Soulja Boy-fans vragen zich af waarom hij Tom Hanks Son bij zijn platenlabel heeft getekend

Soulja Boy-fans vragen zich af waarom hij Tom Hanks Son bij zijn platenlabel heeft getekend
Soulja Boy-fans vragen zich af waarom hij Tom Hanks Son bij zijn platenlabel heeft getekend
Anonim

Soulja Boy heeft een oogje in het zeil gekregen nadat hij had aangekondigd dat hij Chet Hanks heeft getekend bij zijn platenlabel SODMG Records.

"Chet Hanks, mijn nieuwe artiest tekende bij SODMG Records als de eerste rapper die dit jaar tekende. We staan op het punt geschiedenis te schrijven, weet je wat ik zeg!?" riep de "Turn My Swag On"-rapper uit die een video van zichzelf en Chet op Instagram deelde.

In de korte clip is Chet te zien naast de 31-jarige rapper in een zwart leren vest bedekt met patches en een zwarte broek.

Hij en Soulja Boy deelden een feestelijke high-five, voordat Chet naar de camera wees en Instagram aanspoorde om "wacht maar!" om te zien wat hij muzikaal voor hen in petto heeft.

De persoon die de video filmde was - Stephen Belafonte - die getrouwd was met voormalig Spice Girl Mel B, die vervolgens de camera op zichzelf richtte.

Het bijschrift van Soulja Boy's Instagram-bericht luidde: "Welkom mijn nieuwste artiest @chethanx bij de familie."

Maar sommige commentatoren op sociale media waren niet blij met Soulja voor het ondertekenen van Chet - bewerend dat hij een onbekende de kans had kunnen geven.

"Je weet dat Tom Hanks hem niet claimt", grapte iemand online.

"WE HEBBEN GEEN ANDERE CULTUURGIER NODIG IN HIJ SPEL. @souljaboy," een tweede toegevoegd.

"Van al het talent in ATL….waarom," schreef een derde.

Chet's platencontract komt slechts één dag nadat hij naar sociale media ging om zijn controversiële standpunt over het COVID-19-vaccin te blijven spuien.

De zoon van Hollywood-ster Tom Hanks deed eerst alsof hij mensen aanmoedigde om het vaccin te krijgen - om vervolgens in een anti-vaxxer-tirade te beginnen.

"Ik stel voor aan al mijn volgers, jullie, maak een afspraak en zorg dat je het vaccin krijgt -- PSYCH!" zei hij.

"Bh! Als het niet kapot is, repareer het dan niet! Ik heb nooit COVID gehad. Je houdt me niet vast aan die verdomde naald!"

"Ik twijfel hier al een tijdje over, daarom heb ik er nooit over gesproken, maar met het aantal mensen dat ik onlangs ken die COVID hebben gekregen, en met de stijgende aantallen, denk ik dat het belangrijk is als ik zeg dat ik het vaccin heb gekregen, denk ik dat iedereen dat zou moeten doen, "zei Hanks ernstig.

"Het is heel belangrijk dat we dit allemaal doen."

Halverwege de video onthulde Hanks echter dat hij geloofde dat de pandemie een hoax was, en noemde hij COVID-19 'de verdomde griep'.

Hanks' ouders, Tom Hanks en Rita Wilson, behoorden tot de eerste beroemdheden die COVID opliepen.

De Forrest Gump-acteur onthulde dat hij en zijn vrouw Rita op 11 maart 2020 positief waren getest op COVID-19.

Dubbel Oscar-winnaar Hanks liep het virus op tijdens de opnames van zijn aankomende film Elvis in Queensland, Australië.

Aanbevolen: