Fans denken dat Jude Law niet goed ouder wordt, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Jude Law niet goed ouder wordt, hier is waarom
Fans denken dat Jude Law niet goed ouder wordt, hier is waarom
Anonim

In 1994 maakte Jude Law zijn debuut op het grote scherm in de kritisch bekritiseerde misdaadfilm Shopping. Het is ook waar hij zijn ex-vrouw, Sadie Frost, ontmoette met wie hij drie van zijn zes kinderen deelt - Rafferty, 25, model-actrice Iris, 20, en Rudy, 19.

Maar het was pas in het begin van de jaren 2000 - misschien wel de beste jaren van zijn carrière - dat hij beroemd zou worden en door People de 'Sexiest Man Alive' zou worden genoemd. Op dat moment werd hij het meest erkend voor zijn charmante rollen in Alfie en The Talented Mr. Ripley.

Meer dan twee decennia later hebben fans van de 48-jarige acteur het gevoel dat hij niet goed ouder wordt… En het is niet alleen zijn uiterlijk waar ze het over hebben.

Zijn teruglopende haarlijn

In het afgelopen decennium konden fans het niet helpen om te zien hoe Law's haargrens is teruggetrokken. Als je 'Jude Law's haar' of 'Jude Law's haarlijn' googelt, zie je meerdere artikelen waarin zijn haaruitval wordt besproken alsof hij op de een of andere manier geen zakelijke veroudering had zoals mannen dat van nature doen. Maar ondanks dat wordt zijn personage in Fantastic Beasts 2: Crimes of Grindelwald nog steeds "Yum-bledore", "Dumble-daddy" en "Dumble-damn" genoemd.

Toen kwamen de geruchten dat de acteur haarimplantaten had vanwege de toenemende aandacht voor zijn kroon op het werk. Hoewel het nooit werd bevestigd, merkten de media dat Law's haarlijn in 2015 van een V-vorm naar een U-vorm ging. Vanaf dat moment zou het veel veranderen en teruggaan naar de kalende kraaienpiek die gemengde gevoelens bij zijn fans veroorzaakte. Sommigen zeiden zelfs dat hij op Phil Collins begon te lijken.

Het is moeilijk om die vergelijking naast elkaar te zien. Hij veroudert letterlijk in Phil Collins. Een fan twitterde zelfs: "[Ok] dus waar is de biopic van Phil Collins met Jude Law en zijn terugwijkende haarlijn als Phil Collins?" Eerlijk gezegd zou dat een hit zijn.

"Jude Law zal natuurlijk de perfecte Phil Collins spelen wanneer hij maar zin heeft in de Oscar voor Beste Acteur", voegde een fan eraan toe. The Closer-acteur heeft tot nu toe twee Oscar-nominaties gekregen: Beste Acteur in een Bijrol (2000) voor The Talented M. Ripley en Beste Acteur in een Hoofdrol (2004) voor zijn rol in Cold Mountain.

Niet meer een 'jong mooi ding'

"Ik weet dat ik niet meer zo'n jong, mooi ding ben", vertelde Law in 2012 aan New York Times Style. Een maand voordat hij 40 werd, zei The Holiday-acteur dat "op een rare manier, het is aardig van een opluchting" niet meer die buurjongen te zijn. Sommige fans waren nog niet helemaal klaar voor die transformatie.

Maar toen hij sprak over zijn nieuwe film in die tijd - Anna Karenina - waarin hij een volwassener rol speelt, zei de acteur: "Het is best leuk om te praten over hoe het was om het jonge mooie ding te zijn, in plaats van het te zijn." Toen hij jonger was, vertelde hij ook dat hij moest vechten voor erkenning als een echte artiest.

"Zonder al te pretentieus te klinken, is het moeilijk te onthouden dat het een kunstvorm is en dat ben jij ook", zei Law. "Misschien moeten een artiest en jij beslissingen op dat niveau nemen. Ik voel me wat zelfverzekerder, meer gesetteld als mens, meer geworteld in mijn eigen huid." Hij voegde eraan toe dat met de leeftijd, "je acteur mag worden, en de rollen die je krijgt interessanter zijn."

Constante links naar zijn vreemdgaanschandaal uit 2005

Om de een of andere reden associëren fans Law nog steeds met zijn fouten uit zijn vorige huwelijken. Iemand schreef zelfs op Twitter dat hij de 'haarlijn van een cheater' heeft. Zijn eerste vrouw, Sadie Frost, zei dat ze "heel, heel veel geluk had dat het [haar] niet is overkomen, maar zijn tweede vrouw Sienna Miller draagt nog steeds het trauma van Law's beruchte vreemdgaanschandaal in 2005. Ze zei dat ze het zich niet kan herinneren " een hele zes weken van die ervaring."

"Ik kan me er niets van herinneren", vertelde ze."Mensen die me kwamen opzoeken, zeiden dat we hadden gegeten, en ik weet het niet meer. Ik was zo in shock over alles. En ik was eigenlijk net begonnen. Ik was pas 23. Maar als je daar doorheen komt, het gevoel hebben dat je alles aankunt." Law bekende dat hij Miller had bedrogen met de oppas van zijn drie kinderen met Frost. Miller zei dat het fiasco leidde tot "paparazzi-gekte" en "een epidemie van slecht gedrag" van de Britse pers.

Het ex-paar is al verder met hun leven - Law is sinds 2019 getrouwd met Dr. Phillipa Coan en verwelkomde hun eerste baby in 2020, terwijl Miller naar verluidt een relatie heeft met zakenman Archie Keswick nadat ze haar verloving met Lucas had verbroken Zwirner in 2020. Maar veel fans "hebben [Jude Law] nog steeds niet vergeven voor het bedriegen van [Sienna Miller]", vooral omdat het "het hele bedrog deed verliezen [zijn] punt" in zijn geliefde films, Anna Karenina en De vakantie.

Aanbevolen: