20 foto's van Fiona die bewijzen dat het volgende seizoen van schaamteloos niets zal zijn zonder haar

Inhoudsopgave:

20 foto's van Fiona die bewijzen dat het volgende seizoen van schaamteloos niets zal zijn zonder haar
20 foto's van Fiona die bewijzen dat het volgende seizoen van schaamteloos niets zal zijn zonder haar
Anonim

Het zal niet hetzelfde zijn. Dat is nog maar het kort. Nu het tiende seizoen van Shameless op 10 november in première gaat, is dit het ideale moment om te praten over hoe bezorgd we zijn over de toekomst. Natuurlijk zijn velen van mening dat de serie de afgelopen jaren heeft ontbroken. Maar het is zeker in gevaar nu Fiona Gallagher's Emmy Rossum voorgoed uit is. Volgens eOnline heeft Emmy geen plannen om ooit terug te keren naar de serie die haar beroemd heeft gemaakt. En dat is balen, want Fiona was het epicentrum en het hart van de show. Terwijl Express.co zegt dat het komende tiende seizoen misschien niet de laatste zal zijn, zou het heel goed te danken kunnen zijn aan het vertrek van Emmy. Zonder verder oponthoud, hier zijn 20 foto's van Fiona die bewijzen dat het laatste seizoen van Shameless niets zal zijn zonder haar.

20 Fiona vocht voor haar broers en zussen alsof het haar eigen kinderen waren

In de aflevering van seizoen drie, "Long Way From Home", bevestigde Fiona zichzelf in onze goede genade. Vooral toen ze naar de rechtbank ging om te vechten voor haar recht om de wettelijke voogd van haar jongere broers en zussen te zijn. De hartverscheurende scène herinnerde ons eraan hoe oneerlijk Fiona's leven was, maar ook hoe noodzakelijk het was voor de ontwikkeling van haar broers en zussen.

19 Fiona V. S. Frank: de echte ouder van de familie Gallagher

Niemand kan zo teen-tot-teen gaan met Frank zoals Fiona. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom we denken dat de show in de toekomst zal lijden. Hoewel Lip en Ian de verbale scherpzinnigheid hebben om Frank te slim af te zijn, heeft Fiona de grootste reden om boos te zijn op haar vader. Ze moest tenslotte zijn werk voor hem doen ten koste van haar geluk. Om die reden was zij zijn beste sparringpartner.

18 Zelfs als ze een totaal wrak is, is ze een knaller

Fiona heeft een aantal destructieve verhaallijnen doorgemaakt op Shameless. Haar laatste, in seizoen negen, was bijzonder slecht. Maar, zoals we op deze foto kunnen zien, zelfs als Fiona in de put zit, kan ze nog steeds een knaller hebben. Dat is de Gallagher-manier. Maar we moeten toegeven dat geen enkele andere Gallagher deze kwaliteit zo goed laat zien als Fiona.

17 Fiona steekt haar handen diep in de modder… Letterlijk en metaforisch

Fiona inspireerde haar jongere broers en zussen om verantwoordelijkheid voor hun leven te nemen en hun handen in de modder te steken. De familie Gallagher is in armoede geboren en heeft dus niet de kansen gekregen die velen van ons hebben. Maar dat weerhield Fiona er niet van om hard aan AF voor zichzelf te werken. Deze foto was van toen ze haar eigen wasserette opende, wat het begin was van haar kortstondige onroerendgoedimperium.

16 Een personage dat niet bang is om haar donkerste fantasieën te ontdekken

Velen van ons hielden niet van Fiona's boog met Robbie, de broer van haar vriend. Maar we moeten toegeven dat we het geweldig vonden om haar tijdens die treinrit te zien toegeven aan haar donkerste fantasieën. Fiona heeft zichzelf in allerlei absurd slechte scenario's geplaatst, maar ze waren allemaal wellustig en boeiend dankzij haar dynamische karakter en de geweldige uitvoering van Emmy Rossum.

15 Het was niet allemaal stoom met haar en Jimmy, er was ook een oprechte connectie

Over "salacious" gesproken, Fiona's relatie met Jimmy was regelrecht vuur. Maar het was niet allemaal stomend. Als we daar alleen maar om gaven, zouden we geobsedeerd zijn door de meeste van haar relaties op het scherm. Maar we voelden voor hun verbinding. Zelfs wanneer de een of de ander hun zaakjes niet op een rij konden krijgen en dingen konden laten werken. Met uitzondering van Ian en Mickey is geen enkele schaamteloze relatie zo mooi geweest.

14 Die keer dat ze instortte toen ze 'vaarwel' zei

Oké, we weten allemaal dat de Gallagher hun huis terug hebben, maar we waren er kapot van toen ze het verloren. Wat dit keerpunt echt verkocht, was de scène waarin Fiona 'vaarwel' zei tegen haar ouderlijk huis en de groeigrafiek van haar broers en zussen. Het was de emotionele reactie die een normale versie van Frank of Monica zou hebben gehad. Maar we weten allemaal dat Fiona de echte Gallagher-ouder is.

13 Totaal niet bang om een kalkoen op haar hoofd te dragen

Ja, Fiona is het lekkere meisje op het feest dat niet bang is om een kalkoen op haar hoofd te dragen. Dat is precies waarom zovelen van ons zo hard op deze Gallagher verpletterden. Ze was een echt persoon. Ze wilde plezier hebben. Ze wilde problemen veroorzaken en met iedereen in de problemen komen. Haar kleine momenten van avontuur en humor zullen we het meest missen.

12 Die lonende momenten van pure vreugde

Omdat Shameless in de eerste plaats een drama is, is het leven van de meeste personages een hel. Ze reizen door een rivier vol slib (soms letterlijk) om ergens positief te komen. Maar toen Fiona eindelijk de overhand kreeg in een situatie of in een relatie, liet ze op authentieke wijze haar pure ongebreidelde vreugde los. Het zien van Fiona's aanstekelijke glimlach op het scherm zal erg gemist worden.

11 Komt tot het besef dat sommige mensen gewoon niet zullen veranderen

Fiona heeft een paar momenten van openbaring gehad als het om haar vader gaat. Een van de meest memorabele was toen ze zich realiseerde dat Frank echt van iemand anders hield dan van zichzelf. Natuurlijk was er alleen de dood van haar moeder nodig om daar achter te komen. Maar haar laatste scène met haar afstandelijke pop was ook enigszins een afspiegeling van dit begrip. Het is jammer dat we geen echte oplossing tussen de twee zullen zien.

10 Geconfronteerd met de gevolgen van enkele ECHT schaamteloze fouten

Hoewel Ian momenteel de prijs beta alt voor een aantal van zijn fouten, kunnen we geen contact met hem krijgen zoals we dat kunnen met Fiona. Toen ze werd opgesloten, voelden we echt haar pijn. We wisten waarom ze daar was en hoe vreselijk ze zich voelde over wat ze had gedaan om zichzelf in deze situatie te brengen. Uiteindelijk werd het een van de meest bepalende momenten voor haar personage… in ieder geval in de eerdere seizoenen.

9 Vallen in Frank-achtige patronen

Alle Gallagher-kinderen hebben momenten gehad waarop ze hebben laten zien dat ze in Frank-achtige patronen kunnen vallen. Vooral Lip is door dat konijnenhol gegaan. Maar aangezien Fiona de surrogaatouder voor haar hele familie was, waren er daadwerkelijke belangen achter de mogelijkheid dat ze uit de gratie zou vallen. Dit maakte haar afdaling in de duisternis meer hartverscheurend en boeiender.

8 Verwantschap vinden met haar kleine broertje Liam

Na wat er met hen twee gebeurde toen Liam jonger was, zouden we verwachten dat zijn relatie met Fiona vol wrok zou zitten. Integendeel, de twee vonden een soort verwantschap met elkaar. Het dramatische incident dat Liam bijna het leven kostte, bracht hem dichter bij de zus die dat moment veroorzaakte. Deze wending maakt ons niet alleen geliefd bij hen beiden, maar herinnert ons ook aan het belang van vergeving.

7 Werkelijke BFF-doelen

We weten niet helemaal zeker wat er in de laatste seizoenen met de band tussen Fiona en V is gebeurd, maar in de aanloop naar hun gebrek aan interactie was hun vriendschap een van de hoogtepunten van de show. Hun connectie was iets wat we allemaal willen met onze vrienden en familie. Het was gebouwd op vertrouwen, loyaliteit en hilarisch brute eerlijkheid.

6 Fiona's welverdiende plek aan het hoofd van de tafel

Wie de filmmakers ook besluiten om in Fiona's stoel naar voren te gaan, zal een aantal grote schoenen moeten vullen. Fiona maakte de Gallagher-eettafel compleet zoals geen ander personage dat kan. Zelfs Frank of Lip niet. Zij was degene die de loop van haar hele leven veranderde om een baan te doen die niet van haar was, om te beginnen. Ze is de ouderfiguur van de Gallagher en verdient het altijd om aan het hoofd van hun tafel te staan.

5 Misschien worden ze buiten het scherm herenigd?

Veel fans waren teleurgesteld dat Fiona nooit een laatste reünie met Jimmy heeft gehad voordat ze de serie verliet. Nu Emmy Rossum waarschijnlijk nooit meer terugkeert naar Shameless, moeten we ons misschien voorstellen wat er met deze twee door sterren gekruiste geliefden gebeurt. Hoewel Fiona zeker beter af is zonder Jimmy, hoopt een deel van ons dat hij zijn zaakjes op orde heeft om bij haar te kunnen zijn.

4 Ze kan het spel van de jongens ZO veel beter spelen dan zij

Oké, dus Fiona werd (soms letterlijk) eigendom van enkele van de schokkerige kerels in haar persoonlijke leven en in het bedrijfsleven. Maar we vonden het geweldig om die momenten te zien waarop ze eruit kwam als een totale baas. Fiona kon met de beste van hen opschieten. Haar geschiedenis aan de Southside leerde haar sluw, dominant en absoluut onbevreesd te zijn. We gaan die momenten missen.

3 Weet je nog hoe ze die vieze kleine hond kreeg?

Op de een of andere manier is die vieze kleine hond verdwenen. We hielden echter van het seizoen waarin hij de overhand had. Niet omdat we vonden dat Fiona een huisdier zou moeten hebben, maar omdat we dol waren op hoe ze de hond in de eerste plaats kreeg. Op typische Shameless-manier was hoe Fiona met de kleine furball eindigde … nou ja … schaamteloos. Maar de verhuizing was ook logisch voor haar personage dat iets had met zwerfdieren. Gewoonlijk waren het gewoon mensen.

2 De plek waar niemand op hun trouwdag wil zijn

Sommigen hielden niet van de verhaallijn van Fiona/Sean, maar we kunnen allemaal toegeven dat het resultaat hartverscheurend was, vooral voor Fiona. Dit is een plek waar geen enkele bruid op haar trouwdag wil zijn. Maar Fiona had hard gewerkt voor een mooie toekomst. Maar op Shameless moeten personages zwaar lijden voordat ze enig gevoel van langdurig geluk kunnen vinden. Zo is het leven een beetje.

1 Ze hield van ze toen niemand anders dat zou doen

Fiona hield van haar broers en zussen toen ze niemand anders hadden. Ze waste hun kleren. Maakte hun eten. Ze vocht samen met hun pestkoppen. Ze begeleidde hen bij bijna elke belangrijke mijlpaal in hun leven. Hoewel ze hun zus was, was ze ook hun moeder. Om die reden was zij het kloppend hart van de show. En eerlijk gezegd, het zal gewoon niet hetzelfde zijn zonder haar.

Aanbevolen: