‘American Pickers’-ster Frank Fritz heeft meer problemen dan de meeste fans beseffen

Inhoudsopgave:

‘American Pickers’-ster Frank Fritz heeft meer problemen dan de meeste fans beseffen
‘American Pickers’-ster Frank Fritz heeft meer problemen dan de meeste fans beseffen
Anonim

Reality TV-fans hebben schokkende momenten gezien in American Pickers, de History/A&E-show die draait om het vinden van zeldzame objecten in de Verenigde Staten die enige betekenis hebben. Het is fascinerend om enkele geheimen achter de schermen over de realityshow te leren, en er is veel te weten over de voormalige co-presentator, Frank Fritz.

Het blijkt dat Frank wat problemen heeft gehad in zijn leven, dus laten we eens kijken wat er de afgelopen jaren met hem aan de hand is geweest.

Frank's arrestatie

Net zoals fans vragen hadden over hoe echt de realityshow Mantracker was, heeft American Pickers mensen aan het praten gekregen sinds de première in 2010. Er zijn meer dan 300 afleveringen geweest in 22 seizoenen, wat geweldig is, en co-hosts Frank Fritz en Mike Wolfe zijn beroemde realitysterren geworden omdat ze hebben gezocht naar wat mensen denken dat "rommel" is en wat ze denken dat ongelooflijk is.

Frank pleitte schuldig aan rijden onder invloed van alcohol en Xanax, volgens Wqad.com.

De publicatie meldde dat Frank's arrestatie plaatsvond op 30 juli 2017 toen hij in de tegenovergestelde richting reed van de Interstate 80. Verschillende mensen belden de Iowa State Police en zeiden dat ze een zilveren pick-up truck konden zien rijden in de verkeerde manier.

Franks pleidooiovereenkomst betekende dat hij $ 625 moest betalen (samen met de proceskosten) en hij had ook een proeftijd van een jaar. Hij moest ook onder behandeling als het hem werd voorgesteld, en hij moest een programma voor de beoordeling van stoffen doorlopen.

Naar afkickkliniek

Frank besloot toen naar een afkickkliniek te gaan: zoals hij tegen The Sun zei, verbeterde het voor hem toen hij zijn drinken onder controle had.

Frank legde uit: Ik voel me echt goed. Het leven is goed en ik zou graag weer in het ritme komen. Ik wou dat ik het vijf jaar geleden had gedaan, ik zou een ander persoon zijn geweest Het was het beste voor mij en ik wou dat ik het eerder had gedaan, anders zou ik niet in de positie zijn die ik nu heb Ik zou nog steeds graag terug willen naar mijn werk, ik mis mijn vrienden en mijn mensen en onderweg zijn en al die verschillende karakters ontmoeten.”

Frank beschreef ook zijn tijd in de afkickkliniek, toen hij 77 dagen doorbracht in The Abbey Centre in Bettendorf, Iowa. Hij zei dat hij 12 verschillende zelfhulpboeken las en heel hard werkte om ervoor te zorgen dat hij alles uit de ervaring haalde.

Het klinkt alsof Frank bang was toen zijn grootvader en moeder allebei stierven vanwege hun alcoholmisbruik, en hij besefte dat het tijd was om beter te worden.

Hij zei ook over zijn tijd in de afkickkliniek: "Ik heb daar een geweldige tijd gehad en ik heb andere mensen geholpen die ook problemen hadden. Het is een van de beste dingen die me zijn overkomen."

'American Pickers' verlaten

Volgens Distractify.com was Frank vanaf maart 2020 niet meer te zien bij American Pickers en speelde zijn tegenspeler Mike er alleen in.

Frank legde aan The Sun uit dat hij een rugoperatie had ondergaan en dat hij zich beter voelde, maar hij hoorde niets over het feit dat hij weer co-host van American Pickers zou kunnen zijn. Het klinkt alsof Frank niets liever zou willen dan terug te kunnen keren naar zijn tv-baan, maar hij heeft gewacht om iets te horen.

Frank zei: Ze praten uit beide kanten van hun mond. Het zou zijn alsof ik je vertel dat ik terug wil naar de show en dan morgen ga zeggen: 'Dat heb ik nooit gezegd, daar heb ik nooit iets over gezegd.' De showrunner belde me op mijn verjaardag op 11 oktober vorig jaar en hij zei: 'Ik bel je morgen terug', maar ik heb helemaal niets van die mensen gehoord. Ze nemen geen contact met me op.”

Terwijl fans het leuk vonden om samen naar Mike en Frank te kijken, en het is normaal dat realitysterren de beste vrienden zijn, legde Frank aan The Sun uit dat ze elkaar al heel lang niet meer hadden gesproken.

Frank zei: "Ik heb Mike al twee jaar niet gesproken. Hij wist dat mijn rug in de war was, maar hij belde me niet op om te vragen hoe het met me ging. Zo is het gewoon."

Naast zijn OWI-aanklacht heeft Frank ook een rugoperatie ondergaan die super intens klinkt, en hij heeft ook de ziekte van Crohn. Het klinkt alsof hij de afgelopen jaren zeker veel heeft meegemaakt, maar hij heeft in recente interviews verteld dat het veel beter met hem gaat.

Aanbevolen: