Melissa McCarthy werd gespot in Hela's kostuum tijdens het filmen van 'Thor: Love and Thunder

Inhoudsopgave:

Melissa McCarthy werd gespot in Hela's kostuum tijdens het filmen van 'Thor: Love and Thunder
Melissa McCarthy werd gespot in Hela's kostuum tijdens het filmen van 'Thor: Love and Thunder
Anonim

Het is geen geheim dat Melissa McCarthy en haar man Ben Falcone vorig jaar campagne voerden voor rollen in Thor: Love and Thunder op eerste kerstdag. McCarthy is druk bezig geweest met het filmen van Hulu's aankomende televisieserie Nine Perfect Strangers in Australië, en de acteur had vermoedelijk wat vrije tijd voor een cameo!

Op eerste kerstdag deelde het stel hun oproep op Instagram in een video, waarbij ze Chris Hemsworth en regisseur Taika Waititi aanspoorden om hen in de film te casten. Hun associatie met het project bleef geheim tot vandaag, toen de bruidsmeisjes-acteur werd gespot in Hela's kostuum tijdens het filmen van een scène!

Taika Waititi zet de 'Thor: Ragnarok'-grap voort

Een nieuwe week belooft nieuwe beelden van de sets van Taika Waititi's verwachte film, en dankzij Marvel-enthousiastelingen in Australië hebben fans nieuwe informatie over Thor: Love and Thunder!

We hebben de personages van Chris Hemworth en Chris Pratt al gezien, Thor en Star-Lord in kostuum voor de film en nu is het de beurt aan Melissa McCarthy! De acteur werd samen met Matt Damon en Luke Hemsworth afgebeeld op de filmsets in Sydney, waar de acteurs deelnamen aan een toneelstuk waarin de gebeurtenissen van Thor: Ragnarok werden nagespeeld.

Melissa McCarthy droeg een enorm groen hoofddeksel dat deed denken aan het kostuum van Cate Blanchett in de vorige film, wat betekent dat ze de rol van Hela op zich heeft genomen, al is het maar voor een paar minuten!

Het is nu zeker dat Matt Damon niet de rol van Throg speelt en zijn rol als nep Loki zal hernemen. Luke Hemsworth werd ook afgebeeld met een blonde pruik en een rode cape, en veranderde in het superheldenpersonage van zijn broer.

Matt en Luke hebben deze personages eerder geportretteerd tijdens een Asgardiaans toneelstuk in Thor: Ragnarok.

De indrukwekkende inspanningen van de Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi zijn het vermelden waard, omdat het grootschalige decor van Asgard naar verluidt voor deze scène is gemaakt!

Thor: Love and Thunder speelt ook Natalie Portman als Jane Foster alias The Mighty Thor, en is gebaseerd op het werk van de stripboekschrijver Jason Aaron. Als we online rapporten mogen geloven, zal het personage van Chris Hemsworth zijn vermogen om Mjlonir te hanteren verliezen en zal hij zijn rol doorgeven aan Jane.

In de film spelen onder meer Christian Bale, Tessa Thompson, Karen Gillan, Dave Bautista, Pom Klementieff. Heimdall, ook bekend als Idris Elba, zou zijn rol ook kunnen hernemen!

Aanbevolen: