Dit is de waarheid over de stoornissen van Lisa Rinna's dochters

Inhoudsopgave:

Dit is de waarheid over de stoornissen van Lisa Rinna's dochters
Dit is de waarheid over de stoornissen van Lisa Rinna's dochters
Anonim

Het is normaal dat fans van de Real Housewives het gevoel hebben dat ze de cast heel goed kennen, en dat geldt met name voor RHOBH-ster Lisa Rinna. Hoewel de realityster ook een beroemde actrice is die speelde in soapseries en Melrose Place, heeft ze een charmant leven thuis met haar man Harry Hamlin en hun dochters Delilah en Amelia.

Hoewel fans benieuwd zijn of Lisa met haar dochters kan opschieten, lijkt het alsof ze een hechte familie zijn, en fans zien Delilah en Amelia van tijd tot tijd in de serie. Nu mensen het hebben over de relatie van Amelia en Scott Disick, komt de familie nog meer in de publiciteit.

RHOBH-fans weten dat Amelia haar verhaal over een eetstoornis heeft gedeeld en dat Delilah ook haar eigen gezondheidsproblemen heeft gehad. Laten we eens kijken wat deze zussen hebben meegemaakt.

Delilah's verhaal

Delilah heeft een goede relatie met Eyal Booker, maar ze is ook eerlijk geweest over de keren dat ze het moeilijk had in haar leven.

Lisa Rinna heeft onlangs over Delilah's gezondheid gesproken en ze zei dat Delilah panda's had.

Volgens People wilde Lisa meer delen nadat haar dochter zich op sociale media had opengesteld. Lisa legde uit: "Met betrekking tot Delilah's recente post, denk ik dat het tijd is om de aandoening te bespreken waarmee het allemaal begon - PANDAS (Pediatric Autoimmune Neuropsychiatric Disorders Associated with Streptococcal Infections)." De publicatie gaf de uitleg van het PANDA's-netwerk: ""Op zijn beurt, het kind begint snel levensveranderende symptomen te vertonen zoals OCS, angst, tics, persoonlijkheidsveranderingen, achteruitgang in reken- en handschriftvaardigheden, zintuiglijke gevoeligheden, restrictief eten en meer.”

Lisa zei dat, omdat Delilah deze aandoening had toen ze jonger was, het leidde tot fobieën en angsten, en gelukkig gaat het met de hulp van therapie goed met haar.

Lisa zei: "Ongeveer 10 procent van de pediatrische populatie zal tot op zekere hoogte PANDAS ontwikkelen."

Delilah deelde haar verhaal met haar fans en legde uit: "Ik heb geaarzeld om deze informatie met jullie te delen omdat er nu veel van jullie zijn en dat maakt me soms bang. Ik streef ernaar mijn uiterste best te doen om te zijn een positieve invloed op mijn jongere volgers. Ik wilde dit vandaag met jullie delen omdat het ten minste één persoon kan helpen die worstelt met angst en/of depressie."

Delilah zei dat nadat ze naar NYC ging om naar NYU te gaan, ze depressief was en een relatie had die giftig was. Ze ging terug naar huis, naar L. A. en ging naar een afkickkliniek, en nadat ze weer naar huis was gegaan, ging ze voor de tweede keer naar de afkickkliniek.

Lisa deelde ook dat ze erg trots is op hoe haar dochters openhartig zijn over deze ervaringen.

Amelia

Amelia deelde op Instagram dat ze in 2018 een eetstoornis had, en Amelia schreef een stuk voor Glamour.com, waarin ze deelde hoe het was om kwetsbaar te zijn over wat ze doormaakte.

Amelia vertelde dat ze ook een schildklieraandoening heeft en dat leerde ze toen ze aan het herstellen was. Ze schreef: "Ik bevond me nog steeds in een uiterst kwetsbare periode in mijn leven toen ik naar buiten kwam over mijn eetstoornis. In de nasleep van mijn anorexia werd bij mij de ziekte van Hashimoto vastgesteld, een auto-immuunziekte die je schildklier aantast. reageren op zo lang uitgehongerd zijn. Met Hashimoto's zal ik elke ochtend twee pillen moeten nemen zodra ik wakker word, misschien voor de rest van mijn leven. Dat is natuurlijk niet het ergste in de wereld, maar het is moeilijk wetende dat ik mezelf dit heb aangedaan."

Volgens The Daily Mail schrok Amelia toen ze naar de dokter ging en hij legde uit dat ze binnen vier maanden niet zou leven als ze op het pad bleef dat ze was. Amelia worstelt ook met angst en depressie.

Het is echt inspirerend om te horen dat beide dochters van Lisa Rinna heel open zijn over hun ervaringen. Volgens People werd Amelia geïnterviewd op de podcast Skinny Confidential, en ze zei dat het niet gezond was voor haar en haar zus Delilah om naar een meisjesschool in Brentwood, Californië te gaan.

Ze legde uit dat ze een "negatieve mentaliteit" had die daarna voortduurde.

Fans zijn erg blij om te zien dat Amelia en Delilah het nu heel goed doen, en beiden lijken een geweldige en gelukkige relatie te hebben. Delilah deelde onlangs haar liefde voor haar vriend op Instagram en schreef in haar onderschrift dat hij geweldig is over haar geestelijke gezondheidsproblemen: ze schreef: "Eyal Booker, ik hou elke dag meer en meer van je. Bedankt dat je er altijd voor me bent als de wordt moeilijk met mijn geestelijke gezondheid. Bedankt dat je me altijd de liefde toont die ik verdien."

Aanbevolen: