10 vragen die fans nog hebben over 'Sister Wives

Inhoudsopgave:

10 vragen die fans nog hebben over 'Sister Wives
10 vragen die fans nog hebben over 'Sister Wives
Anonim

Sinds tv-ster Kody Brown en zijn vier vrouwen sterren werden in hun door TLC uitgezonden show, hebben Sister Wives fans bijgehouden een religieuze volgeling van hun intrigerende polygame familie, kijkend hoe het zich ontwikkelde en doorstond door de jaren heen. Er is echter een meningsverschil geweest tussen de leden van de grote familie Brown, wat heeft geleid tot momenten van misverstanden en tumultueuze tijden.

TV-liefhebbers hielden de Sister Wive-crew bij en volgden elke ontwikkeling van het eerste seizoen tot het veertiende seizoen. Onlangs is er gespeculeerd of de Browns klaar zijn om het doek te trekken voor hun familieshow. Dit, in combinatie met vele andere vragen, zorgde ervoor dat fans zich afvroegen waar de Browns naartoe gingen met hun grote familie.

10 Christine Brown wordt gevraagd waarom haar man haar niet helpt

Terwijl Christine vorig jaar genoot van de quarantaine in haar huis in Flagstaff, deelde ze een van haar recepten en vermaakte ze zich ook met vragen. Er waren echter een paar vragen die ze subtiel verwierp, waarvan er één ging over waarom ze geen hulp kreeg van haar echtgenoot. Deze vraag vloeide voort uit hoe er speculaties waren dat Kody tijd doorbracht met een andere van zijn vrouw, Robyn Brown. Het leek er echter niet op dat er een probleem was tussen Christine en Kody, omdat ze liet doorschemeren dat ze in mei een date-avond hadden.

9 Fans hebben gevraagd naar een komend seizoen

Tijdens Christine's Q&A wierpen fans opnieuw de vraag open over de mogelijkheid van een 15e seizoen. Het 14e seizoen werd uitgezonden tijdens de pandemische lockdown en de opnames waren heel anders dan de vorige. Christine beantwoordde de vraag destijds opgewonden en verzekerde fans dat Sister Wives terugkeerde. Ze gaf updates over hoe het filmen was, terwijl ze hintte naar de verhaallijn van haar dochter, Ysabels sclerosestrijd.

8 Fans vragen zich af over Kody's afwezigheid in een familiereüniefoto's

Eerder deze maand ging een andere vrouw van Kody, Janelle, naar Instagram, waar ze een mooie foto van haar grote familie liet zien. Janelle, die zes kinderen heeft met Kody, verzamelde haar kinderen en enkele van haar andere familieleden. Degenen die afwezig waren, kregen eervolle vermeldingen in de commentaren, maar Kody werd weggelaten. De patriarch van de zustervrouwen was niet op de foto aanwezig en werd ook niet genoemd. Fans vonden het niet gepast dat hij afwezig was bij een reünie, en ze betwijfelden het. Janelle weigerde echter antwoorden te delen.

7 Fans ondervroegen Meri Brown over vaccinatie

Vorige maand ging Meri Brown, Kody's eerste vrouw, naar sociale media, waar ze fans op de hoogte hield van wat ze heeft uitgespookt. Meri opende zich over het feit dat ze onderweg was. Ze vertelde dat ze het reizen om haar vrienden te zien miste, omdat de enige reizen die ze de afgelopen tijd maakte heen en weer waren met haar B&B-zaak. Fans begrepen Meri's woorden, en ze hadden allemaal één vraag voor haar: of ze is ingeënt of niet.

6 Meri is gevraagd of ze drinkt

In een van haar berichten in juli deelde de lifestyle-ondernemer een clip van haar Friday With Friends-show, en ze leek aangeschoten te zijn terwijl haar ogen moeite hadden om zich te concentreren. Terwijl Meri zelf wees op de ongebruikelijke manier waarop ze eruitzag in de video, vroegen fans of ze alcohol had gedronken voor de show. De reality-persoonlijkheid ontkende het en merkte op dat ze al heel lang geen alcohol had gedronken.

5 Fans twijfelen aan het gelaat van Kody tegenover zijn vrouwen

Een paar maanden geleden beraadslaagden fans over de mogelijke ontwikkelingen binnen de polygame Brown-familie. Velen twijfelden aan de getransformeerde toestand van Kody's gevoelens jegens zijn jongste en 'favoriete vrouw'. De Amerikaanse acteur zou schijnbaar koel zijn geworden jegens Robyn en vroegen naar de reden daarvoor. Velen verklaarden echter dat het niet nieuw was omdat ze getuige waren dat Kody koud werd tegen zijn oudere vrouwen, Meri en Christine.

4 vraag van fans over een extra vrouw

Er is een lijst met vragen die de echtgenotes van de zus afvinken, en Robyn en Christine hebben er een die hen allebei irriteert. De mediasterren haten het om gevraagd te worden of er nog een vrouw zou zijn. Fans plaagden soms dat ze een vijfde vrouw in de familie Brown wilden zijn, maar beide vrouwen weerhouden er zich nooit van om hun ongenoegen te uiten.

3 De kinderen krijgen ook vragen

Tijdens een familiereünie in 2013 waren alle Brown-kinderen aanwezig om samen met hun ouders de vragen van fans te beantwoorden. De kinderen werd gevraagd naar de strengste en meest soepele moeders. Iedereen gaf een ander antwoord over de stoere ouder, maar iedereen was het erover eens dat Janelle de makkelijkste moeder was.

2 Over hun outfitkeuzes

Fans vroegen de tienermeisjes of ze de voorkeur gaven aan conservatieve kleding. Na verloop van tijd hebben de jongeren hun voorkeur getoond voor jurken die een beetje huid kunnen onthullen, maar hun vader fronst de wenkbrauwen. Kody gelooft dat onthullende outfits de verkeerde boodschap naar het andere geslacht kunnen sturen.

1 Hoe gaan de zustervrouwen om met jaloezie?

De zustervrouwen gaven toe van elkaar en hun familie te houden. Toch zijn er, net als in elk gewoon polygaam gezin, momenten waarop jaloezie de kop opsteekt. Christine gaf ooit toe dat ze constant haar eigenwaarde in twijfel trok, maar voegde eraan toe dat ze zichzelf er vaak aan herinnerde dat ze niet in competitie was. Janelle voegde eraan toe dat het aanboren van iemands potentieel kan helpen om jaloezie te onderdrukken. Maar ondanks dat ze schijnbaar hun emoties in bedwang hebben, zijn alle vrouwen het erover eens dat Kody's woedende reactie op hun jaloezie het alleen maar erger maakt.

Aanbevolen: