Britney Spears-fans willen weten wat haar vader met haar geld deed toen hij stopt als conservator

Britney Spears-fans willen weten wat haar vader met haar geld deed toen hij stopt als conservator
Britney Spears-fans willen weten wat haar vader met haar geld deed toen hij stopt als conservator
Anonim

Britney Spears fans zijn voorzichtig optimistisch nadat Jamie Spears eindelijk heeft ingestemd om opzij te gaan als de conservator van zijn supersterdochter.

De zangeres "…Baby…One More Time" eist al lang dat de ijzeren greep van haar vader op haar persoonlijke en financiële zaken voorgoed wordt verbroken. De 69-jarige beta alt zichzelf sinds 2008 $ 16.000 per maand om het miljoenenfortuin van zijn dochter te beheren. Naar verluidt heeft hij Britney slechts $ 2.000 per maand betaald.

Nu heeft Jamie ermee ingestemd om opzij te gaan, op voorwaarde dat er een plan is voor Britney's zorg.

Britney's advocaat, Mathew Rosengart, zei dat het "een rechtvaardiging voor Britney" was.

"We zijn blij dat meneer Spears en zijn advocaat vandaag hebben toegegeven dat hij moet worden verwijderd", zei hij. "Het is een rechtvaardiging voor Britney."

In de gerechtelijke documenten, verkregen door TMZ, schrijven Jamie's advocaten:

"Er zijn in feite geen echte redenen om de heer Spears te schorsen of te verwijderen als de conservator van het landgoed … en het is zeer de vraag of een verandering van conservator op dit moment in het beste van mevrouw Spears zou zijn Ondanks dat meneer Spears het niet-aflatende doelwit is van ongerechtvaardigde aanvallen, gelooft hij niet dat een openbare strijd met zijn dochter over zijn voortdurende dienst als haar conservator in haar belang zou zijn."

In de gerechtelijke documenten beweerde Jamie dat hij tussenbeide kwam op een "nauw moment" toen zijn dochter 13 jaar geleden dringend hulp nodig had.

Britney leed in 2007 en 2008 aan een reeks openbare meltdowns voordat ze onder curatele werd gesteld van haar vader Jamie.

Bij een berucht incident schoor ze haar hoofd kaal in een salon in Los Angeles.

Jamie's advocaten zeiden in gerechtelijke documenten:

"Ze leed niet alleen mentaal en emotioneel, ze werd ook gemanipuleerd door roofdieren en verkeerde in financiële nood. Meneer Spears kwam zijn dochter te hulp om haar te beschermen."

Maar dit is zeer betwist door de FreeBritney-beweging en de popster zelf.

Britney-fans gingen naar sociale media om het te vieren toen bleek dat Jamie niet langer de leiding zou hebben over de financiën van zijn dochter.

"Opgelucht! Je bent een zielig excuus voor een vader!" een fan schreef online.

"Ik zou graag willen weten hoe hij dat salaris elke maand, maand in maand uit, al die jaren voor zichzelf rechtvaardigde", voegde een tweede eraan toe.

"Jarenlang is $ 16k per maand een beetje veel man. Je hebt geprofiteerd ", viel een derde in.

"Jamie is een verachtelijke, hebzuchtige, controlerende man. Hij heeft haar vernietigd", merkte een vierde op.

Aanbevolen: