Is Tom Hanks dicht bij zijn zoon, Chet Hanks?

Inhoudsopgave:

Is Tom Hanks dicht bij zijn zoon, Chet Hanks?
Is Tom Hanks dicht bij zijn zoon, Chet Hanks?
Anonim

Tom Hanks is zonder twijfel Hollywood-roy alty en is dat al sinds zijn start in de jaren 80. In 1988 trouwde Hanks met collega-actrice Rita Wilson, waardoor de twee het ultieme machtspaar werden. Na binnen de industrie te hebben geregeerd, breidde het duo hun gezin uit met hun twee kinderen, Chet en Truman Hanks.

Toms zoon, Colin Hanks, is ook goed bekend in Hollywood, maar Colin komt voort uit Toms eerste huwelijk met Samantha Lewes. Hoewel Colin in de schijnwerpers is gebleven, geldt helaas hetzelfde voor Tom en Rita's oudste, Chet. De 30-jarige is een acteur en rapper, die onlangs tekende bij het label van Soulja Boy.

Chet Hanks heeft onlangs de krantenkoppen gehaald na zijn anti-vax houding, maar hij is altijd een beetje problematisch geweest. Ondanks dat hij in het verleden dicht bij Tom en Rita was en zelfs in een paar cameo's in Tom's films verscheen, lijkt het alsof Chets online acties een breuk tussen hem en zijn ouders hebben veroorzaakt.

Is Tom Hanks dicht bij Chet Hanks?

Tom Hanks is altijd open geweest over zijn relatie met zijn kinderen. Hoewel Truman Hanks, de jongste zoon van Tom en Rita, enigszins uit de schijnwerpers is gebleven, kan hetzelfde niet gezegd worden van hun oudste, Chet Hanks.

De 30-jarige heeft het afgelopen jaar de krantenkoppen gehaald, en niet om de beste redenen. Ondanks zijn standpunt over een aantal kwesties, met name Covid-19, heeft Chet altijd een goede band met zijn ouders gehad. Of het nu was om met hen mee te gaan op de rode loper, of zelfs maar in kleine rollen in Toms films te spelen, Chet en Tom hadden altijd een speciale relatie.

Chet, die extreem vocaal online is, was de laatste tijd behoorlijk aanwezig op zijn Instagram, wat nogal wat opschudding veroorzaakte als het ging om zijn zeer willekeurige Caribische accent, waardoor we allemaal in de war raakten. Het publiek reageerde snel op zijn controversiële video's en vroeg zich af waarom hij is zoals hij is.

Hoewel zijn eerdere acties er gemakkelijk toe hadden kunnen leiden dat zijn ouders zeiden dat het genoeg was, is er veel dat je kunt doen als je 30 jaar oud bent, toch? Nou, toen Chet Hanks naar zijn sociale media ging om zijn gedachten over het vaccin te delen, hadden Tom en Rita er eindelijk genoeg van.

Tom en Rita knippen het gebaar af

Toen Covid-19 voor het eerst tot een wereldwijde pandemie werd uitgeroepen, maakten Tom Hanks en Rita Wilson internationaal nieuws als de allereerste grote beroemdheid die het virus opliep. Dit veroorzaakte nogal wat opschudding onder het publiek, waardoor velen zich zorgen maakten over het duo; die zich op dat moment in Australië isoleren.

Aangezien Tom en Rita het virus hadden en ervan herstelden, kunnen we gerust stellen dat hun kinderen voorzichtig zouden zijn met hoe ze erover zouden praten op een openbaar forum. Welnu, voor Chet Hanks lijkt het alsof zijn ouders met Covid-19 niet genoeg waren om hem ervan te weerhouden zijn mening te uiten over het virus en het vaccin.

In een video op zijn Instagram maakte Chet Hans zijn anti-vaxhouding heel duidelijk, wat officieel de druppel was die de kameel brak. Tom en Rita hebben naar verluidt hun oudste zoon financieel afgesneden te midden van de controverse, en fans begrijpen helemaal waarom! Hoewel dit niet noodzakelijk betekent dat Tom en Rita niet langer met hun zoon praten, is het duidelijk dat ze niet dezelfde waarden delen.

Aanbevolen: