Waarom de drukke Philipps stopte met acteren voordat ze de rol op 'Girls5Eva' kreeg aangeboden

Inhoudsopgave:

Waarom de drukke Philipps stopte met acteren voordat ze de rol op 'Girls5Eva' kreeg aangeboden
Waarom de drukke Philipps stopte met acteren voordat ze de rol op 'Girls5Eva' kreeg aangeboden
Anonim

Busy Philipps werd jaren geleden een social media influencer en werd beroemd door haar verhalen op Instagram. Ze heeft momenteel meer dan twee miljoen volgers op de gram. Voordat ze populair werd omdat ze haar leven op haar Instagram-verhalen deelde, was ze een actrice. Toen besloot ze in feite het leven van de acteur op te geven om vele redenen, die hier zullen worden besproken.

Philipps vond andere manieren om geld te verdienen buiten acteren, zoals het starten van haar eigen talkshow, haar eigen podcast en het schrijven van haar eigen memoires. Ze beta alt ook promoties op Instagram, waarvoor sommige fans haar hebben gesteund, maar ach, volgens Philipps, "je verdient geld als je kunt in deze business", zei ze in een van haar verhalen. Restanten betalen de huur niet precies, in tegenstelling tot wat sommigen misschien denken.

De vele redenen waarom Philipps besloot te stoppen met acteren, zijn onder meer geldproblemen, moeder zijn en de industrie beu worden.

8 Ze was kapot door 28

Op 28-jarige leeftijd was Philipps blut, ook al had ze in drie grote tv-shows geacteerd. Ze werd altijd gecast in de rol van de beste vriend en kreeg nooit een hoofdrol. Ze was bijvoorbeeld Joey's kamergenote op Dawson's Creek en een van Jules' besties in Cougar Town. Philipps heeft toegegeven dat acteren nooit een vast inkomen voor haar is geweest. Fans denken automatisch dat alleen omdat iemand in een groot tv-programma is geweest, ze vol geld zitten, wat niet altijd het geval is. Dat is het leven van een acteur. Het is voor de meesten een leven vol onzekerheid.

7 Sociale media lieten haar moeder worden

Door verhalen te posten over haar dagelijks leven als echtgenote en moeder en beste vriendin van Oscarwinnares Michelle Williams, kon Philipps thuis blijven en voor haar kinderen zorgen terwijl ze betaald werd om merkpartnerschappen op Instagram te doen. Ze kreeg snel volgers voor haar dagelijkse Instagram-verhaalupdates en zegt dat ze haar volgers graag vermaakt met updates over haar leven. Een van haar meest memorabele momenten in het Instagram-verhaal was toen ze dronken was en zichzelf buiten haar eigen huis opsloot nadat ze de Golden Globes had bijgewoond en buiten vast kwam te zitten in de regen.

6 Problemen met haar lichaamsbeeld

Actrice zijn in Hollywood betekent helaas dat er een grote kans is dat je te maken krijgt met kritiek op je lichaam. Philipps verklaarde in haar memoires dat een van de stylisten op de show tijdens Dawson's Creek opmerkingen zou maken over hoe alles paste en er geweldig uitzag bij Philipps' co-ster Katie Holmes. Dat was niet altijd het geval voor Philipps. Ze heeft gezegd dat fotografen haar moedervlekken vaak willen verwijderen met photoshop, maar ze verzoekt vriendelijk om dat tegenwoordig niet te doen omdat ze heeft geleerd trots te zijn op haar lichaam. Ze werd gevraagd om minstens één keer af te vallen voor een rol, wat haar stoorde, maar ze deed het toch om de mensen die haar hadden aangenomen te plezieren.

5 Haar talkshow en podcast lieten haar zichzelf zijn

Philipps' talkshow die helaas maar één seizoen duurde, stelde haar in staat de creatieve geest achter haar eigen werk te zijn en met haar beroemde vrienden te praten op een bank voor een publiek. Er was geen acteren of auditie voor nodig, maar het stelde haar in staat haar stem te gebruiken voor dingen waar ze in geloofde en het gaf haar een platform om gewoon zichzelf te zijn, net als haar sociale media-accounts, maar op een groot netwerk. Nadat de talkshow was geannuleerd, begonnen Philipps en haar vrienden een podcast te bouwen, wat voor haar een geweldige manier was om geld te verdienen tijdens de pandemie. Dankzij de podcast kon ze geld verdienen terwijl ze haar eigen controle over de dingen had, in plaats van actrice te zijn en voor iemand anders te gaan werken.

4 Ze heeft een boekdeal

Vanwege het overweldigende succes van Philipps' Instagram-verhalen werd ze benaderd om een memoires over haar leven te schrijven, omdat haar leven zo vermakelijk was geworden voor zoveel mensen op sociale media. Ze ging maandenlang bijna elke dag naar coffeeshops en documenteerde natuurlijk het proces van het schrijven van boeken op haar verhaal. Door het schrijven van boeken kon Philipps aan haar eigen schema werken, wat het tegenovergestelde is van hoe het is om acteur te zijn in een tv-show. Eenmaal ingehuurd op 'Girls5Eva', was Philipps erg vocaal in haar verhalen en in haar podcast over hoe vermoeiend het werkschema voor de serie was.

3 Acteren betekent gekke schema's

Philipps heeft in haar memoires en in haar Instagram-verhalen verklaard dat ze altijd heel goed is geweest in werken. Ze heeft een zeer sterke arbeidsethos. Nadat ik moeder was geworden, werd het een beetje uitdagender als het ging om werkschema's. In Cougar Town had ze het geluk om haar kinderen mee te nemen om met haar te werken. Cougar Town was op dat moment in haar leven het perfecte optreden voor haar vanwege haar vermogen om haar kinderen naar het werk te brengen en het feit dat het een show was die zes seizoenen duurde, wat haar een vast werk en een vast inkomen opleverde..

2 Ze had perfecte omstandigheden nodig om een acteerbaan aan te nemen

Philipps verklaarde in een Instagram-bericht voordat ze het 'Girls5Eva'-optreden kreeg dat ze stopte met acteren, maar slechts een soort van. Ze zei dat ze gewoon een acteerbaan nodig had om een "domme hoeveelheid geld" te betalen en de exacte werkomstandigheden te hebben die ze nodig had. Vervolgens zei ze dat ze alleen zal werken aan projecten die worden uitgevoerd door iemand van wie ze houdt of waar ze een grote fan van is. Voor degenen die zich afvragen, ja, ze houdt van en is een grote fan van Tina Fey, die haar inhuurde op 'Girls5Eva'.

1 Acteur zijn 'draagt op je hart en ziel', zei ze

Philipps verklaarde op haar Instagram dat ze ervan houdt om acteur te zijn 'met elke vezel van mijn wezen', maar dat 'het beroep van acteur op je hart en ziel drukt'. Het is geen geheim dat de entertainmentindustrie een uitdaging kan zijn en het heeft zeker zijn tol geëist van veel acteurs in Hollywood, waaronder Philipps.

Aanbevolen: