Hoe Sydney Sweeney de Hollywood-carrière van haar vriend lanceert

Inhoudsopgave:

Hoe Sydney Sweeney de Hollywood-carrière van haar vriend lanceert
Hoe Sydney Sweeney de Hollywood-carrière van haar vriend lanceert
Anonim

Met een nettowaarde van $ 2 miljoen en rollen in The White Lotus en Euphoria is Sydney Sweeney al een tijdje een ster om naar te kijken. Fans vinden het geweldig om Sydney's Instagram-outfits te zien en ze kunnen niet wachten om te zien wat ze vervolgens gaat doen. De hottie van de Voyeurs kan tenslotte maar niet stoppen met casten in spraakmakende projecten.

Met een aankomend project dat fascinerend en mysterieus klinkt, helpt Sydney Sweeney haar mysterieuze vriend, Jonathan Davino, zijn eigen Hollywood-carrière te lanceren, ondanks dat hij geen ervaring heeft in het bedrijf. Laten we eens kijken hoe.

'De spelerstafel'

Sydney Sweeney en Jonathan Davino's privérelatie heeft al een tijdje geïnteresseerde fans, en hoewel Jonathan Davino geen eerdere tv- of filmcredits heeft, werkt hij samen met zijn vriendin aan hun aanstaande project The Player's Table.

Sydney en Halsey spelen mee in de tv-miniserie-aanpassing van de YA-roman They Wish They Were Us van Jessica Goodman. Volgens Deadline.com is Sydney net begonnen met haar eigen productiebedrijf Fifty-Fifty Films. De show zal te zien zijn op HBO Max.

De publicatie vermeldt Meghan Oliver en Jonathan Davino, die de vriend van Sydney is, ook als producenten van de miniserie.

Het verhaal volgt Jill, een laatstejaarsstudent op de middelbare school die de mysterieuze manier begint te onderzoeken waarop haar BFF drie jaar eerder stierf. Omdat ze deel uitmaakt van een geheim genootschap op haar school, denkt ze dat zij verantwoordelijk kan zijn.

Sydney Sweeney deelde het nieuws op haar Instagram-account en schreef: "het grootste geheim dat ik ooit heb bewaard" en noemde Halsey "een getalenteerd creatief genie".

Jonathan Davino

Het is interessant om te zien dat Jonathan Davino's naam aan dit project is verbonden, aangezien hij nog niet eerder in de filmindustrie heeft gewerkt.

Volgens Meaww.com is Jonathan een erfgenaam van Pompei, een pizzabedrijf, en hij werkt in de restaurantindustrie.

Chicago Business meldde dat Jonathan een restaurant heeft genaamd Pompeii Xpress en een ander restaurant genaamd Mista Pizza. Toen Jonathan en Sydney in november 2020 zoenend werden gezien, realiseerden fans zich dat ze aan het daten waren, aldus Just Jared. Er is niet veel informatie over het vriendje van Sydney, maar ze zien er wel gelukkig uit samen op foto's.

In een interview met Vogue vertelde Sydney Sweeney dat ze zich aangetrokken voelt tot de personages die ze speelt omdat ze wil dat ze een soort van reis maken. De actrice legde uit: "Ik denk dat het deels komt door de ongelooflijke schrijvers die we tegenwoordig hebben die meer diverse, sterke vrouwelijke personages creëren die we vroeger niet hadden in Hollywood. Ik hou er ook van om personages te vinden die totaal anders zijn maar maken nog steeds een leerzame en groeiende ervaring door. Ik hou van personages die worstelen met iets dat in hun eigen wereld is, maar ook herkenbaar is voor een publiek."

Het lijkt erop dat fans interessantere personages kunnen verwachten in The Player's Table. In een interview met Entertainment Weekly deelde auteur Jessica Goodman dat ze, aangezien ze uit Long Island komt, de roman daar wilde plaatsen. Ze deelde dat vrouwelijke vriendschappen zo boeiend kunnen zijn omdat ze zo diep en intens zijn, dus dat leek me geweldig om in het boek te onderzoeken. De auteur legde uit: "Zoals, 'Wil ik je beste vriend zijn en graag 24/7 met je omgaan, of wil ik je leven hebben?' Het is een soort van vreemde push-and-pull."

Het lijkt erop dat dit nog maar het begin is van het productiebedrijf van Sydney Sweeney. De actrice deelde met Deadline.com dat ze zeker haar dromen volgt, aangezien ze al een tijdje geïnteresseerd is in produceren.

Sydney zei dat ze niet alleen haar eigen productiebedrijf wilde hebben, maar dat ze ook contact had met de personages in They Wish They Were Us, dus dit klinkt als een perfecte combinatie. Dit is een erg populair boek geworden en de tweede roman van Jessica Goodman, They'll Never Catch Us, is onlangs gepubliceerd.

Sydney zei: Het starten van Fifty-Fifty Films is al heel lang een doel van mij. Toen ik They Wish They Were Us las, werd ik meteen aangetrokken door de specificiteit van de wereld en de worstelingen van de personages - en ik wist dat dit het eerste project was dat ik wilde produceren. Ik ben echt vereerd dat Jean-Marc Vallée en Nathan Ross wilden samenwerken aan deze serie. Ik leer van de besten. We zijn erg enthousiast om samen te werken met een empowerende filmmaker als Annabelle.”

Fans zullen moeten afwachten of Sydney Sweeney en Jonathan Davino samenwerken voor nog meer films of tv-shows via haar bedrijf Fifty-Fifty Films. De Player's Table lijkt een leuke rit te worden.

Aanbevolen: