Nene Leakes-fans sturen hun liefde en gebeden nadat ze helaas heeft onthuld dat haar man stervende is

Nene Leakes-fans sturen hun liefde en gebeden nadat ze helaas heeft onthuld dat haar man stervende is
Nene Leakes-fans sturen hun liefde en gebeden nadat ze helaas heeft onthuld dat haar man stervende is
Anonim

Nene Leakes heeft kritiek gekregen nadat ze had onthuld dat haar man Gregg Leakes op sterven lag in haar etablissement Linnethia Lounge.

Op zaterdagavond deelde de 53-jarige het nieuws met klanten in haar club in Atlanta dat haar 66-jarige man "overgaat naar de andere kant" te midden van zijn voortdurende strijd tegen kanker.

De toelating kwam nadat Linnethia Lounge-klanten de voormalige Real Housewives of Atlanta-ster onbeleefd noemden omdat ze iemand geen gelukkige verjaardag wensten.

De bedrijfseigenaar sprak via een microfoon om de menigte toe te spreken over de serieuze zaak.

"Mijn man gaat over naar de andere kant", zei ze in een video die online werd gedeeld.

Toen ze zich omdraaide om rechtstreeks met de groep te praten die haar bekritiseerde, zei ze: "Je weet niet waar we nu mee te maken hebben. We liepen deze lounge binnen omdat we in deze lounge moesten lopen omdat dit ons bedrijf."

Ze vervolgde: "Dus, wanneer mensen naderen en zeggen 'je bent onbeleefd omdat je geen gelukkige verjaardag wilt zeggen' - mijn man ligt thuis op sterven. Ik wil niet 'gelukkige verjaardag' zeggen.'"

De vrouw die de video opnam, kon je horen sympathiseren met Leakes terwijl ze sprak.

Eerder in de nacht toverde de moeder van twee kinderen een glimlach op en leek ze in een goed humeur te zijn terwijl ze danste met acteur en tv-persoonlijkheid Kendall Kyndall.

Op 15 en 17 augustus deelde de ster lachende beelden op sociale media terwijl ze haar populaire club promootte.

Maar haar dappere glimlach zorgde ervoor dat sommige onsympathieke commentatoren op sociale media zich afvroegen waarom Nene in de lounge was terwijl haar man ziek was.

"Ik zou er niet uit kunnen zijn als ik dat was. God zegene haar familie", schreef iemand online.

De opmerking veroorzaakte een golf van woede - met veel meer mensen die de realityster ter verdediging kwamen.

"Jullie zijn allemaal zo verdomd aggy! Deze dame zei zo duidelijk als de dag dat WIJ HIER MOETEN ZIJN OMDAT HET ONZE ZAKEN ZIJN (wat betekent dat ze haar ZAKEN moest afhandelen) het is haar lounge! Waarom zijn jullie allemaal zo? ???" een commentaar gelezen.

"Iedereen die zegt waarom ze in de club is zoals ze daar is voor de lol, dat is haar zaak, ze moet haar geld krijgen om voor haar man te zorgen die ziek is, het is niet alsof ze geen echte huisvrouwen meer heeft, " een tweede toegevoegd.

Gregg, een vastgoedbelegger, kreeg in 2018 voor het eerst de diagnose darmkanker. In juni onthulde Nene dat de kanker van haar man was teruggekeerd nadat hij sinds 2019 in remissie was.

Vervolgens, in juli, keerde hij terug naar huis na een periode van zes weken in een medische faciliteit.

Nene stopte met een geplande optreden als gastheer van The Talk om haar man thuis te verwelkomen nadat hij was ontslagen.

Het paar trouwde voor het eerst in 1997, maar scheidde in 2011 om weer bij elkaar te komen en te hertrouwen in 2013.

Op zondag ging Nene naar Instagram om een foto te plaatsen van het woord 'gebroken', samen met een emoji van een hart en gebedshanden. Er was geen onderschrift.

Aanbevolen: