De waarheid over de dochters van drukke Philipps, naam &, waarom ze voor hen koos

Inhoudsopgave:

De waarheid over de dochters van drukke Philipps, naam &, waarom ze voor hen koos
De waarheid over de dochters van drukke Philipps, naam &, waarom ze voor hen koos
Anonim

Busy Philipps is een drukke dame! Zie je wat we daar deden? De actrice zit al geruime tijd in de industrie en kreeg rollen in Freaks And Geeks, Dawson's Creek en natuurlijk haar verschijning in de populaire film White Chicks uit 2004!

In 2007 trouwde de actrice met manlief Marc Silverstein, met wie ze hun twee dochters, Birdie en Cricket deelt. Hoewel het ouderschap in het begin niet verliep zoals gepland, zo erg dat Busy en Marc bijna uit elkaar gingen, slaagden de twee erin om weer op het goede spoor te komen.

Philipps had het vaak over haar kinderen op haar E! talkshow, Busy Tonight, echter, na de annulering ervan, die een nummer op Busy deed, vragen fans zich af wat de fam jam heeft gedaan. Gezien de unieke namen die Busy koos, willen fans niet alleen weten hoe het met haar kinderen gaat, maar ook wat de inspiratie achter hun naam is.

Wie zijn de bezige dochters van Philips?

Busy Philipps' carrière is zeker de moeite waard! Niet alleen is de actrice sinds haar debuut eind jaren 90 aan de top van haar spel gebleven, maar ze heeft ook deel uitgemaakt van talloze iconische projecten.

Terwijl fans Busy kennen van haar rol in White Chick s, of haar kortstondige nachtelijke talkshow, Busy Tonight, weten velen niet dat ze eigenlijk een moeder is voor niet één, maar twee! Busy begon haar familie in 2008 uit te breiden, een jaar na haar huwelijk met manlief Marc Silverstein.

Het duo verwelkomde Birdie, hun eerstgeborene, en wekte veel belangstelling op voor de naamkeuze van Busy en Marc! Welnu, in 2013 verwelkomde het paar hun tweede kind, Cricket, wat echt een enorme interesse opwekte in de inspiratie achter zo'n unieke keuze.

Hoewel de kinderen van Busy uit de schijnwerpers blijven, schrikken ze er zeker niet voor terug om op de sociale media van Busy te verschijnen. Philipps is een trotse moeder, gezien de liefde die ze deelt voor haar kinderen op Instagram. Hoewel Busy altijd een behoorlijk eclectisch leven heeft geleid, zijn fans dol op hoe haar energie is getranscendeerd naar haar twee dochters, een eigenschap waar iedereen blij mee zou zijn.

De twee lijken zeker op mama en zijn dol op kunst, koken en Birdie's meest recente interesse, Young Royals, de nieuwste show op Netflix die helemaal razend is! Nou, Bridie was zo geïnteresseerd in de serie Zweedse prinsen, dat Busy ze meenam naar IKEA om een voorproefje te krijgen van wat Zweden te bieden heeft!

De show is een bron van licht voor veel LGTBQ+-kijkers, en aangezien Birdie vorig jaar als homo uit de kast kwam, is het duidelijk dat zij ook van de show genieten!

De betekenis achter hun namen

Met babynamen van beroemdheden die constant een hot topic zijn, toch Elon Musk en Grimes? Het is geen verrassing dat mensen veel vragen hadden voor Busy toen werd onthuld dat Birdie en Cricket hun echte geboortenamen waren.

Tijdens een interview op TODAY vroeg Kathie-Lee Gifford Busy wat de inspo achter hun namen was, en de actrice stond te popelen om dit allemaal te delen vanwege bijnamen!

"Sinds ik ben opgegroeid met een bijnaam; toen mijn man en ik onze baby's begonnen te krijgen, hebben we besloten dat als we onze kinderen iets wilden noemen, we ze gewoon dat ding zouden noemen dat we ze wilden noemen, " ze zei. "Ik hou van de namen," zei Busy. "Ik vind ze schattig!" En schattig zijn ze!

Nou, ondanks dat ze dol was op de namen, was het publiek er niet zo mee bezig. Velen schreven Busy en beweerden dat hun naam problemen zou veroorzaken op school, wat niet goed zat bij Busy.

De actrice ging naar Twitter om alle onzin over naam te laten rusten. zeggen: "Het is raar dat mensen denken dat mijn kinderen in therapie zullen zijn vanwege hun naam!" schreef ze, totdat ze het afmaakte met een hilarische opmerking. "Jongens! Mijn kinderen zullen om VEEL redenen in therapie zijn, dat weet ik zeker!"

Aanbevolen: