Colton Haynes geeft toe dat hij heeft gelogen over de reden waarom hij de pijl naar links heeft geduwd

Inhoudsopgave:

Colton Haynes geeft toe dat hij heeft gelogen over de reden waarom hij de pijl naar links heeft geduwd
Colton Haynes geeft toe dat hij heeft gelogen over de reden waarom hij de pijl naar links heeft geduwd
Anonim

Het DC Comics-tv-programma Arrow werd tijdens de hele run altijd met gemengde recensies ontvangen. Sommigen klaagden bijvoorbeeld dat het titulaire personage, gespeeld door Stephen Amell, teveel op Batman leek. Tegelijkertijd hadden anderen het gevoel dat de show niet was zoals hij was tijdens de laatste seizoenen.

Uiteindelijk kwam er een einde aan Arrow na acht seizoenen nadat Amell zelf toegaf dat het tijd was voor hem om verder te gaan als burgerwacht. Maar zelfs voordat de show zijn finale bereikte, had Arrow al enkele van zijn belangrijkste spelers verloren. Emily Bett Rickards, die Amells liefdesbelang speelde, vertrok bijvoorbeeld net voor het laatste seizoen van de show.

Ondertussen verliet Colton Haynes, die Arrow's sidekick Roy Harper, ook bekend als Arsenal, speelde al vroeg als een vast castlid. En nu, enkele jaren later, geeft de acteur toe dat hij niet echt is weggegaan omdat zijn contract afliep.

Colton Haynes sloot zich voor het eerst aan bij Arrow op een 'tweeseizoenendeal'

Met zijn baanbrekende optreden in MTV's Teen Wolf kwamen de aanbiedingen van Haynes overal vandaan. Uiteindelijk overtuigde Arrow-medebedenker Greg Berlanti de acteur om zich bij hen aan te sluiten, zolang zijn inzet maar beperkt zou zijn.

“Toen we de deal maakten. We sloten een deal voor twee seizoenen met een klok erop, dat hebben we altijd geweten", legt Berlanti uit. "Toen hij uit Teen Wolf kwam, hebben we hem de rol beschreven en we hebben afgesproken om het voor een paar jaar te doen. Op dat moment had hij veel kansen om dingen te doen, en we hebben geluk dat hij ons heeft gekozen. Hij bracht veel bekendheid en kijkers naar Arrow toen we aan het groeien waren, en de show zou niet de show zijn die het is zonder hem."

Relaties verzuurden niet toen Colton de serie verliet

En dus, toen Haynes uiteindelijk vertrok tijdens het derde seizoen van de show, waren er geen harde gevoelens. Berlanti hoopte zelfs dat de acteur ooit zou terugkeren, daarom hebben ze zijn personage nooit vermoord toen hij wegging.

“We houden van het idee om ze gewoon daar te hebben,” zei Berlanti. En als persoon houden we zo veel van Colton, we zouden hem allemaal graag terugzien. Zo'n getalenteerde, geweldige kerel.”

"De hoop is dat hij deel zal blijven uitmaken van het universum dat we aan het bouwen zijn", voegde Berlanti's mede-bedenker, Marc Guggenheim, toe. “We werken zo graag met hem samen. We hebben met hem gesproken over terugkeer naar een van de drie shows, en indien beschikbaar, heeft hij interesse getoond. Hij is weg, maar zeker niet voor altijd.”

Colton Haynes heeft zich al een keer opengesteld over het verlaten van zijn pijl

Hoewel het goed leek te gaan met Haynes op het scherm, onthulde de acteur later dat hij Arrow moest verlaten zodat hij beter voor zichzelf kon zorgen. "Ik vroeg om weg te gaan omdat ik op dat moment meer om mijn mentale en fysieke gezondheid gaf dan om mijn carrière", onthulde de acteur ooit.

“Ik heb mijn hele leven terminale angst gehad. Lichamelijk ziek, flauwvallen. Ik ben 27 jaar en heb een maagzweer. Ik moest een stap terug doen.”

Ondanks zijn gezondheidsproblemen keek Haynes destijds met veel plezier terug op zijn Arrow-dagen. De acteur bevestigde zelfs dat hij bereid zou zijn om in de toekomst terug te keren naar de show.

“Werken voor Greg was de grootste ervaring van mijn leven, en toen hij mij Arrow aanbood, was het een nieuw begin voor mij,” zei Haynes. “Ik zou graag meer doen. Ze weten dat ik van ze hou. Ik zou zo teruggaan. De acteur heeft sindsdien ook een hechte vriendschap met Berlanti gevormd.

In zijn memoires onthulde Haynes de linkerpijl vanwege een castmate

Nu Arrow in 2020 is geëindigd, had niemand ooit meer onthullingen van de show verwacht om openbaar te worden. Maar de nieuwe memoires van Haynes, Miss Memory Lane, hebben de show weer onder de aandacht gebracht, vooral nadat de acteur onthulde dat het niet alleen het contract was dat hem ervan overtuigde te vertrekken. In plaats daarvan waren het problemen met een tegenspeler die tot de beslissing leidden.

"Ik was aan het begin van het jaar weggelopen van mijn fulltime baan bij Arrow, vermoedelijk omdat mijn contract was afgelopen", schreef de acteur. "Maar het was echt omdat ik te depressief was en ik kon het niet uitstaan om met een van mijn castgenoten te werken."

Sinds de publicatie van de memoires heeft Haynes nooit publiekelijk een castpartner geïdentificeerd.

Terugkijkend lijkt het erop dat Haynes een goede werkrelatie had met Amell toen hij nog regelmatig op Arrow speelde. De hoofdster van de show sprak zelfs zijn steun uit voor Haynes toen hij in 2016 uit de kast kwam. De twee sterren hebben zelfs contact gehouden nadat Haynes de show had verlaten. Tegelijkertijd is het ook de moeite waard om op te merken dat Haynes zijn rol met plezier hernam tijdens het laatste seizoen van de show, hoewel hij meestal korte cameo's deed.

Het lijkt erop dat niemand ooit zal weten welke castgenoot Haynes ertoe heeft aangezet Arrow te verlaten. De acteur is ook verder gegaan met zijn tijd in DC Comics, hoewel je zou kunnen zeggen dat hij het leuk vindt om het verleden opnieuw te bekijken. Op dit moment zal Haynes zijn rol als Jackson Whittemore opnieuw opnemen in de aankomende film Teen Wolf: The Movie.

Aanbevolen: