Alles wat we weten over de relatie van Shanna Moakler met haar kinderen

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van Shanna Moakler met haar kinderen
Alles wat we weten over de relatie van Shanna Moakler met haar kinderen
Anonim

Shanna Moakler staat de laatste tijd om de verkeerde redenen in de schijnwerpers. Het lijkt erop dat zij en haar kinderen het niet met elkaar eens kunnen worden, en er is een duidelijke en duidelijke kloof die dit gezin verhindert om met elkaar om te gaan. De meeste families houden hun problemen liever verborgen en proberen de zaken achter gesloten deuren af te handelen, maar het familiedrama van Shanna Moakler loopt uit de hand, en zoals US Weekly meldt, ontvouwt het zich allemaal op sociale media in het bijzijn van fans, volgers en critici gelijk.

Het treinwrak van een relatie die Moakler momenteel heeft met haar kinderen kan nauwelijks een 'relatie' worden genoemd, en aangezien ze de voogdij deelt met Blink-182-ster en de pas gekroonde verloofde van Kourtney Kardashian, het lijkt steeds erger te worden.

8 Haar kinderen steunen haar nieuwe relatie niet

Nadat Shanna en Travis uit elkaar gingen, deed ze opnieuw mee aan het datingspel en was ze betrokken bij een zeer on-again, off-again relatie met Matthew Rondeau. Hoewel Shanna voor het grootste deel blij lijkt te zijn met haar afspraak met Matthew, staan haar kinderen beslist niet op dezelfde lijn. Ze ondersteunen de relatie van hun moeder niet in de mate waarin Shanna's zoon, Landon, op Instagram postte om te verklaren dat zijn moeder 'het beter kan', en vervolgens Travis en Kourtney's relatie 'ware liefde' noemde.

7 Shanna Moakler's dochter gooide schaduw

Als Shanna dacht dat ze steun zou vinden als ze in de richting van haar dochter keek, had ze het daar ook mis. Slechts een maand nadat Landon de relatie van zijn moeder met Rondeau had verpest, plaatste haar dochter, Alabama Barker, een video met lipsynchronisatie op TikTok met haar lipsynchronisatie met het nummer "The Letter" van Kehlani.

De teksten hoefden niet te worden ontcijferd, terwijl ze met haar mond meeging met de woorden; "… en elk meisje heeft een moeder nodig, en verdomme, ik had jou nodig, in plaats daarvan groef je naar dekking en rende je weg van de waarheid…" Alabama wierp duidelijk schaduw op haar moeder en zette de wereld op de hoogte en onthulde dat de dingen niet in orde waren met hun relatie.

6 Ze is afwezig geweest in het dagelijkse leven van Alabama en Landon Barker

Het v alt niet te ontkennen of te verbergen dat de dingen niet zijn zoals ze zouden moeten zijn tussen Shanna en haar kinderen. Hoezeer ze ook probeert te ontkennen dat er diepgewortelde problemen zijn als het gaat om de ineenstorting van haar relatie met haar kinderen, ze spreken voor zichzelf op sociale media en vertellen het verhaal dat ze weigert toe te geven. In mei van dit jaar ging Landon naar Instagram om te verklaren dat zijn moeder absoluut "niet in hun leven" is zoals hun vader. Aan de andere kant wordt de sociale-mediapagina van Travis Barker overspoeld met afbeeldingen van zijn kinderen en de band die ze delen is duidelijk.

5 Alabama Barker zinspeelde op het afsnijden van haar moeder

Relaties tussen tienermeisjes en hun moeders kunnen vaak gespannen raken, maar er is iets ernstigs dat niet op één lijn ligt tussen Alabama en Shanna. Alabama heeft geen tijd verspild om haar problemen met haar moeder op de spits te drijven door haar emoties te uiten op haar sociale mediakanalen. Op een gegeven moment plaatste ze een bericht waarin stond; 'Ik heb de familie ook afgesneden. Ze doen je de smerigste,' en het was duidelijk dat dit niet zo cryptische bericht een directe opgraving was bij Shanna. Het werd duidelijk dat Alabama haar had afgesneden en geen banden met haar moeder wil.

4 Shanna geeft haar eigen kinderen de schuld

De zaken zijn zo verhit geworden tussen Shanna en haar kinderen dat ze onlangs haar toevlucht heeft genomen tot het verwijten van haar eigen kinderen voor het stuklopen van hun relatie. In een snelle beweging die hun gevoelens en elke schuld van haar kant snel van de hand wees, gaf ze aan dat haar kinderen 'valse verklaringen' aflegden op sociale media en zei verder; Ik weet niet precies waarom mijn kinderen dat hebben neergezet. Ik ben hun moeder. Ik hou van ze. Het is pijnlijk en hartverscheurend als je kinderen dat zeggen. … Ik heb het gevoel dat ze als tieners rebelleren en soms dingen zeggen die ze niet menen. Als moeder … zal ik er altijd zijn voor mijn kinderen, wat er ook gebeurt. Ik hou van ze. Ik begrijp dat we allemaal groeipijnen hebben.”

3 Ze spreken niet meer over voorwaarden

Als het waar is dat communicatie de manier is om een gewonde relatie te herstellen, hebben Shanna en haar kinderen helaas nog een lange weg te gaan. Stylecaster meldt dat afgelopen zomer duidelijk werd dat Moakler en haar kinderen niet eens met elkaar praten. Shanna gaf toe dat ze allemaal "de tijd nemen om te genezen" en hoopt dat ze de weg naar elkaar weer zullen vinden, waarbij ze de situatie "verdrietig" en "emotioneel" noemt.

2 Shanna Moakler wijst met haar vinger naar de Kardashians

Wanneer discussies over haar gespannen relaties aan de oppervlakte komen, geeft Shanna veel van de schuld aan de Kardashian-familie, en ze is duidelijk geen fan. Ze heeft Kim ervan beschuldigd een affaire met Travis te hebben gehad toen ze nog met hem getrouwd was, en natuurlijk heeft ze het op Kourtney gemunt. Nu Kourtney een vaste waarde in het leven van Travis is, heeft Shanna haar de schuld gegeven dat ze tussen haar en haar eigen kinderen kwam, en ze verwijt de hele Kardashian-clan dat ze haar kinderen tegen haar heeft opgezet.

1 Ze verwijderde foto's van haar eigen kinderen uit jaloezie

Toen Travis de grote vraag stelde en Kourtney vroeg met hem te trouwen, waren de kinderen van Shanna Moakler aanwezig, en ze bliezen hun opwinding over dit nieuws op sociale media. Natuurlijk blies Shanna een lont toen ze zich realiseerde dat haar kinderen deel uitmaakten van dit moment, en in een vlaag van woede en jaloezie deed ze er alles aan om haar eigen kinderen uit haar leven te schrapen, inclusief het verwijderen van al hun afbeeldingen van haar sociale media pagina. Shanna heeft alle foto's van haar kinderen van haar online profielen verwijderd en lijkt iedereen uit haar leven te hebben geschraapt.

Aanbevolen: