Fans noemen Michael Keaton 'te oud' terwijl hij gutst over terugkeer naar zijn Batman-rol

Fans noemen Michael Keaton 'te oud' terwijl hij gutst over terugkeer naar zijn Batman-rol
Fans noemen Michael Keaton 'te oud' terwijl hij gutst over terugkeer naar zijn Batman-rol
Anonim

Acteur Michael Keaton heeft jarenlang de beroemde rol van Batman gespeeld, voor het eerst te zien in Tim Burton's aanpassing uit 1989, tegenover Jack Nicholson. Hij speelde ook in het vervolg van de film Batman Returns.

Onlangs werd aangekondigd dat Keaton zijn iconische rol zal hernemen in de aankomende DC-film uit 2022, The Flash. Ben Affleck is al geïntroduceerd in het DC Extended Universe als hetzelfde personage, daarom wordt verwacht dat Keaton een Batman uit een alternatief universum speelt.

Fans waren aanvankelijk enthousiast om te horen van Keaton's terugkeer, maar het lijkt erop dat ze zich tegen de acteur hebben gekeerd. Velen beweren nu dat hij "te oud" is om de tijdloze burgerwacht te spelen. Een fan twitterde: "Hij is zo'n 70, waarom draagt hij het batsuit?"

Een ander voegde toe: "Michael Keaton is 69 jaar oud en hij was geen overtuigende stoere kerel toen hij 40 was… Wat is dit de jaren '40?"

"Ik had nog steeds Jeffrey Dean Morgan verkozen boven Michael Keaton voor Batman/(Flashpoint Batman), ik begrijp niet waarom WB Nostalgia oplegt aan de DCEU, zoals het met rust laten en verder gaan!" schreef nog een hater.

Deze kritiek lijkt Keaton echter niet te faseren. Onlangs vertelde hij Jakes Takes over het opnieuw aantrekken van zijn beruchte kostuum. De 69-jarige acteur zei: "Het was schokkend normaal. Het was raar." Hij vervolgde: "Ik ging, 'Oh! Oh ja. Dat klopt.' Maar ook, toen je de scènes begon te spelen, was het alsof, veel herinneringen, veel echt interessante zintuiglijke herinneringen eigenlijk." Keaton beschreef het gevoel toen als 'spiergeheugen'.

Hij opende zich ook tegen Collider over zijn aanstaande terugkeer naar DC. Keaton deelde: "[Het was] vreemd en ironisch genoeg eenvoudig. Een beetje emotioneel. Gewoon een stroom van herinneringen. Zonder iets weg te geven, wat ik niet kan, is eigenlijk de eerste opname, niet van de hele film, maar laten we zeggen dat de introductie [van Batman] zo goed is."

Hij vervolgde: "Toen we verder liepen en begonnen te praten over een paar foto's en de hoeken, dacht ik 'wow, dit is groot. Dit is geweldig.' Ik bedoel niet eens voor mij. Alleen de beelden, het is geweldig. En doet tot op zekere hoogte denken aan Tim Burton."

Ondanks de nee-zeggers waren veel fans enthousiast om te horen dat deze updates afkomstig waren van Keaton, die momenteel de pers doet voor zijn aanstaande film The Protege (niet gerelateerd aan DC). Een fan schreef opgewonden: "OMG, de beste Batman ooit komt terug? Hij had alle Batman-series moeten doen. Het pak ziet er geweldig uit."

"Jullie zullen een volwassen man zien huilen in de bioscoop als deze film uitkomt. Ik ben het, ik ben de volwassen man," voegde een ander eraan toe.

Aanbevolen: