De waarheid over de relatie tussen drukke Philipps en Colin Hanks

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen drukke Philipps en Colin Hanks
De waarheid over de relatie tussen drukke Philipps en Colin Hanks
Anonim

Busy Philipps is altijd openhartig geweest over haar persoonlijke leven - Ze is openhartig over haar "hobbelige" huwelijk met Marc Silverstein, haar langdurige vriendschap met Michelle Williams en de reden waarom ze haar dochters Birdie en Cricket noemde. Ze heeft fans ook volledige toegang gegeven tot haar ex-bestanden - ze vertelde de details over haar studentenliefde met de zoon van Tom Hanks, Colin, en hoe ze al die jaren een hechte vriendschap hebben onderhouden. Hier is alles wat je moet weten over het voormalige koppel.

Drukke Philipps en Colin Hanks gebruikt tot nu toe

In 2017, toen ze Live with Kelly presenteerde, onthulde Philipps dat ze met Hanks uitging toen ze nog studeerden aan de Loyola Marymount University.'Hij was mijn studievriend!' ze zei. "We hebben elkaar leren kennen toen ik 18 was en Colin 19 […] We hebben elkaar 20 jaar geleden ontmoet! En we gaan veel met elkaar om. En ik heb momenten waarop ik denk: hoe cool dat we elkaar op dit vormende moment samen kenden?'"

The Untraceable-acteur verscheen ook in de show en deelde zijn ervaring met het daten van de White Chicks-ster. "We kregen onze eerste tv-shows in dezelfde week. We kregen onze eerste films in dezelfde week", vertelde hij. "We hebben alle echt speciale momenten in het leven van een jonge acteur samen kunnen beleven." Beide acteurs namen ook de verantwoordelijkheid toen hem werd gevraagd naar de breuk. "We waren jong - we waren baby's. Eerlijk gezegd was ik een eikel", gaf Philipps toe. "En dat was ik ook", voegde Hanks eraan toe.

Busy Philipps & Colin Hanks zijn nog steeds beste vrienden

In 2018 citeerde Philipps de tweet van InStyle: "Als je ex vrienden met je wil zijn, zegt de wetenschap dat ze misschien een psychopaat zijn." Ze CC-ed Hanks op de post. De I Feel Pretty-ster vertelde eerder aan Kelly Ripa dat zij en Hanks "nu heel erg goede vrienden zijn". door je oude studievriendin."

Hanks heeft zelfs onthuld dat ze samen naar school gaan. "We hebben al deze echt speciale momenten in het leven van jonge acteurs samen kunnen beleven, en nu kunnen we ook samen naar school gaan", zei Hanks, eraan toevoegend dat hun band "zeer zeldzaam" is. In 2019 gingen de twee terug naar LMU om herinneringen op te halen aan hun tijd daar, een theaterles te geven en de alumnimuur van de universiteit te bezoeken.

Hoewel velen niet enthousiast zijn over het idee om vrienden te blijven met een ex, denken sommige fans nog steeds dat Philipps en Hanks 'ex-doelen' zijn. Een fan zei dat hun relatie "als het echte leven [La La Land] is, maar dat ze uiteindelijk echt goede vrienden werden en geen geliefden. Een ander stelde voor om een film te maken over hun verhaal. "Ze zouden er een show over moeten schrijven, dit liefdesverhaal en vriendschap. Ik zou er helemaal naar kijken, "schreef de YouTube-commentator.

Wat de drukke echtgenoten van Philipps en Colin Hanks vinden van hun vriendschap

Als je nog steeds vreemd bent over hun vriendschap, helpt het misschien om te weten dat de echtgenoten van Philipps en Hanks helemaal cool zijn met hun relatie. "Zijn vrouw en ik zijn hecht, hij en mijn man hangen samen. We gaan samen op vakantie. Hij is echt opgewonden dat ik hier ben", vertelde de actrice aan Ripa over hun viertalsituatie. Philipps en haar man zijn ook behoorlijke relatiedoelen, dus geen wonder dat Hanks het steunt.

Silverstein - die het scenario schreef voor The Vow met in de hoofdrol Rachel McAdams en Channing Tatum - schreef zijn en Philipps' geloften aan elkaar in de film. De actrice wist niet dat hij dat had gedaan. Toen ze erachter kwam, zei ze dat ze "hysterisch aan het snikken was" tijdens het kijken naar de film in het vliegtuig. Net als zijn vrouw hield Silverstein ook contact met zijn ex-verloofde en schrijfpartner, Abby Kohn. De actrice gaf toe jaloers te zijn op Kohn totdat ze met een andere man trouwde en kinderen met hem kreeg.

Wat Hanks betreft, hij heeft twee kinderen met zijn vrouw, Samantha Bryant. "Elke dag herinner ik onze meisjes eraan wat een geweldige moeder ze hebben", schreef de acteur over zijn vrouw op Instagram tijdens Moederdag in 2020. "Niet dat ik dat moet. Ze weten het."

Aanbevolen: