededeling dat ze geen roy alty's meer ontving, zonder enige redelijke grond te bieden voor een dergelijke gewaagde actie.

Wat de zaken nog twijfelachtiger maakt, is het feit dat Sonny in 1998 is overleden, en het is maar liefst 23 jaar geleden sinds zijn dood. Als zijn weduwe van plan was om geld te verdienen, is het niet duidelijk waarom ze zo lang na zijn dood het geld van Cher zou proberen te verzegelen. Als de verdeling van roy alty's in het geding zou zijn, zouden de meesten aannemen dat Mary haar grieven lang geleden zou hebben geuit.

Het is niet duidelijk wat de aanleiding was voor deze plotselinge poging om Cher van miljoenen te beroven, maar de zaak is snel geëscaleerd naar het rechtssysteem en de rechtbanken zullen spoedig tussenbeide komen.

Aanbevolen: