Howie Mandel lanceert de carrière van zijn dochter op America's Got Talent

Inhoudsopgave:

Howie Mandel lanceert de carrière van zijn dochter op America's Got Talent
Howie Mandel lanceert de carrière van zijn dochter op America's Got Talent
Anonim

De 37-jarige Jackelyn Shultz is onder de vleugels van haar vader genomen en ze claimt nu een zeer grote rol die haar diep verweven heeft met de innerlijke werking van America's Got Talent.

Als speerpunt van wat zeker een langlevende en enorm succesvolle carrière zal zijn in de wereld van reality-tv-reportages, is Shultz de rol van haar vader binnengegaan en heeft ze haar eigen draai gegeven om deze carrière volledig van haarzelf te maken.

Ze fungeert als een speciale correspondent voor People en geeft fans een aantal zeer sappige insider-info.

Howie Mandel, trotse vader

Howie Mandel is duidelijk een heel trotse vader. Zijn volwassen kind kiest ervoor om in zijn voetsporen te treden, en het is duidelijk dat hij zeer gevleid is door te zien hoe zijn dochter zijn wereld betreedt en zichzelf voorstelt aan de wereld van entertainment.

Als speciale correspondent voor People krijgt Schultz alle sappige, voorkennis van haar vader en geeft deze aan fans op de set van People's tv-show. Door vast te houden aan de lange levensduur van haar vader en de indrukwekkende rol die hij in de show speelt, krijgt Schultz de kans van zijn leven. Ze heeft een automatische toegangspas gekregen tot de wereld van entertainment en heeft nu de kans om de wereld te bewijzen dat ze het Mandel-gen draagt dat de massa kan vermaken.

Met de deur volledig open voor deze jongedame, is wat ze met deze kans doet en haar vermogen om met het publiek om te gaan het enige dat nog ter discussie staat. Op basis van haar eerste paar bewegingen lijkt het erop dat ze een absoluut natuurtalent is.

Howie Mandel's dochter schittert fel

Howie Mandel staat bekend om zijn eigenzinnige humor en zijn vermogen om fans te betrekken met zijn vreemde, opwindende persoonlijkheid en dramatische reacties op live televisie.

De appel is duidelijk niet te ver van de boom gevallen.

Schultz versoepelt haar nieuwe rol door te laten zien dat ze een natuurtalent is voor de camera. Onlangs nam ze fans mee achter de schermen van America's Got Talent, en betrok haar publiek in een vriendelijke scherts met haar vader backstage en in zijn kleedkamer.

Haar aangeboren vermogen om humor te introduceren in haar natuurlijke rapportagestijl is duidelijk te zien, aangezien Schultz zachtjes de spot dreef met het vreemde gevoel voor mode van haar vader en hem hielp bij het kiezen van een outfit terwijl hij de spot dreef met het feit dat hij kleurenblind is.

Dit is nog maar het begin voor Jackelyn Shultz, maar op basis van wat fans tot nu toe hebben gezien, is ze klaar om snel een begrip te worden en heeft ze haar trotse vader, Howie Mandel, te danken voor deze kans.

Aanbevolen: