Roze fans sturen de zangeres liefde nadat haar vader is overleden aan prostaatkanker

Roze fans sturen de zangeres liefde nadat haar vader is overleden aan prostaatkanker
Roze fans sturen de zangeres liefde nadat haar vader is overleden aan prostaatkanker
Anonim

Roze fans hebben liefde gestuurd naar de muzikant nadat ze een hartverscheurend eerbetoon had gebracht aan haar vader, Jim Moore, die helaas is overleden.

Schrijven op Instagram, naast een foto van haar en haar vader die een dans delen, de "Family Portrait"-zangeres ondertitelde de module met een citaat van Emily Dickinson.

"“Als ik kan voorkomen dat één hart breekt, zal ik niet tevergeefs leven; als ik één leven de pijn kan verlichten, of één pijn kan verkoelen, of één flauwvallend roodborstje weer naar zijn nest kan helpen, zal ik niet tevergeefs leven." -Emily Dickinson. Dat deed je, pap. Jij deed. Tot de volgende dans, papa-meneer.'"

In juli 2020 onthulde Pink - echte naam Alecia Beth Moore - dat haar vader prostaatkanker had.

Deelde een foto van haar vader in het ziekenhuis en schreef:

"Dit is mijn lieve vader vanmorgen die werd geopereerd", schreef ze bij de foto. "Hij was net klaar met zijn tweede chemokuur voor prostaatkanker, viel van een ladder en brak zijn rug, verloor de functie in zijn benen totdat mijn gehavende en gekneusde man zijn briljante dokter deelde."

In 2007 stopte de moeder van twee een concert dat ze aan het filmen was voor MTV/VH1 om haar vader een lied te laten zingen dat hij had geschreven en voor haar had gezongen als baby.

Pink noemde hem liefkozend haar 'eerste rockster'.

Het nummer "I Have Seen The Rain" was een bonus "hidden track" op het album "I'm Not Dead".

"Hij schreef ongeveer veertig jaar geleden een lied in Vietnam", zei ze tegen het publiek in New York. "En ik denk dat het vandaag belangrijk is omdat het de kreet van een soldaat is en we ze met duizenden produceren. En vanavond is dit een heel speciale avond, want de eerste keer dat mijn vader ooit voor een groep optreedt, zal nu zijn."

Eerder dit jaar plaatste Pink een ontroerende video van dat concert op Twitter met een bericht.

"Ik mis mijn vader vanavond en wou dat ik bij hem was", schreef ze in de tweet.

Berichten van condoleances van vrienden, familie en fans overspoelden Pink's commentaarsectie nadat ze de dood van Jim aankondigde.

"Oh mijn mooie zus. Ik voel je. Het is zo moeilijk. Zoveel liefde sturen. Zoveel. FUCK kanker", schreef iemand online.

"Ik denk aan jou en je familie die gebeden en liefde sturen vanuit Edinburgh, Schotland", voegde een tweede eraan toe.

"Ik stuur liefde en licht naar jou, manlief, je moeder, je broer en kinderen en de rest van de familie die rouwt om deze prachtige ziel. Rust in liefde, meneer," merkte een derde op.

Aanbevolen: