Sharon Stone-fans sturen hun liefde als ze onthult dat 11 maanden oude neefje is overleden

Sharon Stone-fans sturen hun liefde als ze onthult dat 11 maanden oude neefje is overleden
Sharon Stone-fans sturen hun liefde als ze onthult dat 11 maanden oude neefje is overleden
Anonim

Sharon Stone is overspoeld met steunbetuigingen van fans, vrienden en mede-beroemdheden nadat ze had onthuld dat haar 11 maanden oude neefje en petekind River is overleden.

Het komt slechts enkele dagen nadat hij in zijn wieg werd gevonden met "ernstig orgaanfalen" waardoor hij in coma raakte.

De 63-jarige deelde maandagmiddag het tragische nieuws van het overlijden van River op Instagram en plaatste een video van de babyjongen samen met het bijschrift: "River William Stone. 8 Sept. 2020 - Aug. 30, 2021."

River was het jongste kind van Stones jongere broer Patrick en zijn vrouw, Tasha, die met hun drie kinderen in Ohio wonen.

Donderdag schreef River's diepbedroefde moeder Tasha een emotioneel pleidooi voor gebeden op haar Facebook-pagina.

Ze onthulde dat haar zoon donderdag werd overgevlogen naar het UPMC Children's Hospital in Pittsburgh, waar hij in coma vocht voor zijn leven.

"Dit is het HARDSTE wat ik ooit heb moeten posten, maar ik smeek iedereen en iedereen die bidt, bid HARD voor River", schreef de verwoeste moeder. "Elke seconde hiervan vermoordt me letterlijk. Ik wil gewoon mijn lieve, lieve jongen terug."

"De dokter zei dat als hij erdoorheen komt, hij nooit meer dezelfde zal zijn," vervolgde ze. "Alsjeblieft, ik smeek om gebeden dat mijn baby kan worden genezen en terug kan komen met zijn familie die zo veel van hem houdt. Ik ben er kapot van."

Tasha of Patrick hebben nog geen commentaar gegeven op het tragische overlijden van hun zoon en er zijn geen details over de oorzaken van zijn dood bekendgemaakt.

Er zijn een aantal medische aandoeningen die kunnen leiden tot meervoudig orgaanfalen bij kinderen.

Maar volgens het National Center for Biotechnology Information is sepsis de belangrijkste oorzaak.

Sharon Osbourne, Ruby Rose en Hillary Swank zijn slechts enkele van de beroemdheden die hun diepste medeleven hebben betuigd.

Stone's fans stuurden ook hun beste wensen.

"Klinkt alsof Sharon een heel hechte tante was! Triest verlies, RIP kleine man!" één persoon heeft gereageerd.

"Mijn hart breekt. Hoe kan iemand herstellen van levensveranderende gebeurtenissen zoals deze. God geef ze de kracht die ze nodig hebben", voegde een tweede eraan toe.

"Ik heb zo'n medelijden met de familie. Mijn kleine neefje heeft in twee maanden twee keer iets soortgelijks meegemaakt en de zorgen en stress zijn zo groot. Ik bid voor de familie om te genezen en dat zijn dood hen dichterbij brengt en doet vernietig ze niet", schreef een derde.

Aanbevolen: