Het uitvinden van Anna's Julia Garner onthult dat ze het echte leven Anna Delvey persoonlijk heeft ontmoet

Inhoudsopgave:

Het uitvinden van Anna's Julia Garner onthult dat ze het echte leven Anna Delvey persoonlijk heeft ontmoet
Het uitvinden van Anna's Julia Garner onthult dat ze het echte leven Anna Delvey persoonlijk heeft ontmoet
Anonim

Actrice Julia Garner heeft onthuld dat ze Anna Delvey heeft ontmoet, de oplichter die ze speelt in het Netflix-hitdrama Inventing Anna.

In een cover-interview voor Marie Claire Australia's maart 2022-editie, sprak de 28-jarige actrice over haar bizarre gevangenisontmoeting met de vrouw die zich voordeed als een rijke Duitse erfgename.

Garner ontmoette echte nep-erfgename in de gevangenis

Ozark-actrice Julia Garner vertelde het verhaal over hoe Anna Delvey, 31, haar botweg had gevraagd: "Hoe ga je me spelen? Kun je me nu doen?"

Ze vond deze vraag hilarisch: 'Het was erg intimiderend, maar toen ik net herhaalde wat ze zei, vond ze het zo grappig', vertelde Julia aan het modeblad.

De in Rusland geboren Delvey, echte achternaam Sorokin, kreeg bekendheid nadat ze zich voordeed als een Duitse erfgename en rijke New Yorkers oplichtte voor honderdduizenden dollars.

'Ze hoeven het niet eens te zijn met wat ze deed, maar ze moeten open zijn en bereid zijn te begrijpen waarom ze het deed. Mensen maken fouten en Anna is een persoon,' legde Garner uit, daarbij aanhalend dat ze de vrouw nooit in een grap of parodie wilde veranderen. ' Ik denk niet dat ze een verschil ziet tussen honger hebben en ambitieus zijn.'

Duitse erfgename heeft de rijken opgelicht om levensstijl te financieren

Tussen 2013 en 2017 bedroog ze banken, hotels, socialites en vrienden van in totaal $ 275.000 om haar weelderige levensstijl te financieren. Het negendelige drama van Shonda Rhimes onderzoekt hoe ze de elite van hun rijkdom heeft opgelicht.

Delvey werd uiteindelijk gearresteerd in oktober 2017 en werd in april 2019 schuldig bevonden aan acht aanklachten, waaronder grote diefstal. De in Rusland geboren oplichter werd veroordeeld tot vier tot twaalf jaar gevangenisstraf en werd in februari 2021 vrijgelaten, voordat ze opnieuw werd opgesloten voor het overschrijden van haar Amerikaanse visum.

Toegeven dat het onwerkelijk was om de vrouw te ontmoeten die ze al zo lang speelde. 'Ze is erg grappig als je haar in het echt ontmoet, dus ik wist dat er een komisch aspect aan de show moest zitten. Heel grappig, heel sympathiek, en ze wilde praten, zo veel als ze kon.' Garner begrijpt hoe zoveel mensen voor haar charme vielen, in de veronderstelling dat ze heel leuk zou zijn om mee om te gaan.

Aanbevolen: