Lorde's nieuwe album Solar Power spoort Twitter-rundvlees tussen fans en critici aan

Lorde's nieuwe album Solar Power spoort Twitter-rundvlees tussen fans en critici aan
Lorde's nieuwe album Solar Power spoort Twitter-rundvlees tussen fans en critici aan
Anonim

Lorde werd beroemd op de jonge leeftijd van 16. Nu, met de release van haar derde studioalbum, spreekt ze uit over de impact van roem op haar leven.

In een interview met The Sunday Times sprak Lorde over hoe ze op jonge leeftijd omging met en reageerde op roem en druk. Ze zei: "Ik ben zo gegroeid in de jaren sinds ik beroemd werd. Schoolvrienden beschrijven me als een moeder of oma." Ze zei ook dat ze "aanzienlijk minder beroemd" is dan ze was op 16-jarige leeftijd, maar dat is hoe ze het leuk vindt.

Lorde's derde studioalbum, Solar Power, bevat recente nummers, "Mood Ring", "Stoned at the Nail Salon" en "Solar Power." Het heeft een geluid uit de jaren 70 en 90, wat aangeeft dat de zangeres klaar is om over te gaan naar een meer volwassen geluid en publiek - of dat ze het gevoel heeft dat haar publiek met haar volwassen is geworden. Volgens hun opmerkingen leken Twitter-gebruikers verdeeld over de het laatste album van de zanger.

Sommigen verklaarden dat ze niet tevreden waren.

Sommigen waren brutaal eerlijk over hun mening.

Een muziekcriticus, Anna Gaca van Pitchfork, roosterde het album, verwijzend naar een van de nummers - "Secrets From A Girl (Who's Seen It All)" - als "ondiep". De fans van Lorde waren er echter snel bij om de zanger te verdedigen en Pitchfork te beledigen.

Lorde bereikte in 2013 de commerciële muziekscene met haar EP, The Love Club. Een van Lorde's singles op de EP, "Royals", was een grote hit, geprezen om zijn songwriting en zang. Het nummer stond negen weken in de Billboard Hot 100 in de VS en werd een van de best verkochte singles aller tijden. Het won ook Lorde twee Grammy Awards.

Lorde bracht ook haar eerste studioalbum uit, Pure Heroine, in 2013. Het album bevatte ook "Royals" en was een succes bij zowel muziekrecensenten als het publiek.

Lorde's tweede studioalbum, Melodrama, was een flop vergeleken met Pure Heroine, en Lorde was zich hiervan bewust. Ze vertelde The Sunday Times: "Toen Melodrama uitkwam, had ik dit moment van: 'Ah, ik zal niet altijd nummer één zijn gedurende negen weken.'"

Lorde beschreef haar laatste album als 'het goddelijke'. Ze vertelde ook aan The New York Times: "Het is een van mijn geweldige wietalbums." Het album werd op 20 augustus uitgebracht en is nu online en in muziekwinkels te koop.

Aanbevolen: