5 dingen die we hebben geleerd van 'Outer Banks' seizoen 2 & 5 vragen die we nog hebben

Inhoudsopgave:

5 dingen die we hebben geleerd van 'Outer Banks' seizoen 2 & 5 vragen die we nog hebben
5 dingen die we hebben geleerd van 'Outer Banks' seizoen 2 & 5 vragen die we nog hebben
Anonim

Pogues voor het leven! Het tweede seizoen van de Netflix avonturenshow, Outer Banks, werd op 30 juli uitgebracht op het streamingplatform en degenen die het hebben uitgespeeld, staan met hun kaken op de grond.

Outer Banks speelt zich af in een kustplaats langs de Outer Banks van North Carolina, waar een scherpe kloof is tussen de rijke seizoensbewoners (Kooks) en de arbeidersklasse (Pogues). Toen seizoen één eindigde, gingen twee Pogues John B (Chase Stokes) en Sarah Cameron (Madelyn Cline) op een boot op zoek naar het goud dat John B's vader nooit kon vinden voordat zijn schip verging. Echter, nadat ze beschuldigd werden van het neerschieten van de sheriff, terwijl het eigenlijk Rafe (Drew Starkey), een Kook en broer van Sarah was, vluchten ze. Drama, bijna-doodervaringen en schokkende verrassingen volgen.

Geen woord over of de show wordt verlengd voor een seizoen 3, maar met de manier waarop het eindigde en de reactie van het publiek, zal dat hoogstwaarschijnlijk zo zijn.

Dus, hier zijn vijf dingen die we hebben geleerd van seizoen 2 en vijf vragen die we nog hebben.

WAARSCHUWING: SPOILER ALERT VOOR BUITENBANKEN SEIZOEN 2

10 Kiara en paus sliepen samen

In seizoen één was er enige spanning tussen Kiara (Madison Bailey) en alle jongens, zelfs John B. Het publiek komt erachter dat Pope (Jonathan Daviss) verliefd wordt op Kiara en op een avond, na wat rondhangen een kampvuur, slapen ze samen. Ze duwt Pope dagen nadat het is gebeurd weg en stelt voor dat ze gewoon vrienden blijven. In de laatste aflevering, wanneer ze op het eiland stranden, suggereert het dat JJ (Rudy Pankow) en Kiara langzaam een item worden terwijl Pope verder ging met Cleo.

9 Topper geeft nog steeds om Sarah ondanks haar vlucht

Toen Sarah thuiskwam om haar zus, Wheezie, te ontmoeten, pakt Rafe haar telefoon en is degene die haar ontmoet. En omdat hij boos is dat ze is vertrokken en hem bijna in de problemen heeft gebracht, probeert hij Sarah te verdrinken. Gelukkig komt Topper, haar ex-vriend, te hulp, trekt Rafe van haar af en neemt Sarah mee naar zijn huis om een beetje te kalmeren. Hij geeft haar thee en eten, en als ze samen naar het vuur gaan, lijkt het alsof hij nog steeds gevoelens voor haar heeft, vooral omdat hij erbij was nadat ze de boot van haar vader zag ontploffen.

8 Familie is niet altijd bloed

P4L man! Met beide ouders van John B die niet bestaan in zijn leven, JJ's vader in de gevangenis en op de vlucht en Kiara's ouders die haar in feite verstoten, is Pope echt de enige die een stabiel gezinsleven heeft. De Pogues worden echter in feite elkaars familie, omdat ze ouderlijke problemen hebben en er altijd voor elkaar zijn, zelfs als het de ander in de problemen kan brengen.

Sarah wendt zich tot het leven van de Pogue, omdat haar familie haar heeft verraden. Haar vader, Ward en Rafe proberen John B de schuld te geven van het vermoorden van de sheriff terwijl zij degenen zijn die erachter zitten. Haar stiefmoeder bedekt het en veel dingen. De enige normale is Wheezie, maar Sarah besluit te vertrekken en haar eigen gezin te stichten in de Pogues.

7 Geld kan je gekke dingen laten doen

De hele plot van deze show is gebaseerd op het goud dat de vader van John B niet heeft kunnen vinden. De Camerons stelen het goud van John B, omdat Ward denkt dat het van hem is sinds hij John B's vader hielp het te zoeken. John B en Sarah kregen het uiteindelijk terug met hulp van een paar vrienden in de Bahama's, maar uiteindelijk krijgen ze het weer van hen afgenomen.

Rafe schoot de sheriff neer, omdat hij John B over het goud wilde neerschieten. Toen schoot Ward Gavin neer, die de piloot was en de enige andere getuige van de schietpartij om geld. Als Pope dan te weten komt over zijn familieleden en het kruis van een miljoen dollar dat ze verborgen hebben, gaat het daar allemaal over, en nadat ze het kruis hebben gevonden en het opnieuw onder zich vandaan laten stelen, eindigen de mensen die het nemen, vechtend en iemand wordt neergeschoten. Geld is het niet waard.

6 John B.'s vader leeft

Was er nog iemand flipte na de seizoensfinale? Door de reeks wordt gedacht dat Big John dood is nadat Ward zijn hoofd op de boot sloeg en hem in de oceaan gooide. Iemand vindt zijn lichaam aangespoeld in zee en dat is het, iedereen denkt dat hij dood is. Maar dat is het niet.

In de laatste paar seconden van de finale zien we dat Carla Limbrey, een vrouw op zoek naar het kruis om zichzelf te genezen, naar Barbados gaat. Als ze bij het huis aankomt, leidt een heer haar naar binnen en loopt ze naar de veranda. Dan zien we Big John daar zitten, helemaal levend. Ze vraagt hem om de lijkwade te vinden die in het kruis zat, en hij zegt dat hij dat zal doen als ze belooft hem te beschermen.

5 Waar is het goud nu?

Nu je het helemaal hebt gehad, hebben we wat vragen. Uiteindelijk blijkt Ward Cameron zijn dood in scène te hebben gezet en zijn gezin mee te nemen op een privéboot naar een verre bestemming, zodat ze in vrede kunnen leven. Maar nadat John B heeft besloten hem niet overboord te duwen en hij in leven blijft, komt Rafe hem bezoeken en vertelt hem dat we het kruis hebben, we hebben het goud, we zijn klaar.

Maar waar is het goud? Je ziet het kruis zichtbaar op de boot. De laatste plaats waar we het goud zagen was toen de politie het van de helpers afpakte. Dus als ze ergens anders heen gaan, waar slaan ze het dan op? Is het in het huis van de Bahama's of ergens op het schip dat we niet zien? We moeten het weten.

4 Hoe weet hun leraar, meneer Sunn, over Denemarken Tanny en het kruis?

In het seizoen wordt onthuld dat Pope familie is van Tanny uit Denemarken, een man die tot slaaf was gemaakt en de enige overlevende was van het scheepswrak waarop het goud zich bevond. Hij wordt beschouwd als een van de eerste rijke burgers van het gebied. Het kruis van Santo Domingo was van hem en het bevatte een lijkwade, of doek, waarvan werd gezegd dat het door Jezus werd aangeraakt en iedereen die het aanraakte zou genezen worden. Dus als Carla Limbrey de doek nodig heeft, gaat ze ervan uit dat Pope weet waar het is. Hij niet, maar hij en de Pogues gaan er naar op jacht.

Een van de weinige keren dat de Pogues daadwerkelijk op school verschijnen, trekt hun leraar hen opzij en vraagt hen over Denemarken Tanny en noemt het kruis, bijna alsof hij wist dat Pope familie was en dat ze ernaar op zoek waren. Maar hoe bracht hij het plotseling ter sprake en wist hij ervan? Is hij een good guy of een bad guy? Zou hij familie zijn van paus? We hebben dit antwoord nodig in seizoen 3.

3 Wat stond er in het briefje dat Rose Cameron ontving?

Rose Cameron wordt gezien bij het ophalen van post buiten haar huis. Er is een Amazon-pakket en nog een paar andere dingen, maar ze krijgt een briefje van een buitenlands adres en maakt het open. Als ze dat doet, kunnen we de achterkant ervan zien en het lijkt een handgeschreven notitie te zijn. Veel mensen vermoeden dat het komt doordat Ward haar vertelt dat hij niet echt dood is, maar we weten het niet zeker. Onthult het waar het goud is of een ander geheim dat we nog niet weten? Wat het ook zegt, het maakt ons gek en we moeten het nu weten.

2 Krijgt Rafe de gerechtigheid die hij verdient?

Toen Ward zijn zelfmoord pleegde, liet hij een video achter waarin alles werd beschreven, inclusief de bekentenis dat hij degene was die sheriff Peterkin vermoordde. In werkelijkheid deed Rafe dat wel, maar zijn vader wilde niet dat hij in de problemen zou komen. Eerder in het seizoen komen we er echter achter dat de Pogues het wapen terugkrijgen dat Rafe heeft gebruikt en dat het is geregistreerd op Ward met Rafe's vingerafdrukken erop. Dus als zijn vingerafdrukken erop staan, moet hij nog steeds in de gevangenis worden gezet, zoals hij John B heeft gemaakt, en moet hij worden aangeklaagd voor dat en de andere misdaden die hij heeft begaan.

1 Waar is de lijkwade in het kruis gebleven?

Het hele punt van het kruis was om de lijkwade naar binnen te krijgen, maar toen ze hem openden met de sleutel die paus vond, ontbrak de lijkwade. Het enige dat erin zat, waren enkele motten. Nu namen ze aan dat de motten de lijkwade hadden opgegeten, maar als Limbrey uiteindelijk bij het huis van Big John verschijnt, vraagt ze hem waar het is. Het is dus duidelijk niet opgegeten door motten en is daar nog steeds ergens. Maar de vraag is waar en wie het heeft meegenomen en met welk doel? Alles wat we weten is dat we een seizoen 3 zoals morgen nodig hebben, zodat onze vragen kunnen worden beantwoord.

Aanbevolen: