Cara Delevingne houdt van haar Ahem, 'persoonlijk speelgoed', heeft foto's om het te bewijzen

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne houdt van haar Ahem, 'persoonlijk speelgoed', heeft foto's om het te bewijzen
Cara Delevingne houdt van haar Ahem, 'persoonlijk speelgoed', heeft foto's om het te bewijzen
Anonim

Cara Delevignge is niet veel verlegen. Het model dat actrice is geworden, is een open boek als het gaat om haar persoonlijke leven en haar datinggeschiedenis, en brengt zelfs een documentaire uit over met wie ze contact heeft.

Nu vertelt ze haar fans luid en duidelijk dat haar wellnessroutine wat, laten we zeggen, speelgoedactie voor volwassenen omvat. Is iemand verrast?

Lees verder voor een overzicht van wat Cara te zeggen heeft over haar favoriete slaapkameraccessoire en om precies te weten te komen hoe haar enorme fanbase en beroemde vrienden op die informatie reageerden. Het is zeer persoonlijke informatie, niet? Volgens Cara zouden we allemaal meer open moeten zijn over dit soort dingen - en zij loopt absoluut voorop.

She's Got Good Vibes

Hier is het bericht dat Cara dit weekend op haar socials heeft gedeeld. Het laat haar pruilen met een boeket met bloemen en iets dat absoluut geen bloem is. Het knalblauwe speeltje is ook geen telefoon, maar vertel dat maar niet aan Cara. Ze poseerde ermee tegen haar oor op een andere foto die ze deelde in haar IG Stories, en die het speelgoedbedrijf (Lora DiCarlo) op hun eigen hoofdfeed plaatste:

Cara's post bevatte een bijschrift dat grapte dat diamanten niet echt de beste vriend van een meisje zijn, plus een extra brutale foto van haar zittend op een flipperkast met 'Playboy'-thema. Meisje heeft gevoel voor humor, dat is zeker.

Haar vrienden zijn er dol op

Wie kan er niet van Cara houden? In de loop der jaren omvatte haar vriendschapskring iedereen, van Taylor Swift tot Bella Hadid, en velen van hen stemden in onder haar laatste bericht over de kracht van de sfeer.

De sterkste reactie kwam van 'Scandal'-actrice Kerry Washington, die een all-caps-reactie van 'AMEN' schreef.

Bella Thorne (die dit jaar haar eigen riskante routines naar buiten bracht via die OnlyFans die het internet brak) merkte op: "Dit bijschrift hahahahhahahah."

Afgezien van fans die smolten over haar moed en kwetsbaarheid, kwamen de meeste opmerkingen van Cara's contacten in de modellenindustrie. Mode-agent Daniel Mirkin becommentarieerde een hart, terwijl modellen als Daisy Lowe en Jessie Jo Stark "need" en een reeks hart- en hart-oog-emoji's schreven.

Cara is eigenlijk de eigenaar van het speelgoedbedrijf

Ooit afgevraagd wat dit supermodel doet met haar ongelooflijk forse vermogen? Ze runt bedrijven zoals hierboven genoemd. Haar post trok niet alleen de aandacht van mensen voor het pittige onderwerp, het had Cara misschien ook wat verkopen opgeleverd.

In de officiële IG-aankondiging van het bedrijf dat Cara bij hun team komt (hierboven), vertelde het model waarom hun producten zo belangrijk zijn voor haar wereldbeeld:

"Lora DiCarlo's visie vertegenwoordigt zoveel van waar ik voor sta - door vrouwen geleid, femme-gericht en inclusief plezier […] Hun bekroonde producten herdefiniëren hoe mensen hun plezier ontdekken, ervaren en er eigenaar van worden. " Manier van praten!

Aanbevolen: