Wat we weten over Georgia May Jaggers relatie met haar vader

Inhoudsopgave:

Wat we weten over Georgia May Jaggers relatie met haar vader
Wat we weten over Georgia May Jaggers relatie met haar vader
Anonim

Papa was een Rolling Stone! Voor model, Georgia May Jagger, haar vader is nog steeds een Rolling Stone. De vader van Georgia May is Mick Jagger - geen introductie nodig. Terwijl het model het grootste deel van haar jeugd backstage doorbracht, is ze nu een vrouw met haar eigen leven en carrière. Dat gezegd hebbende, vragen we ons af hoe hecht zij en haar vader zijn sinds de frontman van de Rolling Stones acht kinderen heeft.

Het supermodel, dat talloze catwalks heeft gelopen en in talloze campagnes verscheen, laat zich inspireren door zowel haar rockster-vader als modelmoeder. Het is duidelijk dat Georgia May met haar genetische erfenis een begrip is geworden. Dus, is de beroemde superster aanwezig in het leven van zijn dochter? Laten we eens kijken wat er is gezegd!

7 Hij is haar modemuze

Hoe is het om een rocklegende als vader te hebben? Is het spannend of inspirerend? Voor het zelfverzekerde model, wiens gezicht de voorpagina's van trendy tijdschriften sierde, was het gevoel voor mode van haar vader waar ze in de loop der jaren naar opkeek.

Opgroeiend onderweg, herinnert het model en de activiste zich levendig de jaren '60 en '70 stijl die haar vader rockte. Ze sprak met CNN over de invloed van haar vader op haar persoonlijke stijl en legde uit: "Ik denk dat ik altijd heb geweten dat ze heel relevant waren wat betreft kleding en zo, ik heb altijd opgekeken naar hun stijl en ik denk aan die hele periode - - de jaren '60 en '70 -- als een van de meest verbazingwekkende."

6 Ze checkt dagelijks bij hem in

Hoe ziet een dag in het leven van Georgia May eruit? In een interview met Grazia Magazine sprak ze over haar ochtendroutine, waar we nederig van werden. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, beginnen haar hectische dagen net als de onze. Ze maakt er echter een punt van om elke ochtend iets belangrijks te doen.

Als je denkt dat ze mediteert of een gezichtsmasker gebruikt, heb je het mis. In plaats daarvan zorgt het model ervoor dat ze contact opneemt met haar dierbaren. Ze zei, ik check dan bij iedereen in. […] Ik denk: 'Bij wie heb ik het laatst ingecheckt?' en 'Wanneer heb ik ze voor het laatst gesproken?'" We vinden het geweldig dat ze dagelijks bij papa langskomt!

5 Ze ging altijd naar zijn concerten toen ze opgroeide

Ze is een kracht in de mode om rekening mee te houden, en hij, hij is gewoon een Rolling Stone. Hoewel ze nu op de eerste rij zit bij haute couture-modeshows, woonde ze opgroeiend altijd de concerten van haar vader bij. Ze sprak met WWD voordat de pandemie toesloeg over de hele concertscene en zei: "Ik probeer vrij vaak naar concerten te gaan, maar ik ga niet meer naar zoveel als vroeger." En ze vergat niet te vermelden hoeveel ze ervan houdt als haar vader op pad gaat."Ik vind het altijd leuk als ze weer op tour gaan." Vang haar op Mick's show om te zien of ze de moves heeft zoals Jagger!

4 Voor altijd een fan

Ze zeggen meestal: "Zo moeder zo dochter", maar voor Georgia May is ze een mengelmoes van beide. Behalve dat ze vaak de beruchte steenbolk van haar vader repliceert - wat nu ook haar handtekening is - kijkt ze vaak naar haar vader voor mode-inspiratie. In een interview met Pop Sugar sprak ze over de iconische stijl van de frontman. "Ik hou van de manier waarop mijn vader zich kleedde, zoals al dat fluweel en pakken en zo." Ze is een nummer één fan van de rocker die fluweel en glam-rock omarmde.

3 Vandaag hebben ze een hechte relatie

Georgia May, die haar dikke lippen van haar vader heeft geërfd, wordt vaak ondervraagd over het rockicoon. Nu ze ouder is, weet ze van de ontrouw van haar vader en zijn verleden. Het lijkt er echter op dat de vader van acht geen reden heeft om te zeuren over zijn 29-jarige supermodeldochter. Mick Jagger, die even vitaal is als altijd, is nog steeds een zeer drukke muzikant, maar is er nog steeds. Toen Georgia May met de Evening Standard sprak, werd haar gevraagd naar haar bijnamen. Op de vraag of de zangeres haar voluit Georgia May noemt als hij van streek is, antwoordde ze: "Ik kan me niet herinneren wanneer mijn vader me voor het laatst heeft verraden." Dat is een verklikkerteken.

2 Ze houdt er nog steeds van om backstage rond te hangen

Hoewel de hele muziekscene al geruime tijd in de wacht staat vanwege de pandemie, betekent dat niet dat de rocker langzamer gaat draaien. Voor het geval je het nog niet wist, de 78-jarige frontman treedt nog steeds op en gaat op wereldtournee met de band.

Georgia May sprak over concerten met WWD en gaf toe dat ze niet zo vaak naar concerten gaat als ze zou doen. Als het echter om een van 's werelds grootste rocksterren gaat, is Georgia May backstage rockend te vinden met de Rolling Stones. "Mijn vader zien optreden is het beste, omdat het me doet denken aan mijn jeugd," zei Jagger."Ik vind het altijd leuk als ze weer op tour gaan." Kunnen we maar één dag in haar schoenen staan?

1 Familiebanden

Ondanks dat Georgia May uit een gemengd gezin komt, koestert ze geen wrok tegen haar vader, die een van de beroemdste supersterren ter wereld is.

Als het op de mooiste tijd van het jaar aankomt, maakt Georgia May deel uit van een aantal prachtige vieringen met haar enorme familie. Grazia Magazine schreef een artikel dat uitsluitend is gewijd aan Kerstmis met de Jaggers, en de intieme details stelden niet teleur. Dus, wat gebeurt er aan het einde van elk jaar in het huishouden van Jagger? Alle ex-vrouwen van de kinderen en Jagger verenigen zich en vieren feest. De kerstborrels zijn representatief voor de solide relatie die Jagger en zijn dochter delen - en natuurlijk ook met zijn andere kinderen.

Aanbevolen: