Georgia May Jagger praat graag over haar beroemde vader, Mick

Inhoudsopgave:

Georgia May Jagger praat graag over haar beroemde vader, Mick
Georgia May Jagger praat graag over haar beroemde vader, Mick
Anonim

Model Georgia May Jagger stamt af van de A-lijst roy alty. De dochter van muzieklegende Mick Jagger en model Jerry Hall, Georgia, had ouders die de lat hoog legden. Ze groeide op om haar eigen ongelooflijk succesvolle carrière in de mode-industrie te smeden, waarbij ze model stond voor merken als Balmain, Vivienne Westwood, Thierry Mugler en Tom Ford. Haar onderscheidende uiterlijk heeft haar uniek gemaakt in de modellenwereld. De dertigjarige is open geweest over haar ervaringen in de industrie, en ook over hoe het is om in de openbaarheid op te groeien als het kind van zeer beroemde ouders. Georgia May is een van de acht kinderen van Mick en een van de vier van moeder Jerry.

Georgia woont en werkt over de hele wereld, maar blijft dicht bij haar vader Mick. Dus wat heeft het model te zeggen over haar beroemde vader? Hoe is hun relatie? En hoe gedraagt de Rolling Stones-legende zich als vader? Lees verder om erachter te komen hoe ze met haar 'Dada' kan opschieten.

8 Mick Jagger Dad duwde Georgia May in geen enkele richting qua carrière

Kinderen van beroemde ouders lijken vaak van nature in hun voetsporen te treden, maar Georgia May voelde zich nooit gedwongen om hen te volgen. Haar beide ouders waren zelfs heel ontspannen over haar toekomst en duwden haar niet in een bepaalde richting.

7 Hij wilde gewoon dat ze haar best deed

Zoals Georgia May tegen Harpers Bazaar zei; "Mijn vader is geen erg intimiderende vaderfiguur."

"Hij wilde altijd dat ik mijn best deed", voegde ze eraan toe. "Ik ben nogal dyslectisch op school. Mijn vader liet me zelf uitzoeken wat ik wilde doen. Mijn ouders geven me nooit echt de les."

6 En hij steunde haar beslissingen

Net zoals Mick haar nooit in welke richting dan ook dreef, veroordeelde hij haar nooit voor haar beslissingen en stond hij er altijd rustig toe te juichen vanaf de zijlijn.

"Mijn vader steunt al mijn inspanningen", heeft Georgia May gezegd. "Toen ik een kind was, wilde ik koorddanser en zeebioloog worden, en ik denk dat mijn ouders niet verbaasd zouden zijn als ik al die dingen ook zou doen."

Mick is trots op haar uiteindelijke beslissing om model te worden.

5 Kerstmis met haar vader is speciaal voor Georgia May Jagger

Kerstmis wordt zeer serieus genomen in het huishouden van Jagger.

"Kerstmis in onze familie is echt een groot probleem", vertelde Georgia May aan Harper's Bazaar. "We luisteren altijd naar Louis Prima, dat is altijd de muziek geweest die bij onze kerst hoort."

4 Georgia May Jagger is open over het bespreken van haar beroemde familie

Velen zijn ervan uitgegaan dat de beroemde vader van Georgia May verboden terrein is in interviews, maar het tegenovergestelde is het geval - ze vindt het heerlijk om over hem te praten! Tijdens een interview met de Belfast Telegraph vroeg een verlegen interviewer zich af of Georgia het prettig zou vinden om over vader Mick te praten, en was verrast toen Georgia zei dat ze alles kon bespreken behalve de uiterst geheime Rolling Stones-shows.

"Oh, je bedoelt niet praten over toekomstige Rolling Stones-shows", verduidelijkt ze. "Maar je kunt over mijn vader praten, zoals mijn vader zijn."

3 Mick en Georgia plagen elkaar misschien met make-up

Een ander interessant stukje informatie dat Georgia heeft onthuld, is hoe zij en haar vader grappen maken over elkaars make-up.

"We hebben een foto van mijn vader die blauwe oogschaduw draagt, waar ik altijd grappen over zou maken", legde Georgia uit. "Toen ik ongeveer 12 was en voor het eerst lippenstift begon te dragen, vroeg mijn vader:" Draag je make-up?" Ik zou terug zeggen: "Je draagt daar meer make-up dan ik!"

2 Georgia May vindt haar vader Cringey

Zelfs als je een wereldberoemde rockster bent, kunnen je kinderen je nog steeds een beetje gênant vinden! Georgia May zegt dat ze haar zeer succesvolle ouders 'cringey' vindt.

"Mensen zeggen de hele tijd: 'Je vader is zo cool'. Maar ik heb zoiets van, 'Maar het zijn mijn ouders en ze huilen me de hele tijd uit', 'vertelde Georgia aan Melbourne's The Age-krant. "Voor mij zijn ze niet supercool, want mama is echt geobsedeerd door, zoals, nerdy dingen. Ze houdt van haar kippenfokkerij, ze leest zelfs boeken over kippen en ik lach haar daar altijd mee uit. Mijn vader is eigenlijk een beetje van een geschiedenisfanaat."

1 En zijn dansbewegingen zijn ook niet zo geweldig

Hij staat misschien bekend om zijn dingen op het podium, maar volgens Georgia May kan haar vader niet zo goed een zet doen.

"Het is best grappig als papa op de dansvloer komt, want hij heeft zo'n, ik weet niet hoe ik zijn bewegingen moet beschrijven, maar laten we zeggen dat hij niet onopgemerkt blijft, weet je wat ik gemeen?" grapte ze tegen Vogue Magazine.

Aanbevolen: