Howie Mandel reageert op zijn eigen overdreven reacties op 'AGT

Inhoudsopgave:

Howie Mandel reageert op zijn eigen overdreven reacties op 'AGT
Howie Mandel reageert op zijn eigen overdreven reacties op 'AGT
Anonim

Howie Mandel blaast bij elke gelegenheid komisch leven in America's Got Talent. Zijn reacties zijn absoluut onbetaalbaar, en vaak zijn ze behoorlijk overdreven. Mandel is altijd erg geanimeerd en zijn gezichtsuitdrukkingen en bewegingen overrompelen iedereen constant.

Zijn persoonlijkheid is vrolijk en energiek en hij wordt vaak zichtbaar verrast door wat er voor hem gebeurt op de set van de show.

Mandel geniet duidelijk van zijn tijd op de set van America's Got Talent, en zeker, de mensen die auditie doen en optreden voor hem zijn blij om te zien dat ze een van de juryleden zo diep hebben beïnvloed dat ze in staat zijn om krijg een dramatische reactie van hem. Zijn collega-keurmeesters zijn echter iets minder onder de indruk van zijn overdreven enthousiaste uitingen. Misschien hadden ze meer tijd moeten nemen om hun medejurylid te leren kennen!

Mandel's Moments

Mandels bijschrift zegt alles; "Sommige mensen zeggen dat ik overdrijf", zegt hij. De mensen naar wie hij verwijst, zijn zijn vrienden en collega-rechters. Ze hebben heel snel gekscherend erop gewezen dat de reacties van Mandel fabelachtig overdreven zijn en helemaal niet in overeenstemming zijn met hoe de rest van hen denkt over wat ze zien.

In een fantastisch grappige Instagram-video weegt de jury mee door Howie te beoordelen!

Toen Sofia Vergara werd gevraagd om Howie Mandel te beschrijven, verklaarde ze dat Howie "een van de leukste mensen" is die ze ooit in haar leven heeft ontmoet. Heidi Klum heeft altijd iets aardigs te zeggen, zelfs in de vreemdste situaties, en ze probeerde het beste van zijn persoonlijkheid te vinden door te zeggen dat "hij iets ziet en er meteen een grap van kan maken." Aan het einde van die verklaring die ze heeft afgelegd, gaat de video naar een deelnemer die een banaan op zijn lichaam heeft geplakt en Mandel zegt brutaal "is dat een echte banaan of ben je gewoon blij om hier te zijn."

Zijn vrouwelijke collega's lijken enthousiast te zijn over Mandels gevoel voor humor en zijn eigenzinnige reacties, maar dat gevoel voor droge humor lijkt volledig verloren te gaan bij Simon Cowell. Cowell is niet onder de indruk en wordt onmiddellijk gezien terwijl hij zijn hoofd tussen zijn handen verbergt met een geërgerde blik op zijn gezicht.

Howie's leuke liefdevolle persoonlijkheid

In ware Simon Cowell-stijl prikt hij naar Mandel door te zeggen; "het enige probleem is dat het soms echt niet grappig is. Hij weet dat het me irriteert en ik denk dat dat een deel is van waarom hij het doet", zegt Cowell.

Mandel lijkt er echter mee weg te komen! Zijn onschuldige charme en vrolijke, goedbedoelde houding zorgen ervoor dat hij wegkomt met veel grappen waarvoor veel andere mensen onder vuur zouden liggen. Tijdens de clip verschijnt een deelnemer met beenbeugels op het podium, waarop Mandel "breek een been" zegt en het publiek buldert van het lachen. Op de een of andere manier betwijfelen we of Simon dezelfde reactie zou krijgen, als hij dat zelf had gezegd.

De "over-reactor" zijn leek goed te werken voor Mandel, en fans hopen dat hij het volhoudt voor pure amusementswaarde en wat goed gelach.

Aanbevolen: