Justin Timberlake-fans sturen liefde terwijl hij hulde brengt aan overleden back-upzanger

Justin Timberlake-fans sturen liefde terwijl hij hulde brengt aan overleden back-upzanger
Justin Timberlake-fans sturen liefde terwijl hij hulde brengt aan overleden back-upzanger
Anonim

Justin Timberlake-fans hebben hun liefde gestuurd naar hem en de familie en vrienden van Nicole Hurst.

Hurst, de achtergrondzanger van Timberlake, is onlangs overleden.

De 40-jarige "My Love"-zanger deelde verschillende video's en foto's met de overleden artiest. Timberlake werkte enkele jaren voor haar vroegtijdige dood met Hurst.

De Grammy-winnende zanger schreef ook een lang bericht in het bijschrift van de post aan zijn 61,1 miljoen volgers terwijl hij hulde bracht aan Hurst.

Timberlake begon zijn verklaring door te schrijven dat zijn hart "zo zwaar aanvoelde. We hebben deze week een mooie ziel verloren."

De zangeres van "Say Something" vertelde verder hoe zijn overleden vriend de stemmingen van iedereen die ze ontmoette opvrolijkte toen ze zowel aan het optreden was als aan het relaxen.

"Nicole verlichtte elke kamer waar ze binnenkwam. Op en naast het podium was ze een constante bron van vreugde en positiviteit," merkte hij op.

Hij voegde eraan toe dat hij, hoewel hij er kapot van was over het verlies van zijn voormalige achtergrondzangeres, blij was in haar leven te zijn geweest.

"Sommige dingen voelen zo oneerlijk en we zullen nooit begrijpen waarom ze gebeuren. Wat ik wel weet, is dat we gezegend waren om met haar te lachen, met haar te reizen en haar aanstekelijke glimlach en liefde voor een leven te ervaren gevuld met muziek, "schreef hij.

Timberlake sprak ook zijn dankbaarheid uit voor het kennen van de zangeres en voor het delen van vele goede tijden met haar door de jaren heen.

"Nicole, het is niet genoeg om te zeggen dat ik je heel erg ga missen. Bedankt voor je licht. Ik zal mijn best doen om dat bij me te dragen. Ik hou van je, mijn zus", schreef hij.

De vader van twee eindigde zijn bericht door te schrijven dat Nicole altijd een deel van zijn "familie en voor altijd een TN Kid" zou zijn.

Hurst's familie heeft nog geen doodsoorzaak vrijgegeven. In 2013 werd bij haar de diagnose drievoudig positieve borstkanker in stadium twee gesteld, die uiteindelijk escaleerde tot stadium drie.

Maar later onthulde ze dat haar kanker in remissie was geraakt tijdens een interview met ABC 13, waar ze vertelde dat ze de behandeling doorstond met de gedachte om weer op te treden.

De zangeres herinnerde zich dat ze tegen mezelf had gezegd: "je moet hier doorheen, want je moet weer op weg."'

Het nieuws over het overlijden van Hurst werd aanvankelijk openbaar gemaakt door producer Bryan Michael Cox, die verschillende foto's van de zanger op zijn Instagram-account deelde.

Hij schreef ook een korte verklaring die luidde: "Ik heb echt nog steeds de woorden niet … Als ze eenmaal komen, zal ik een gepast eerbetoon brengen, maar op dit moment heb ik niets man. Rust goed mijn vriend. Ik hoop dat je wist hoe geliefd je was."

Timberlake liet met name een emoji met een gebroken hart achter in het commentaargedeelte van Cox's post.

De overleden zanger zorgde ook voor back-upvocalisten voor veel artiesten zoals Kelly Clarkson, Janet Jackson en Stevie Wonder.

Social media-commentatoren lieten veel liefdesberichten achter voor Nicole - sommigen hebben haar op tournee met Timberlake gezien.

"Wat een mooie getalenteerde jonge vrouw en ongetwijfeld slim om door de muziekbusiness te kunnen navigeren.. mijn oprechte condoleances aan haar familie. Het leven is soms wreed en oneerlijk.. het is niet eerlijk tegenover haar.. erg sorry, " schreef een persoon.

"Wat een mooie vrouw. Mijn condoleances aan haar familie en dierbaren", voegde een tweede eraan toe.

"Zo verdrietig. Ze is in sommige video's die ik van zijn concert heb genomen. Geweldige zanger. Rip, " merkte een derde op.

Aanbevolen: