Alles wat we weten over de relatie van Niecy Nash met haar vrouw Jessica

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van Niecy Nash met haar vrouw Jessica
Alles wat we weten over de relatie van Niecy Nash met haar vrouw Jessica
Anonim

Je kent Niecy Nash van haar rol in Reno 911, een geliefde Comedy Central tv-show die liep van 2003 tot 2009 en, meer recentelijk, van Claws, waarin ze Desna Simms speelt, de keiharde eigenaresse (geen woordspeling bedoeld) van de salon de show staat centraal. Fans werden vorig jaar in rep en roer toen ze haar huwelijk met zangeres en muzikant Jessica Betts aankondigde, en velen stonden te popelen om haar een "lesbisch" of "biseksueel" label op te plakken.

Niecy Nash tartte het traditionele 'coming-out'-verhaal op een manier die dient als een waardevolle les over heteronormativiteit, queerness en zelfs het concept 'coming-out'. Het paar leeft gelukkig in hun prachtige huis in Californië, geniet van het leven met de drie kinderen van Niecy Nash en werkt zelfs samen aan een aantal gezamenlijke projecten. We wilden hun relatie allemaal op één plek voor je vastleggen, dus hier is alles wat we weten over Niecy Nash en Jessica Betts.

6 Niecy Nash was twee keer eerder getrouwd

Nash was 13 jaar getrouwd met haar eerste echtgenoot, een gewijde predikant, voordat ze in juni 2007 de scheiding aanvroeg. Ze delen twee dochters en een zoon. In september 2010 verloofde Niecy Nash zich met de man die haar tweede echtgenoot zou worden, Jay Tucker. Hun huwelijk in 2011 werd opgetekend door een TLC-realityshow waar Niecy Nash mee instemde. Eind 2019 kondigde Niecy Nash aan dat haar scheiding van Jay Tucker in behandeling was; het werd afgerond op 10 maart 2020. Toen ze werd gevraagd om details over het feit of ze al dan niet "deed alsof" verliefd was op mannen, verpletterde ze dat idee snel: "Ik hield van de jongens toen ik bij hen was. En dit is van wie ik nu hou."

5 Niecy Nash's kinderen waren verrast, maar ondersteunend

Niecy Nash legde de reacties van haar kinderen uit op het nieuws dat ze ging trouwen met Jessica Betts: "Mijn dochters zeiden: 'Wacht wat?!' En mijn zoon had zoiets van: 'Wowww!'" Haar zoon en twee dochters, allemaal in de twintig, hadden Jessica Betts al leren kennen tijdens de vierjarige vriendschap van hun moeder met de muzikant, en ze hielden van haar als muzikant en als persoon. Dus de aankondiging dat ze zich bij de familie zou voegen was verrassend, maar niet onwelkom. Over een van haar dochters vertelde Niecy Nash lachend aan Ellen DeGeneres: "Ze liet me gaan zitten en een programma kijken. Ze zei: 'Mam, je moet weten hoe je je identificeert.'"

4 Ze ontmoetten elkaar op sociale media

Niecy Nash was een fan van de muziek van Jessica Betts, en de tortelduifjes ontmoetten elkaar naar verluidt op sociale media, praatten vaak op Twitter en Instagram voordat ze elkaar uiteindelijk persoonlijk ontmoetten toen Jessica Betts op Claws verscheen in 2018."Ik wist dat er iets was op het moment dat ik haar ontmoette," zei Jessica Betts over hun eerste ontmoeting. Niecy Nash was toen nog getrouwd met haar tweede echtgenoot Jay Tucker, en het zou nog een jaar duren voordat haar scheiding rond was. Jessica Betts voegde eraan toe dat ze eerst van haar hield als een vriend, en de echte romantische connectie kwam later: "Ons verliefd zijn is nieuw, maar van haar houden als een ziel, dat heb ik vanaf het begin gedaan", legde ze uit.

3 Ze hebben net hun eerste verjaardag gevierd

Het stel trouwde bijna een jaar geleden tot op de dag van vandaag en stapte in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in hun huis in Californië op 29 augustus 2020. Hun huwelijksaankondiging was de eerste keer dat fans ooit enige indicatie hadden dat Niecy Nash queer was. Toen haar werd gevraagd naar het moment waarop Jessica Betts wist dat ze verliefd was, zei ze: "Toen ik niemand anders wenste, wist ik het." Niecy Nash voegde toe: "Dit is hoe het voelt om volledig gezien en volledig geaccepteerd te worden, waarschijnlijk voor de eerste keer in mijn leven."

2 Niecy Nash had niet het gevoel dat ze naar buiten moest komen

Niecy Nash legde uit dat haar huwelijk niets te maken heeft met geslacht en alles met de ziel van haar vrouw. Toen ze haar huwelijk met Jessica Betts aankondigde, wilden zowel fans als mediapersoneel wanhopig weten: "Is dit je officiële coming-out?" Ze legt uit dat ze niet het gevoel had dat ze naar buiten moest komen. "Waar vandaan komen? Er was nooit iets om naar buiten te komen, ik hou gewoon van wie ik hou." Wijze woorden!

1 Niecy Nash zat in de muziekvideo van haar vrouw

In de videoclip voor het nummer "Catch Me" van Jessica Betts leest Niecy Nash haar huwelijksgeloften voor aan Jessica Betts. Ze hebben naar verluidt ook meer muziekinspanningen in de maak voor de toekomst. "We hebben onze eigen inspanningen, maar we willen samen iets hebben", zei Niecy Nash. "We proberen eigenlijk de plaats te vinden waar onze beide kunst elkaar kruist. Dus we werken momenteel aan zoiets.' Ze zou echter niet te veel zeggen, waardoor fans zich afvragen wat ze in petto hebben. 'We willen niet te voorbarig zijn over wat het precies is, maar dat zeg ik gewoon,' zei ze.

Aanbevolen: